Výška fundu???

31.01.2008

Ahoj holky! Prosím vás, mrkněte do průkazek, kolik jste měly zhruba v mém týdnu výšku fundu (vzdálenost od pupíku k pipi). Jsem dnes 26+0. Byla jsem právě na kontrole a trochu mě tam vyděsili, páč mi to teď za 4 týdny hrozně narostlo: 3.1. jsem měla 20 a dnes 27!!! Doktor se trochu divil, že nám to nějak poskočilo - že je asi mimi veliký... Váhou to není, přibrala jsem od posledně jen 1,5kg a celkem od začátku těhu 5,5 - to si myslím, že není moc. Mám strach, aby jsme neměli obříka!!! jinak vše O.K., CS stále krásná nula, tlak zvýený, ale v normě, tak nic neříkal ani doktor, ani sestra. Tak mi prosím napiště, jak jste na tom s těmi hodnotami vy... Děkuju!

Ahoj děvčata, mě nic takového neměří a to jsem 25+6.Je to důležité??Mě vždycky jen prohlídne a řekne že je vše OK., jsem z toho docela nervozní!Dnes mi dělala kontrolu dělož. čípku a trošku jsem krvácela, jsem si myslela, že když jsem těhotná tak se takové vyšetření nedělá, no ale asi ano.

ahojky.tak ja se v tech jejich zkratkach moc nevyznam nebo co to znamena.....mam v prukazce:8.1.- fundus pnp,SF21cm. 15.1.-fundus 2pnp,SF23cm.a na dalsi kontrolu jdu 21.2.

Ahoj, tak ja mela...ve 25+6tt 24 cm, pak ve 29+6tt 28 cm a ted naposledy na kontrole jsem mela ve 32+5tt 30 cm....tak nevim, jestli jsem ti pomohla...tak aspon nejake malke srovnani mas :///:

Tak o tom tu už jednou byla řeč a mně píše úplně něco jiného. Poprvé mi výšku fundu zapsal v 15tt a tam mi napsal P/3, pak v 17 tt to bylo P/2, ve 22 tt to bylo P/1 a ted naposledy ve 25 tt to bylo P/0. Tak si z toho vyberte :) Mně metrem ani čímkoliv neměří, jen mě prohmatá a hledá ten nejvyšší bod, ted jsem ho měla několik cm bod žebry a ted naposledy mi říkal, že už mám dělohu výš a já mu říkám,že už mně taky nufík výš kope a on mi říká, že mně ještě kopat bude a ještě výš :D

tak mně to ještě neměřili, tak ti asi neporadim. Ale můžu se změřit metrem, jestli to uvádíš v cm, jestli to máme podobný. Ale napiš přesně odkud kam. já jsem 27+2, tak by to mělo být podobný.

Ahojky ja jsem byla na kontrole ve 25tt a mam tam napsano 02+2pup nebo pnp nemuzu to po nem precist a CS mam 0-1.nic mi k tomu nerekl takze asi je vsechno v poradku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka