Poslíčci ??

10.01.2011

Ahoj spolutěhulinky a mimískové v bříškách.
Musím vám taky napsat co se mi v sobotu dělo v těle .. :?

Od rána bolesti břicha, ale jen tak slabé. Spíš mi to šlo jakoby do žaludku, myslela jsem že mám hlad. Tak jsem se šla najíst, ale moc mi to nešlo ... tak jsem spíš vypila jen čaj. Pak jsem jela jsem do města něco vyřídit a domů s Mikym jsme měli domluvený nákup dárku pro jeho sestřičku. Tak jsem kolem jedné jeli do Olympie .. .no jo KFC já tam prostě nemůžu chodit. Jasně že jsem tam zabrousila, napapkala jsem se. Říkám Míšovi to asi nebyl úplně nejlepší nápad jíst to "zdravé" na ten žaludek. No nic šla jsem si natočít trošku Pepsiny jestli mi to pomůže. Nepomohlo, šly jsem po chodbě kolem krámů a nejednou jsem vyjekla, mě vám ti tak píchlo v břiše. Začala jsem fuňet jako blázen chytala jsem se za břicho. Michal se lekl já teda taky co to je. A pak říkám já nemůžu dál (strašně to bolelo), musím si sendout, lavičky byly děsně daleko. Tak mě Miky držel, voči měl vytřeštěný, lidi koukali že tam asi porodim .. (to mi přišlo docela směšný na to jak mi bylo ouvej). Najednou to přešlo, tak jsem šli do auta. Párkrát jsem se ještě musela zastavit, ale když jsem si sedla v autě bylo mi líp. No nic jeli jsme dál. Jeli jsme kolem Jysku říkám zajeď tam kouknem ... a on fakt? A já že jo že něco musíme koupit. Každých pět minut přicházela ta hrozná bolest od žaludku až do podbřišku - když to napíšu blbě občas mě tak píchlo i v ní ... :/! Bála jsme se co to je .. No nic, ale šli jsme do krámu. Jdeme po Jysku a docela v poho už jen "lehký křeče". Koupili jsme takovou huňatou deku nakonec až v Kiku :). Jela jsem ji domů ještě zabalit a to už mi bylo fajn. Pak jsme jeli na tu rodinou oslavu a to už jsem byla úplně v pohodě. Teda psychicky nic moc ale nic mi jinak nebylo. A celý den a večer už to nepřišlo.
Napadlo mě jestli to nebyli poslíčci ... je to možný holky ? Jo jinak dneska jsem 33+0 a nebo taky 35+0 (to je tím že už se v tom nevyznám) :€}€:

Snad jsem to nepřehnala s tím dlouhým vzkazem ...
Hezké těhulkování a žádné komplikace !!!

no tak hlavně jestli máte sbaleno do porodnice..... :one: jiank to asi fakt vypadá na poslíčky...každý je prej má trošku jinačí.... :00: přeju ať jich je co nejméně.... :a:

To budou poslíčci, mám něco podobného taky. Dneska jsem kvůli tomu v noci dvě hodiny nespala. Měla jsem tvrdý bříško a bolesti jako když to mám dostat, občas mě dotoho píchlo do ,,pipky". Nebo se ráno blbě zvednu a dostanu do podbříšku takovou křeč až heknu. No co už se to blíží. Pa

Ahojky, no, já asi neposoudím, jestli to byli poslíčci. Já je mívám trochu jiné. Dneska v noci jsem je taky měla, už potřetí. Začně mi tvrdnout břicho a šílená bolest do zad a podbříšku jako při menstruaci a trvá to několik hodin nepravidelně. Možná se ti mimčo jen převalovalo a kopalo do všeho možného a nebo to fakt byli ti poslíčci. Příště si raději sedni a odpočiň, možná to přejde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka