HOLKY POMOOC !

04.05.2010

Holky jste tu ještě některá?-mám hrozné bolesti, tvrdne mi břicho, bolest mi vystřeluje do třísel a do zad :(. Začalo to kolem osmé, bylo to nepravidelně, ale teď už tak hodinu mi břicho tvrdne cca po 10 minutách. Mám hrozný strach, tak jsem (možná i z toho) dostala průjem!
Jsem doma sama, tak asi zavolám kamaráda, co má dnes na mě službu :) a vyrazíme.
Co myslíte, že to je? Mě skoro nikdy bříško netvrdlo, ani poslíčky jsem nepozorovala, tak vůbec nevím. Ale teď tak hodinu mě ta bolest nutí jakoby "tlačit" :? a hrooozně se mi klepou kolena ..

Tak děvčátka jsem doma :(! Denísek nesestupoval, já jsem se neotevírala, ale bolesti to byly fakt šílené. V pátek jdu na kontrolu a naplánujeme hned toho císaře a snad už do té doby vydržím. Dostala jsem léky na udržení, abych mohla být v klidu, ale stejně mi bříško pořád tvrdne :(! Budou to zřejmě poslíčci!
Ach jo :(, i přesto, že mám komplikace, tak jsem dnes byla odhodlána porodit Deníska přirozenou cestou, moc jsem se těšila a ono nic :(!

Děkuji všem za podporu a hlásím novou květinku od MARKETKAC :)!
http://www.mojetehotenstvi.cz/marketkac-je-maminka

Peťo držím palečky... Ale teď už to máš určitě za sebou a mimi u sebe :cc): Těším se na zprávičku :dance:

Ahoj holky, tak psala Péťa, jela do porodky, ale stále nic, čeká na vysledky kultivace a uvidí se prý co dál. Jediné co ví je, že otevřená není vůbec. Doufejme, že se jí neozve zase to astma... Doufejme, že jí nebudou dlouho trápit a bude to mít rychle zasebou a zanedlouho přijde zprávička, že už mám mrnouska u sebe. Držíme palečky. Tak to jen pro info pro vás! ahoj

Jééé tak to už je nejspíš o jedno miminko na světě víc:) Tak doufám že je vše v pořádku a těším se na fotečky a dobré zprávičky:)

:a: Ahojda mimilinko,
tak jak to s tebou vypadá ??? Přečetla jsem si tvojí zprávu až nyní ! Určitě už máš porod za sebou, co ???
Moc na tebe myslím a držím vám oboum pěsti :-),pa

ahojky jeeeeeeee jak psaly holky take bych to videla na porod ted uz jsi urco v porodnici a mozna s mimiskem v naruci vid?

Jéje, ty rodíš! Hele, čéče, počítej kontrakce, prodýchávej, a až budeš mít 2 hodiny po 5 minutách, vyraž! Průjem je normální před porodem. Jestli už máš potřebu tlačit, tak zavolej do porodky a tuto věc jim řekni a nahlaš kontrakce atd.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peto, to vypada na porod!!! Jedte do porodnice, at vis vic! Ten prujem nemusi byt ze strachu, ale proto, ze se telo cisti a pripravuje na akci. Drzim palce!!! A preju hodne stesti! Uz se tesim na foto Deniska!!! L.

no, vzhledem k tvýmu stupni těhu typuju, že rodíš ;)
neboj se, zavolej kámošovi a tradá do porodnice. držím palce, ať máš miminko brzo u sebe :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka