První příznaky těhotenství?

11.01.2010

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli vás při prvních příznacích těhotenství bolel podbřišek a za jak dlouho po oplodnění? Já jsem týden po ovulaci a bolí mě podbřišek celkem dost, tedy je to spíš taková tupá bolest jak na ms a někdy mě tam píchne. Už jsem asi paranoidní....díky, hyriska

Já měla ovoluci 7.11. Jak dlouho po si mám udělat test. Bolí mě podbřišku a je mi špatně od žaludku. Dalši mš je 21.11

Druhý den po ovulaci jsem měla stejný pocit jako ty. Celý den mě bolelo v podbřišku a tak mě nebolí ani u MS :-) Ale bylo to jen den po, takže z toho ani nic nebude. No uvidím 25.1. :-)

No ono se to zdá divné,ale mě taky už pár dní po oplození pobolíval podbříšek a skoro každý den.Pak se přidal výtok,nálady a prso.Opravdu mě bolelo a píchalo dole už tak 14dní před očekávanou MS a prostě jsem to nějak věděla....no tušila:)

In reply to by Kristuše

ahojky, já mám 10 dnu do MS a od te podledni jsem uz 6* zvracela... i dnes po ranu,kdy si manzel bral obed - maso a ryze... Zvedl se mi zaludek z toho masa a sla jsem :sick: tak neviiim ... no kéž by nám to vyslo

In reply to by Kristuše

Ahoj.Já jsem dnes taky 3DPO.Snažim se na to nemyslet,ale moc mi to nejde.V pátek jsem byla na inseminaci.Ovu určo byla podle UTZ. Jsem chvílema děsně nafouklá,občas cítím podbřišek,jinak prsa asi nic.Už ať je 22.pa

No mně bolel podbříšek i vaječníky už asi týden před očekávanou menstruaci (tzn a si týden po oplodnění), a chodila jsem víc čurat tak po troškách, muj manžel jse mne hned ptal, jestli nejsem těhotná a ja jsem mu pořád říkala - nene, už mně bolí cely spodek, už to každým dnem dostanu. Pak ten víkend, co jsem to měla dostat bylo u rodiču posvícení - spousta jídla, cpala jsem se jako blázen. Mluvila jsem s maminkou o tom, jak moc si pavel mimčo přeje, že si při každem mem čurani myslí, že jsem těhotná no a maminka mi řekla, že ji bolel vaječník, když byla těhotna se mnou až do třetího měsíce. A ja jsem ji zase zopakovala - nene, maminko, mně už bolí děsně celý podbřišek, ja už to musím každým dnem dostat. :!k: MS nedorazila, od pondělí mi bylo blbě od žaludku - trpím na žlučník, tak jsem si vyčítala, jak jsem se mohla u našich tak přežrát. :hu: :hu: :hu: Ale pro jistotu jsem si udělala test a byl negativní. Do čtvrtku MS nikde, tak další test, zase negativní a muj manžel zase podrážděný žlučník "svaloval" na těhotenství. Podbříšek pořád bolel. V podstatě až 10.den po vynecháni MS jsem na testu objevila // (podotýkám že jsem vždy měla rozhozený cyklus a 10 dnů zpoždení u mně nebylo nic zvláštního). :qu: Pobřišek mně bolel asi do 14.tt, vaječník na te straně, ze které jsem ovulovala (to jsem vždy bezpečně poznala) mne pobolíva do dneška. A to jsem 26. tt. a muj manžel "odhalil" tehotneství dřív než já. :C]]: Takže holky, všem Vám moc přeji, aby Vás bolel podbříšek tak, jako mne!!!!! :qu:

tak mě třeba podbřišek nebolel vůbec,
u mě se těhotenství projevilo vynecháním menstruace, růstem prsou a celkem brutálními nevolnostmi

tak holky, dobrá zpráva je-já cítila už den po oplození píchání v podbřišku jako kdyby při zácpě a taky bolest v podbřišku a bylo mě nějak jinak.. ale jinak a to bylo skoro celých 14 dní než ukázal těhu test 2 čárky, do toho se mi dělalal pachuť v ústech, taková trochu kovová, jinak mě osobně nebylo vůbec zle, zítra jsem přesně 17tt.. tak přeji ať to vyjde-určo to bude zahnízďování :-)

Petuliii (neověřeno)

In reply to by natalieH09

To je odpověď kterou hledám jsem dva dny po oplozeni..
Včera mi bylo tak zvláštně na zvracení a od večera tlak a píchání v podbřišku celou noc kvůli tomu nemůžu spát ... Do MS mám 16 dní

In reply to by natalieH09

Teda, opravdu jsi to cítila takhle brzy? Já si myslím, že jsem blázen, protože všude udávaj příznaky až po delší době po oplození. No mě prostě bolí podbřišek jak na ms, mám strašně nafouklý břicho a hodně citlivé bradavky. Kéž by to vyšlo..:-)

In reply to by hyriska

jo to můžu říct s jistootou, jelikož já před ms žádné větší příznaky nikdy nemívala krom občasného pobolívání podbřišku, třeba bradavky mě nebolely nikdy a prsa se mi navíc i zvětšili a to hned do 8 týdne o dvě čísla.. :-) teda já je měla vždy větší, takže náklad-75F.. a cítila jsem to, že se semnou něco děje, to píchání v podbřišku většinou na jedné straně vaječníku-levá, pravá to je jedno-záleží na které si ovulovala, tak mě to fakt dost píchalo. a takové až křeče, a bylo mi divně.. snad ti to vyjde :-)

In reply to by Kristuše

No jasně, já to chápu, už tolikkrát jsem byla zklamaná a ani jsem nikdy nevěřila, že tam ta druhá čárka bude, ale jednou prostě musí být :-) a když ne teď tak příště určitě.. Třeba ježíšek plní přání které nestihl dodat :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka