navaly horka

24.12.2009

ahoj maminky tehulky,chtela jsem se zeptat zda jeste nektera mela taky tak silene navaly horka,poceni a pritom i bolesti v podbrisku jako pri menzes..jsem v 35 tt a dneska vylozene trpim,ruce jak balony a neuveritelne horko..jinak vsem preji KRASNE PROZITI SVATKU!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ja se od toho 35. tydne valim jak masina, obuju jen manzelovi boty - posledni tyden jsem presla na jeho pohorky do tech co nosi bezne se uz taky nevlezu a porad je mi vedro. Doma chodim polonaha, je tu 19 stupnu a me normalne tece z podpazdi potok potu. No des....
Vcera jsem mela termin a porad nic, tak se tesim az nam prdolka vyleze a ja se aspon zbavim te vody, co vsude mam. Jeslti ti natekaji nohy, zacni si je poradne mazat a masirovat, me se na nich zacaly delat strije, jak mi natekly.
Jinak pomaha plavani, a koupel (ne moc horka) v morske soli. To tem noham i rukam ulevi.

Ahojky, bývám na tom podobně. Taky jsem 35tt :) občas je mi horko a mám pocit, že se nemůžu ani nadechnout. Hodně to mívám v noci, to jsem pak i přes ty mrazy spala při otevřeném okně. Za normálních okolností mi bývá zima, ale v těhu je myslím normální, že je nám více teplo.

In reply to by iveka

to jo obzvlas ted ke konci:-))ja to nemivala az ted,navic kdyz jsem byla na kontrole tak se se mnou loucili tim stylem bud po novem roce nebo po sestinedeli nashledanou:-))ale tak doufam ze to prdolka jeste vydrzi a nebude se tak moc tlacit ven:-)

In reply to by babsie

A kdy máš termín? Já 27.1. a pak 2.2. Ale myslím, že to bude spíš k tomu prvnímu. Docela mě pobolívá dole okolo vaječníku jak při MS, v kříži a včera se mi přidaly i bolesti třísel. Ale všechno při chůzi nebo stání, jak odpočívám, tak je to dobré. Už chodíš na kardiograf? Já jdu až 7.1. a připadá mi to trochu pozdě...

In reply to by iveka

ja mam termin 30.1 a i podle MS a podle UZ,na kardiografu jsem uz byla rekl mi ze bych mela moc dlouho pomlku nez pujdu na kontorlu,a prave pordle toho a vysetreni mi rekl todle..ale tak uvidime..ja se jiank citim ok az na ty tlaky a navaly,ale to k tomu patri:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka