Léčitel.....

12.03.2008

Ahojky děvčátka, tak si představte,mamči kamarádka byla dneska za nějakým léčitelem kvůli mě .....
Ptala se ho na moji práci a na děti a on jí řekl, že v práci to budu mít jen supr, hlavně ať neodcházím (že jsem chtěla odejít nevěděla ani ta mamči kamarádka) a pak děti, prej jich můžu mít kolik budu chtít že toho se vůbec nemám bát a poslal mi nějaké bylinky (mamča mi je na Velikonoce přiveze) a prej kdyby se to náhodou nepovedlo do 22.6. tak mám za ním osobně přijít do Prahy. Hustý co?! :o)))
Hlavně se prej strašně divil proč bych nemohla mít děti?? :)
Já vím že hodně lidí řekne že to je kravina, ale tonoucí se stébla chytá a když jsou ty zprávičky dobrý, tak proč tomu nevěřit hm?! :)

Hana Podholova (neověřeno)

Ahoj je 47 a s přítelem bychom chtěli miminko už 2roky se pokoušíme

mě léčitel pomohl k miminku...před deseti lety k dceři...léčila jsem se na sterilitu...a měla jsem jít za pár dní na profuk vejcovodů,jestli nemám srůsty....a léčitel mi určil přesně den,hodinu a minutu..kdy to máme s manžele dělat...a povedlo se to hned..podle něho jsem měla tak krátkou ovulaci,že bychom se do toho nemuseli strefit nikdy....

Ahojky, já jsem na léčitele dřív vůbec nevěřila, ale pak mě přítel k jednomu dotáhl a já se nestačila divit.... řekl mi i o úrazech, které jsem měla kdysi dávno a o kterých nevěděl ani přítel, takže jsem fakt koukala... mám často zánět vaječníku, ale poradil mi na to tinkturu, která mi pomohla to hodně zmírnit, odstranit úplně ne, protože se krátce po téhle návštěvě zadařilo a já přišla do jiného stavu. Takže jsem změnila názor a i když na světě běhá spousta podvodníků, najdou se i takoví, kteří opravdu pomůžou. Tak držím pěstičky, aby se s mimískem zadařilo a ty jsi brzy taky těhu :cc):

Dashenko, taky mě to napadlo jestli to není on, protože je taky v Praze a taky chce jen za bylinky, jmenuje se Emil Havelka

Markétko ano ano přesně tak ! Já chci taky už držkovat že mi je zle a že vypadám jak tank :) Brzo se dočkáme:)

Viola, no já se nedivím, já mám vždycky strach, co by mi řekl, ale už jsem jednou byla a čekala jsem od té ženské že ze mě bude tahat rozumy, ale ona nic a pak mi řekla celou moji minulost, jak pracovní, tak soukromou, že půjdu do školy a dokonce mi řekla datum mé svatby a to jsem ještě ani nevěděla že se budu vdávat, nebo věděla, tak zběžně, ale úplně jinej termín a nakonec to vyšlo ten den jak řekla ona !!!! až mě to děsilo a předpověděla mi dítě do dvou let a v prosinci 2008 končí ty dva roky. Takže já odcházela s hrůzou kde to vzala, i když to byly dobré zprávy, ale nechápu kde to vzala, po druhé už bych tam nešla, stačí mi to, zase se to nemá přehánět, ale jak jsem říkala, když je to i spojené s léčitelstvím, tak bych do toho šla:)

Ahoj Lucinko, ja bych tomu verila. Pokud za to nic nechce, tak je to opravdu clovek, ktery ma schopnost lecit a pomahat. Takze to vypada nadejne, vid? Jak se jmenuje? Treba je to ten stejny, co mi o nem rikala kamoska.
Strasne moc ti drzim palecky na ty Velikonoce. Ja bych zase mela mit plodne dny pred Velikonocema o uplnku... Tak doufam, ze to klapne!

Ahoj Lucinko úplně tě chápu,že tomu věříš. Já tomu taky věřím. Pořád se rozhoduji zajít u nás v Brně k léčitelce a napůl věštniky. Jsem totiž zvědavá co mne řekne.Měj se moc a moc pěkně a držím ti pěstičky ať se Vám brzy zadaří mimčo. Pá Viola

Markétko no vím cos mi vyčetla, hrozně tomu věřím a taky se bojím, SAIFA taky mi dneska psala a říkala že první co udělá na Velikonoční pondělí jak vstane, takže si vzpomene jak jsem dopadla (ten den si budu dělat těhotenský test)
Jé já bych tak ráda už napsala i jinou zprávu než jen okolo toho furt kecat :) snad se brzy dočkám, no letos každopádně, ale už bych chtěla co nejdříve :)

In reply to by Lucinka.81

jo mne tak nebavi si jen stežovat na to jak ma nepravidelnou menses ://: už si chci stěžovat že mam velke bříško a je mi zle atd.. ;) jo na velikonoce to je pěkne ja na tebe taky zase budu myslet..a víš co ja??ja si jen tak někdy v listopadu dala do kalendáře kdy bych chtela zjistizt že sem těhotna :s: :s: a koukala sem ted už sem na to zapomela a je to 8 dubna..to by vyšlo i kdy bych měla mit teoreticky další menses když beru ted prašky..ty jo to je divny tak sem zvedava a 8 dubna je i uplněk ;) ;) :k:

ahojky je to husty..ale moje kamaradka otěhotnela hned jak byla u lečitele..předtím vubec nemohla měla nejakou nemoc že neměla menses a ta krev se ji nekde usazovala...a ted ma skoro 2 letou krasnu Adelku :dance: tak držím palečky..váš co sem ti přece vyčetla z karet :cc):

Andís no někde jsem četla (jak holky chtěly vědět pohlaví dítěte podle něčeho) nějaké tabulky či co a taky tam některé komentáře byly takové "jak tomu může věřit" :)

Ty jo holky, díky za tohle, to je potěšující :) čekala jsem že se tady do mě někdo pustí s tím, že věřím prkotinám a ono zatím nic :))) děkuju !

Já si myslim,že na tom něco je.Než jsem otěhotněla byla jsem dvakrát na reflexní masáži.Ta pani se zabývá i bylinkama a tak.Je to na dlouhý vyprávění,ale myslim,že mi to pomohlo.

Ahoj Luci. Kamarádka nemohla dlouho otěhotnět a pak zašla k léčiteli a už nevím, jestli jí nějak prohmatal břicho nebo dal bylinky, ale do 3 měsíců byla v tom. Manželovi léčitel vyléčil v dětsví pouze dietou a bylinkami silný astma. Byl furt na antibiotikách, v nemocnicích a v léčebnách a po tý jeho kůře nic :w: Dodneška nemá problém :one:

Pellulinko no tak to je docela dost hrozný :/ já tomu právě taky docela věřím a jak říkáš ty, tak pokud to jsou dobré zprávy, tak seš ve větší pohodě.
No on jí prej řekl "může mít dětí kolik chce" a Boženka se ho zeptala "A ona může mít děti jo?" A on na to "no a proč by nemohla?" a že jí tam ještě říkal nějaký věci, ale prej to jsou malichernosti, nic velkýho. No tak uvidíme, každopádně i kdyby ne, tak bylinky neublíží, tak je holt budu čajíčkovat:)

Myslím, že i kdyby to nebyla pravda, mohlo by ti to pomoct už jen protož, že jsou to dobré zprávy a ty budeš ve větší psychické pohodě...Jinak já tomu věřím..má teta měla nějak vážně nemocné plíce a pak už byla na tom umělém kyslíku,nikdo z lékařů nepřišel na to, proč se to tak najednou stalo a když jí viděl léčitel, tak jí řekl, že když byla malá tak se topila(což byla pravda a nikdo mu to neřekl...) a že tohle jsou následky...
teta čekala na transplantaci plic, ale bohužel zemřela a týden po její smrti volali stejdovi, že mají dárce a že se má teta připravit na operaci....
Pellullinka

Ahojky Barbinko, no právě jsem si říkala, když za to nechce prachy, tak to asi tak bude, jinej by z tebe vytřískal a tenhle ne, že chce opravdu pomoct, ale dostaneš se k němu velice těžce no...

Eleonorko, tak to je taky dobrý :)
No já bych už taky byla ráda, kdybych už byla v tom, teď mi trošku svitla naděje, ale když se to nepovede, tak s tím člověk počítá, ale stejně tam to zklamání bude. Přeju vám hodně zdravíčka

Ahojky, osobní zkušenost s léčitelem nemám, ale věřím tomu, takže držím palečky, ať se zadaří. :a:

Eleonorko, teď jsem zrovna odesílala komentář se jménem Emil Havelka, ale nemůžu najít jeho stránky a prej je má.
Tys byla jo? A jak?

In reply to by Lucinka.81

Já jsem byla u pana Pobudy,taky jsem dostala čajíky na vyčištění.....a měla jsem z toho super pocit.....řekl,že mám za sebou nějaké záhněty vaječníků(a to jsem měla za sebou 2) a ,že to vidí na srůsty a a ať se objednám na laparo u svého gyn......no a měsíc po operaci jsem už byla v tom!!!!Tak držím palečky!!!!!Ale třeba už se Ti tam sídlí rošťák :one: :dance: Eleonorka

Sooow téééda kde si ty horoskopy necháváš posílat???? :) to je dobrý :) já to chci taky a je to zadara???? to je škoda, že zrovna nemůžete .(
já se snažila najít jeho netový stránky, ale na prdlačku nemůžu nic najít:(
Jmenuje se Emil Havelka - astroapatyka. Ta její kamarádka tam šla dneska na třikrát, protože tam má pořád narváno ! A nechce si nechat zaplatit za nic, pouze za ty bylinky at si koupíš, ale on žádné prachy nechce.

Luci, mě zas teď překvapila jiná věc. Pravidelně si nechávám posílat horoskopy. Už několik měsíců a dost mi vychází. Tento týden mi napsali, že od čtvrtka do neděle budu velmi plodná. Mmch. můj cyklus neznají a oni mi fakt vycházejí plodný dny. Shodou okolností jsem si nechala asi před měsícem posílat i horoskop přítele a jemu napsali, že ve čtvrtek by měl počít dítě. Jak na potvoru si léčíme teď nějakou infekci a až do pondělka máme zakázáno sexovat. Tak si teď říkám jestli tomu mám věřit nebo ne. Každopádně mě to hodně překvapilo.

DĚKUJU...!!! Máme zrovna po inseminaci (v pondělí) tak bych byla taky ráda ! Na Velikonoční pondělí si mám dělat test, takovej dobrej den, tak jsem na to zvědavá :)
Mimochodem, zrovna jsem si prohlídla fotky tvojeho mimíska, je NÁÁÁDHERNEJ a fakt model :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka