Milé maminky, těhulky únorčátka

15.02.2011

přemýšlela jsem co dál se seznámkem ,jestli neudělat až odrodíme nový kde bychom mohly sledovat např.
-týdny
-váhu
-délku
-krmení ( kojení, kojení + Um, UM)
-potíže ( očička, prdíky, rýma...............)
-počet vstávání za noc ( od 20.00 - do 8.00)
-léky
-pokroky ( pasení, lezení ,sezení ,zoubky atd...............)

Ale chtělo by to , aby to platilo jen pro nás stálé které opravdu víceméně pravidelně aktualizujeme info , ty které by neaktualizovaly bychom vyřadily. Je s tím hromada práce , ale je to celkem fajn a ráda si s Vámi píši a sleduji co je nového, tak písněte co Vy na to? A hlavně bez pomoci Lucinky a Alenky bych do toho už asi neměla sílu jít sama :-). Nebo pokud máte jiný nápad dejte vědět, díky za odpovědi Dáša

In reply to by mala.manelka

já byla sice zakladatelka klubu únorčátek ale rodila jsem už 30.12.2010 , ale už tak nějak srdcem patřím k vám ,takže je zván kdokoliv pokud bude aktualizovat :one: :one: :one: a rodil od ledna do března :-)

Ahojky, myslím, že to je supr nápad! mám termín pozítří a už moooc chci mít Kubíčka taky u sebe :/;x: zároveň se dost bojím, chjo...hezkej den Radka

In reply to by Raduscha

tfuj.tfuj........... držíme palečky ,ať je to rychlé a pokud možno co nejméně bolestivé a ty i Kubíček jste v pořádku:-), písni až bude malej na světě klidně na můj mobil, jestl i chceš telefon ,písni osobní zprávičku :a: :a:

Jé, to já bych se taky ráda připojila... seznámek jsem vždycky ráda pročítala a koukala do něj! A teď by to bylo snad ještě zajímavější.

:\x: :|P: no to je super nápad :metal: moc ráda bych se po porodu dělila a zároveň sledovala jak jsou na tom ostatní maminky a miminka co jsou narozené v přibližně stejnou dobu :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka