Jet nebo nejet???

18.02.2011

Ahoj holky, tak já nevím jestli ten porod poznám....

Ve dvě ráno mě vzbudily bolesti, snažila jsem se to zaspat, ale nešlo to. Ve tři jsem šla do vany a tam byla do teď....Bolesti nepřestaly a ve vodě mi odešla hlenová zátka.....Jsou po 5 min, ale já furt nevím....co mám dělat? Nechtěla bych v porodnici vypadat jak debil.....

Ahojky Teri, si mi připomněla větu, co mi včera řekl dr. když se mě ptal jeslti už mám poslíčky, odpověděla jsem mu, že nevím a on, že se nemám bát, že porod ještě nikdo nezaspal.... :\x:
Hlavně nám dej vědět jak ses rozhodla a jak si dopadla :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty jo, ted jsem ji odpovídala a čtu si i tvůj příspěvek až mám z toho husinu..... Přejeme jim ať všechno dobře dopadne :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je pro ni určitě lepší.Taky bych nechtěla rodit zadečkem napřed. Hlavně tedy kvůli kyčlím miminka, většinou pak bývají problémy. Tak hlavně ať má mimčo brzo u sebe. Trochu i závidím.Mám termín za necelé dva týdny,tak už se taky každý den hlídám a pozoruji,kdy už něco bude.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Držíme také moc a moc palce a pak dej info, až bude mimísek na světě.

Ahojki, tak už tady asi nejsi, no doufám žejste dojeli v pořádku a ty budeš mít mimouše brzo u sebe !!! Držím palečky !!!

tohle tu čtu docela často.. Nechce vypadat jak debil. sakra prober se máš bolesti po 5-ti minutách, tak jed!!! než abys něco zanedbala.

In reply to by Terikk

já si myslím že to bude ono :) jistota je jistota, nikdo na tebe nebude blbě koukat. právě naopak, kdybys třeba nejela dostala bys vynadáno že jsi nepřijela dřív :) držím palečky abys měla rychlej a pohodovej porod a zdravýho mrnouska :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky