Přestaly mě bolet prsa

29.04.2010

Ahoj holky :a: Chci se zeptat jestli Vás někdy v těhu přestaly bolet prsa?mě bolely už tak 14 dní(jsem v 5tt) a dneska mě bolet přestaly tak se bojím jestli to třeba nemůže být známka toho že přichází samovolný potrat? :€z€: už jsem jednou samovolně potratila tak mám teď strach :O ale tehdy to bylo spíš tak že jsem nejdřív začla krvácet a až později mě přestávaly postupně bolet. Máte stím někdo zkušenosti?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jak kdybych před rokem v tuhle dobu slyšela samu sebe,2krát jsem potratila a měla jsem taky strašný strach,prsa mě bolely hodně a pak ze dne na den nic,3dny nebolely pak zas začly a tak v 10tt mě přestaly bolet uplně.Bálala jsem se abych o miminko zas nepřišla ale to se drželo tentokrát zuby nechty a dnes je z něj už 3 měsiční cvalíček.

Ahojky... Tebe znám asi z jiné diskuze... Neptala jsi see tady, co by jsi mohla udělat proto, aby jsi nepotratila? Jestli jsi to ty, tak se hlavně nestresuj... Psala jsem ti, že hlavní je, být v klidu a užívat si těhu... chápu, že je to těžké... Ale miminko všechno cítí... Jinak... mě boleli prsa asi jen 2 týdny... pak nic a pak občas zas jo... A hlavně jsem to pozorovala v době (tu bolest), když bych měla jako mít menstruaci... Ale, je to normální.. Někdy bolí, někdy ne... Neboj se... :)

také mám období kdy mě prsa bolí víc, někdy jsou jen citlivé bradavky nebo mě nebolí vůbec a zatím jsem bez potíží v 17. týdnu

měla jsem to úplně stejně - ze začátku bolely prsa hrozně, pak záhy přestaly. A dnes mám skoro roční holčičku, takže buď v klidu....

In reply to by AIF

Díky všem moc za uklidňující zprávy :\x: dost se mi ulevilo pač se teď dost bojím. Minule jsem potratila právě v 6tt tak všechno moc řeším :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka