Málem bylo po dovolené :-o

09.07.2010

Ahojky ,
tak si představte , předevčírem si tak uklízím a při vytírání a ohnutí a máchání hadru najednou auuuuuuuu, ostrá bolest v zádech. No co Vám budu vyprávět se zádama si užívám už několik let a moc dobře vím, že pokud mi v nich řízne je to na pár dní i týdnů v háji. Bolest v kostrči se postupně zhoršovala , celou noc jsem nespala a protože jsem se bála vzít si jakékoliv léky trpěla jsem jako pes. K ránu jsem si nalepila alespoň hřejivou náplast a natřela místo Fastumgelem se strachem , aby to neublížilo miminku. Ráno mne manžel odvezl k mému ortopédovi, který mě řádně prokřupal , napsal 10 x masáže a poslal nás domů, s tím , že o lécích na bolest se mám poradit se svým gynekologem. Pěkně mi ty záda rozbláznil, takže jsem včera ležela jako lazar bez léků a smutnila při pomyšlení , že v sobotu máme odjíždět na dovolenou a já asi zůstanu doma :r: :r: . Naštěstí to prokřupání bylo k něčemu , protože odpoledne už jsem mohla trošku chodit a hýbat se a ráno jsem vyrazila za svým :*8*: gynekologem , abych se poradila co dál. Doktor byl moc fajn, řekl mi , že nechápe proč mi ortoped neporadil rovnou, že by tohle měl vědět , že každý hází odpovědnost na gynekology. Každopádně mi řekl, že do 13 týdne papat jen paralen, ale lokální léky jako jsou masti, gely a náplasti bez problému!! To se mi ulevilo, hned jsem si nalepila náplast a to Vám je taková úleva :one: :one: , takže pomalinku balím a těším se na dovolenku a doufám, že už se mi to zlepší a hezky si to s rodinkou užiju. No budu teď týden bez internetu , tak se mějte krásně . Všem přeji krásné léto a hlavně pohodobé a bezproblémové těhulkování. Zatím pá a budu se na Vás za týden zase těšit :a: :a: :a: Vaše Daisii

Ahoj Daisi, je dobře, že ti to pomáhá a záda se lepší, já mívám stejné problémy, měla jsem to párkrát i před těhu a pak v těhu jsem myslela, že umřu, jsem se v posteli nemohla ani otočit, vzít si nic nemůžeš, fakt děs. Prosímtě co to máš za náplasti? to je volně prodejné? když to zabírá, já jen abych věděla, až to na mě zase příjde, po čem sáhnout :) Tak držím palečky, ať mimísek nadále krásně roste a záda už nezlobí :a:

In reply to by Jajda007

stačí řící v lékárně hřejivou náplast nabídnou Ti několik druhů. Já už mám s nimi velkou praxi a nejvíce jsem spokojená s http://www.lekarna.cz/capsicolle-emp-110mmx190mm/ , stojí cca všechny kolem 30 Kč. Některé se přikládají 4 hodiny , jiné 8 hodin, tyto CAPSICOLLE se mohou nechat 3 až 4 dny. Tato náplast je na trghu nejdéle a má největší účinek. Jediné co může udělat je zarudnutí v místě nalepení , protože má složení např. z feferonek a pod. Napoprvé se neboj , budeš mít pocit jako když Ti hoří záda, ale hrozně to pomáhá :one: :one: , já s tím i spím. Tak snad ti také pomůže :€s€: , pá hezký víkend

Ahoj Dáší, tak ať Tě ty trable brzy přejdou a dovolenku si alespoň trošku užiješ!!!! Dávej na sebe pozor :a: :€s€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nikam daleko jen na Slapy, ale i tak se moc těšákujeme :\x: :\x: :\x: :\x: . A potom jsou v srpnu v plánu výlety, tak zatím pá a po dovče , dáme srazík :-)

Jééé, Dáši, tak Ty takhle trpíš...to je mi líto, ale snad Ti to lámání od dr.pomohlo a teď si užiješ krásnou dovču. Nakup se s sebou náplasti a vyhřívej se na sluníčku :€s€: .
Moc si to užijte!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka