Bouračka :(

27.05.2010

Ahojky, tak včera jsem měla teda špatný den-bourala jsem.:( Sice né moc, nestihla jsem zabrzdit, tak jsme se srazily, ale naštěstí mě se nic nestalo, bříškem jsem teda narazila do volantu, a auto jen trošku smáčklé a vypadly mlhovky . No ale byla jsem rozklepaná a psychicky teda dost v pr... Tak jsem si volala :*8*: tak řekl at přijdu že se na mě jukne, pro jistotu. Tak naštěstí vše v pořádku, vyšetřil mě, řekl že už jsem na 2prsty otevřeá, že už to je na spadnutí, tak jsem myslela jak jsem byla ve stresu, že třeba v noci pojedem a ono nic :) Ale bříško mi tvrdlo a poslíci byl teda taky, tak uvidíme. Tak jsem se vypsala, včera jsem nebyla schopna... mějte se krásně ... :€s€: pohlaďte :€O: :a:

Ahoj Luci,
tak já jsem měla včera něco podobného (termín mám za 4 dny). Když jsem vezla dceru na trénink, tak ten mamlas, co jel přede mnou se rozjížděl a já koukala vlevo, zda budu moct jet hned po něm a když jsem se rozjela, tak dcera vykřikla "pozor" a já to ubrzdila, ono to pako tam stále stálo. Rozklepaná jsem byla taky pořádně, dokonce jsem nebyla schopná si na toho blbce ani zanadávat (a to občas bývám i pořádná Italka :) ).
Hlavně, že je vše OK a nic se nám nestalo.
Taky si říkám, že bych už neměla jezdit, ale když je muž v práci a děti mají kroužky (což je vlastně každý den), tak se zkrátka jede...
Všechny moc zdravím a opatrujte se
Martina (a Jeníček) :a:

In reply to by Tinax

no já jela taky pro synka do školky, taky nevím, jestli jsem koukla vedle, za to jsem z auta vyběhla a omlouvala se, ta předemnou za to nemohla ale byla jsem rozklepaná a začla :r: asi ty hormony taky.... no hlavně že je malá v pořádku...cítím jí jak tam sebou mele:) ale pak už jsem jet nemohla, manžel zamáčkl mlhovky a jeli jsme pro prcka spolu do školky...tak hlavně že vám se taky nic nestalo....... :a:

tak hlavně,že se ti nic nestalo!A co děláš za volantem ve 40tt???? :jawdrop: já teda taky ještě jezdím,ale jsem 31tt,tak ještě chvilku....

Ahojky no hlavně že jste v pořádku autičko se opraví:) Ty ještě jezdíš autem? Už ses na to měla vyprdnout:) Tak držím pěstičky ať je porod za dveřmi a jde to rychle:) Mějte se s miminkem krásně a už neblbni:)!!!

In reply to by roxxy

:+^*: jj, autíčko se opraví, světla jen vypadly :) tak je tam manžel zacvakl a jen ho máme trošku dvojbarevný okolo spz dočervena:) a zmáčklý trochu, ale to se přežije, hlavně ať proběhne porod v pořádku a malá, jinak na ničem nezáleží, že?? mějte se... :a:

Ještě,že se vám nic nestalo.To je nejdůležitější.Se ti ani nedivím,že jsi byla rozklepaná,já jsem také jednou tak pěkně odřela auto a byla jsem uplně v pr....Hlavně se nestresuj,aby miminko nebylo nervozní.drž se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky