Ultrazvuk ... :o)

16.02.2011

Ahoj holky .. teď jsem se dostala domů. Hned píšu jak jsme dopadly na UTZ. Doppler je v pořádku, odpovídáme 38+1 tt ;). A to také dnes jsme ;). Holky, tak ta moje čurinka má 3378g. Mám radost. Jsem ráda že nemá 4kilča :D!!!
Jinak jsem dostala byla ve městě, zašla jsem se podívat do práce. (Pracovala jsem v drogerii v rossmannu (hi reklama asi).) Holky šla jsem fakt pro toaleťák .. :D a nechala jsem tam tři stovky. Měli jsme tam ve výprodeji Jonsons vložky do podprsenky a kosmetiku na miminka. Tak jsem nakoupila do zásoby ... Mám ale velkou radost z nákupu...
Copak jste dnes dělaly s bříškama ?? :)
PS: všem děkuji za podporu ... je fakt že jsem teď v nemocnici pořád. Zítra jedu alespoň do jiné nemocnice ... zase na Echo srdíčka do Ústí .. Trocha změny musí být :D!!!
Posíláme pusinky !!

Máme radost, že jste v pořádku a že máte takovou krásnou váhu.To bude pěkná houstička v zavinovačce :-) Další kontroly budou taky určo v pořádku, pak dejte vědět holky, myslíme na vás!!! :-) :k:

:one: tak hlavně,že jste v pořádku....váha je nádherná.... :one: :one: :one: my jsme se taky byli mrknout v práci a holky.... :qu: a už sem se s nima rozloučila jako 2v1.... :metal:

Krásný :C]]: váha je pěkná,bude to krásná holčička,tak akorát :€p€: a už ji za chviličku budeš mit u sebe,tak ať je zítra všechno v pořádku,užívej poslední dny s bříškem ;) a pohlaď v něm malinkou :girl: :a:

jedna z nejlepších zpráv dnešního dne :one: :qu: :qu: :\x: :\x: :one:
Už ti to běhání po nemocnicích brzo skončí,neboj :|P: Ty jo 38+1 to je teda,to už může každou chvíli přijít Eliška k vám :€p€: Tak jí pohlaď a Vaneska jí posílá :kiss: ,že je taková šikulka :a:

In reply to by sonislavka

Jůů tak to jsem moc ráda, že se kvůli tomu netrápíš. Vaneska je horzně krásné jméno ... Takže ji pohlaď přes bříško a že posíláme s Eli pusinku !!!! PS: s tím že se nezavděčíš každému je jasné. Víš jak na nás koukali když jsme oznámili že naše Eli bude mít ještě jendo křesní jméno ?... No né každý to pochopil a co nám se to líbí a hotovo... malábude jen a jen vaše. A až ji bude patnáct tak si třeba zaťuká na čelo co to rodiče vymyslely .. :D
papa

Ahoj maminko, tak to je paráda, že je všechno v pořádku :qu: :qu: :\x: . Joooo, tyhle návštěvy krámů já moc dobře znám a běda, jak mají slevy, že ? Tuhle jsem šla za kamarádkou do jednoho krámu. Protože dělá v nákupním centru, šla jsem kolem dětské Zary :C]]: , no co myslíš ? Vlítla jsem tam a nechala jsem tam 1. 300 ,- :jawdrop: :C]]: . Se nedalo tam nechat ty sukýnky, ponožtičky, punčocháčky.... :C]]: .
Tak se těším na další zprávičky !

To jsme rády, že je vše ok, a že malá není takový macík... :-) ale já začínám mít strach, že ta naše cácorka bude :-D Taky ráda chodím do Rossmanu ale dala jsem si zákaz, abych moc neutrácela :\x:
Protože jsem se přestěhovala a obvodní dr. jsem měla stále u rodičů, tak jsem si ji dnes byla změnit, pak jsem skočila na sociálku se zeptat na rodičovský příspěvek a pro formuláře, tak jsem byla trošku naštvaná, dvouletá varianta mi utekla ani ne o dvacku :-( ale nakonec budu ještě ráda :-) Pak přijelo PPL-ko, objednala jsem si plenkové ubrousky 30x30cm pro prďolku, tak snad už máme všechno, až na postýlku, tu jsme byli v sobotu vracet (barvila) a objednali jsme jnou.
Zítra jedu na kontrolu, konečně po 14 dnech budu mít svého :*8*: tak jsem zvědavá co nám řekne. Pohlaď :€O: a dávejte na sebe pozor :a:

In reply to by kaletka86

Ahoj Petruško .. :) Taky jsem se bala ze budeme mit hodne gramů .. tak to u vás bude taky určitě ok .. ;)!!
Chtěla jsem se tě zeptat, jak je to s tou sociálkou .. tam musím jít teď ?? To se vyplňuje už teď na mateřský nebo až ke kenoci mateřský ... Ty jsi chtěla dvouletou variantu ??
Zítra se těším na info od vás holky !!! :))

Hodná holka, že hned podáváš zprávy,.,
No teda, malá má krásnou váhu, to se bude pěkně rodit,.,
Jéé, to znám, jdu plánovaně jen pro jedinou věc a vrátím se s obrovským nákupem,,.,a někdy ani to co sem chtěla nekoupím,.,
No já se dnes s bříškem až do DVOU válela v posteli,.,strašný,.,
No ber to z té lepší stránky, aspoň máš o miminku přehled,.,
Páá a pohlaď bobinku v bříšku,,.,

In reply to by Bjhujk

Ahoj Romčo .. :) takhle jsi se dneska válela .. :€s€: to je dobře!!! Já jsme si dneska taky říkala že budu spát dlouho .. na ten utz jsem šla až po dvanácté .. a prd jsem spala. Už jsem nemohla .. překrucovala jsem se a bolelo to, tak jsem vylezla. Halvní je teď opravdu odpočívat a je dobře že jsi byla v pelíšku :metal:
Jj na jednu stranu jsme ráda že nás hlídají, že se nic nezanedbá!! ;)
Papa :€O: :kiss:

To máme radost, že je u vás všechno v pořádku, hltáme zprávičky o vás!
A ta váha je moc príma. My jdem zítra do poradny a na ozvy, jsem zvědavá, kolik jsme přibrali.
To utrácení znám taky, chci koupit jen něco a skončím u hausnumera, haha.
My jsme dneska vařili, taky byli na návštěvě u mojí mamči, pak jsem byla na nákup a šla jsem domů.
Pak mě chytly záda a zbytek dne jsem ležela.
Tak ať to zítra dobře dopadne a budeme se těšit na novinky :a:

In reply to by Ivanka29

Ahoj Ivanko .. :j)
Děkujeme za podporu !! Jsem zvědavá kolik vážíte vy ... tak zítra podej info !! :ww: Jinak já už mám dohromady nahoře 15kg .. tak už aby to skončilo .. :00: Zrovna dneska mě honí mlsná .. nevím co sníst dřív...
S těma zádama, mě to nějak přešlo, už dlouho jsem si na ně nestěžovala. ALe za to se často chytám za břicho. Jakoby si ho podpírám. No ta váha je tam znát...
Tak ať jste v pořádku !! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky