taska do porodnice

27.04.2010

Ahoj holky, tak jsem se konecne dostala k tomu pobalit si veci do porodnice, tak nejak jsem zjistila ze se me to do ty tasky nevejde, ona teda neni moc velka, vsechno misto mi zabere hlavne zupan , vlozky a rucniky,takze mam jeste igelitku kam jsem dala, pleny a ubrousky pro prcka,taky vlozky do podprsenky, neni to blbi? Nevim jestli si nemam radsi, vypujcit vetsi tasku, jo a docela me prekvapilo ze si musim donyst svuj caj pro kojici matky :00: . Tak papa pohladte briska a jeste to chvilku vydrzte

Poradím,neber si župan a noční košile používej jejich jsou nejlepší upravený na kojení :$}: :ww: a ten čaj bych začla pít až doma,mlíčko se ti stejně udělá až po 3 dnech od porodu :§:

In reply to by kesja

Ahojky, s tím županem souhlasím, minule jsem se s ním táhla a bylo tam takový horko, že jsem si ho stejně ani jednou na sebe nevzala, takže teď ho taky brát nebudu :///: košili mám, ale jen pro můj dobrý pocit, abych si nepřipadala jak nemocná

Ahojky holky dekuji za reakce......... no ja si taky kosile neberu si pujcim erarni, ale zupan nepujcuji :€}€:, a ten caj tu mam opravdu napsany , asi to teda necham tak jak to mam, akorat do ty tasky teda dam to co pise tady Marketka, ze si ma vzit na sal a uvidim co bude ..... a ty vlozky do podprsenky teda taky nevezmu, psany je tam nemam a kdyztak mi je vezme pritel ze ..

Ahoj! Taky mám malou tašku. Ale nemám v ní košile a župan. Vezmu si erární. V Prostějově s tím není problém. A navíc... Skladuj někde špinavé košile od čistek.. Vím že to můžeš dát rodině jak přijdou, ale to rači hodím erární košili do špíny v nemocnici..

tak nám v nemocnici říkali, že si máme připravit 3 tašky - tu první, tu si bereme k porodu a tam si máš dát ručník, pantofle, které si můžeš ve sprše namočit, doklady (OP, těhotenskou kartu, dohodu rodičů o křestním jméně dítěte, oddací list, pokud jsi vdaná, kartičku pojišťovny), poporodní kalhotky, nějaké hygienické potřeby a noční košili. Pak si máš nachystat tašku druhou, kterou ti přiveze rodina na druhý den a tam si dáš župan, další ručník, plínečky pro miminko atd. a pak třetí a tu ti dovezou, než pojedeš s miminkem domů - čistě věci pro miminko k převezení.
Takže u nás to funguje takhle :-)

tak ja uz mam taky zbalenou sportovni tasku.O caji pro kojici matky v papirech nic psano nemam a nemala jsem ani pri prvnim synovi,takze ho opet brat nebudu :#o: Zupan jsem taky premyslela,ale je dost velkej,takze ho brat nebudu a vyuziju pripadne ten jejich erarni v porodnici,ktery mi pujcili v pripade potreby i minule.Vlozky do podprsenky jem tehdy mela taky,ale zbytecne.Tehdy jem byla prvorodicka a mliko se mi stejne tvorilo az nekdy za 3dny a to jeste velmi malo.Taky pohlad brisenko a mej se krasne :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky