Noční návštěva nemocnice, aneb dovolená v posteli :-(

14.07.2010

Ahojky snažilky, těhulky i maminy. Před pár dny jsem se Vámi loučila a odjížděla jsem na dovolenou. Ještě večer před odjezdem se ale vše zkomplikovalo, v deset večer jsem začala slabě krvácet. Málem se mi zastavilo srdce , moc jsem se vylekala a už jsme hnali do nemocnice,měli jsem hrozný strach o miminko. V nemocnici nás vzali do 10 minutek , přišel pan :*8*: Vlček ( mimochodem skvělej profík, který se představil, podal ruku, vše mi pak vysvětloval, a jeho hlas byl uklidnující). Nejprve mne vzal na UTZ , mimísek byl v naprostém pořádku, hematom také nenašel , takže to prý byla prasklá cévka, jak se to vše napíná a roste. Poslechla jsem si srdíčko , prošla ještě pro jistotu i vyšetřením vnitřním a vše OK. dostala jsem 3x denně Ascorutin a předepsaný klidový režim. Takže jsem jela domů štastná jako blecha, že je naše vytoužené miminko v pořádku. Dovolenou jsem sice proležela , nebo proseděla, ale co se dalo dělat, špinění nakonec druhý den ustalo . Zítra jdu po týdnu na kontrolu už ke svému :*8*: se zprávou z nemocnice, tak držte pěstičky, ať je vše v pořádku! Pá Daisii

PS: Dám do pořádku i seznámek , zapíšu během zítřka i nové těhulky.

...to už nedělej,uff. Bobku, musela jsi mít hrozný strach. Jsem moc ráda, že jste v pořádku a že to dopadlo tak dobře. Davejte s mimiskem na sebe pozor, myslím na vás, papa Janka ;o)

Daisinko, jsem se vylekala. Ještě, že nakonec vše dobře dopadlo. Opatruj se s mimískem a odpočívejte :k:

Ahojky to je mi hrozne lito ale dopadlo to dobre to je hlavni, Vcera zrovna jsem si na tebe vzpomela jak se asi na dovce máš tak aspoň že mimiinko je v pohodě ne.... papa pohlaď bříško:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky