Opět pozitivní

18.02.2011

Ahoj děvčata,
včera jsem Vám tady psala tento příspěvek :
Tak jsem volala na výsledek krve a je negativní Neštastný ...test mi vyšel pozitivní,je mi špatně od žaludku a krev nic nepotvrdila.Ještě sem doktorce říkala,že bych byla si myslim max.11-12 dní,před tim jsme si dávali pozor.Povídala,že je to ještě brzy a že se může stát,že i krev neukáže těhu.Tak mám čekat do pondělka a pak si udělat další test.Pak se prý domluvíme co a jak dál.Se na to vykašlu,už sem to ořvala i manžel byl přesvědčený,že to vyšlo,to on mě nakazil tím,že bych mohla být těhu.Říkal,že jsem klidnější,břicho mám jiný a hlavně jak je mi pořád zle.Tak ted jsem zas na začátku a nc z toho.Ach jo,mám po náladě .....tohle snažilkování a věčný čekání jestli ano,nebo ne je hrozný. Brekot Brekot

Večer mi manžel přivezl dva odlišné testy.Udělala jsem si je a jen co jsme ještě nezkoušeli,tam je čárka druhá hodně slabounká,spíš duch,ale je .Ten co mi předtím v úterý vyšel taky slabě .ale pozitivně jsem měla opět pozitivní a druhá čárka je na něm zas o něco silnější.Tak mi řekněte jak je možný,že testy mám pozitivní a krev ne.Přeci nemůžou být všechny tři testy,každý z jiné krabičky,špatný.Sem z toho ale nějak rozhozená.Chjo :devil: :\\:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,pokud se bojíš mimoděložního těhotenství tak musíš na UZ. HCG stoupá i při tomto těhu a jsou u něj velké bolesti břicha. Záleží na tom,kdy jsi otěhotněla,může k tomu dojít i později,ke konci cyklu, a to že si partner dával pozor není jistota.Já z této antikoncepec mám ročního syna.Počkej ještě dva dny,pak zkus test a poté na gyndu.Tolik falešně pozitivních testů mít asi nemůžeš.
Monina

vymyslete s manžou super plán na víkend ať se od toho odreguješ :-) chápu, že moc chceš ale jak říkají holky je brzo.......tak šup vymyslet nějakou zábavu na víkend a nestresovat se :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já mám zpoždění už 7 dní a jediná možnost,kdy by k oplodnění mohlo dojít bylo před 14dny.Samozřejmě,že jsem čekala jestli MS dorazí nebo ne.

Proč se testuješ tak brzo? Potom jsi zbytečně zklamaná.Kdybys počkala do pondělka, tak by možná bylo všechno jasné a ty ses nemusela stresovat nad tím, jeslti jsou testy špatné.Mě to test ukázal až dva týdny po mensce, co jsem nedostala.

In reply to by lítavice

Já bych si ani test včera nedělala,ale manžel trval na tom,že ho mám udělat a pak i mě zajímalo,jestli třeba ten jeden co vyšel pozitivní nebyl špatný,ale tři,to už by si myslim byl extrem.Samozřejmě mám schovaný test na pondělí a dřív ho neudělám.Jen jsem Vám to měla potřebu napsat a radu,protože si myslim,že nejsem sama,kdo takhle plaší a neví.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

protože my jsme s manželem začali až v sobotu 5.a neděli 6.2.Jinak si dával pozor,bylo to fakt zatim jen dvakrát hned po sobě.Nevim,jestli to byl ten správný den,jen to byl den,kdy se to mohlo stát :s: Taky mi neni po ránu zrovna nejlíp,ale nezvracela jsem ani u jednoho z mých dětí(mám 2),spíš jsem taková slabá občas se mi motá hlava.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka