holky, přiznejte se :-))

30.11.2010

http://www.novinky.cz/zena/deti/218245-krasne-zeny-plodi-pry-casteji-dc…
která z vás je krásná? Já teda nic moc mám skore 2 kluky:1 holka. Tak u mě ten výzkum nesouhlasí, když se dívám do zrcadla, tipla bych se na 3:0 :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

:s: :s: takže mi to vychazi tak ze jsem byla mlada a krasna a s prvnim manzelem mam dceru, a ted jsem agresivni cholerik a mam syna :s: :s: :s:

hehheheh, no je fajn vedet cim se vedci zabyvaji... to je zase blbina :)))..Moje prvni je dceruska a ted cekam kluka :)))) takze dle vyzkumu nevim..,jinak jsem samozrejme nadhera,hehehehehehhe :)))))))) no proste geny uz jsem predala, tak ted kluka :)))))
je to fakt blbost... :) ..jinak souhlasim, spousty krasnych zen ma kluka.. i treba nadherna Sophia Loren :)))
tak hezky vecer..:)

No, ja jsem sice krasna jako hvezda jasna :s: a mam parecek. Je fakt, ze holka je cela po mne, kdezto syn, ten je spis podobny na otce...

:!k: :!k: :!k: :!k: :!k: tak to já jsem ta vyjímka, co potvrzuje pravidlo :!k: .. mám dvě krásné dcery a sama jsem šeredka :-g(

Něco na tom bude,mám chlapečka :s: Ale co třeba Simona Krainová,Andrea Verešová,Eva Decastelo,Gábina Partišová..............??

Tak já mám zatím jen holčičku, druhé co čekáme zatím nevím co bude, ale samo jsem krasavice :w: :€): :€): :€): :€): Jinak si myslím, že je to pěkná blbost, vědci už neví, co by zkoumali :)

Teda já mám doma 2letou holčičku teď, ale moje krása... no nevím, no... nikdy se o mě kluci/muži neprali a zamilovaný byl do mě až teprve můj muž, když mi bylo 20.
Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka