špinění v 40+1

10.06.2010

ahojky holky...
tak bych vám rada poslala svůj problém,včera večer jsem se šla jako obvykle vycvrkat před spaním.Utřu se,nasadím kraťásky a najednou mokro,tak si říkám plodovka?Mno nika sem nejnačila,tak jsem šla spát,v noci sem ale zase citila že ze mě něco teče,už to mělo narůžovělou barvu,ale potom zas nic.A ráno vstanu a na intimce docela dost zašpinění...tak teď čekám co bude dál,jinak mimi kope vše je jinak v pohodě,jak možná některý víte se špiněním se potýkám od 25tt,nejspíš si teda zavolám do porodky,nevím...
Ještě mě napadlo,včera sem byla na kontrole v porodce a dr mě vyšetřoval,ale že bych začla špinit tak pozdě po tom?Nevíte holky?
---------------------------------------
holky sem pořád ještě tu...pořád špiním,je to takovy světle hnědy,ale dost vodový tak nevím...no a jinak jsem byla s psíkem venkua,ale moc to nepomohlo bolesti jako při ms podbříšek a záda...tak uvidíme co bude dál!

ahojky.. tak věřím, že už dlouho čekat nebudeš :-) :-) a bude to rychlí :-) doufám, že teda dneska budeš mít mimčo. nebo zítra :-)

Ahoj, uvidíš, co bude dál. Já špiním od pondělí, každý den mám lehce špinavou intimku, nic hrozného, ale je to a mám to teda spíš dohněda. Jelikož jsem teď začala chodit na kontrolu co 2 dny, tak jsem na to dr. upozornila a ona jen podotkla, že by se konečně něco začlo dít.... ale zatím se bohužel nic neděje... Tak přeji, aby to u tebe byl právě ten impulz k porodu!

Ahoj jejda ty jsi ještě celá?,možná už se něco chystá je to těžké může to být aji po té kontrole,ale přeji ať už to je porod a máš miláčka už u sebe. :c:

In reply to by xiaxou

nejsi já jsem první přenášela 9dnů a nakonec :*8*: ještě řekl před vyvoláním že by to bylo až tak za měsíc :€[€: :€[€: Tak jsem zvědavá co bude tentokrát :#o: Přeji mooc ať už rodíš protože to přenášení je nejhorší :€[€: :€[€:

No tak, že by ses konečně dočkala? Jsem nervózní za tebe, jak to dopadne :-) Držím palečky a dej určitě vědět :a:

holky díky za komentáře..volala jsem do porodky a dr mě řekl,že pokud ze mě odejde ještě něaká voda,ať přijedu,zatím mám prý čekat.A kdybych měla něaké pochyby tak mám přijet,taky říkal,že to špinění může být jak se otvírají porodní cesty,...tak budu čekat!Už sem zalarmovala svou mámu,takže kdyby ěnco,hned jedem!Tak třeba už to bude,ten prcek si s náma zahrává...

In reply to by xiaxou

tak aspon ze tak tak uz se urcite brzo vyklube je super ze mas mamku v pohotovost, jooo to asi ju s tim spinenim ja tedy v porodce zacala pak pekne krvacet takze neco na tom bude.... tfuj tfuj kdybych dala cisilko pisla bys mi kdybys vyjela?

radši bych tam rovnou zašla,jak radí holky.Třeba začínáš rodit :||): Tak hodně štěstí a pokud je to porod,tak ať je rychlý :dance:

Ahoj, já nevím, ale jestli jsi měla pocit mokra a mělo to narůžovělou barvu, tak to mohla být klidně plodovka. A pokud jsi začala špinit, tak bych asi do té porodky zrovna jela. Moje kamarádka, co rodila před měsícem začala špinit, tak jela do porodky taky a měla rozjetý porod. Moc držím palečky, ať už se konečně něco děje, máš to rychle za sebou a mrňouska co nejdříve v náruči:-)

Jéé ahojky ,tak že by se u tebe už něco dělo???? nám v podrodce říkali ,že plodovka je někdy do ružova........no já bych si tam určo zajela ;) budu d ;) ržet palce a kdyby si se rozhodla ,že to tu konečně odstartujeď dej vědět papa :one:

ahojky jsi si jista ze to je spineni? Pac ja kdyz me tekla plodovka a narvala sem si asi tri vlozky a v porodce je predavala sestricce byli naruzovely pac plodovka je naruzovela....
kazdopadne pokud je to opravdu spineni urco bych dobehla za dr ci do porodnice prece jen mas tesne pred porodem a muze se jednat o cokoliv...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka