Dnes jedu domů!

23.12.2009

Ahoj maminky,těhulky a skorotěhulky,tak dnes jedu po více než 3měsících domů!sice jen na pár dní a samozřejmě jen ležet,ale ani nevíte,jakou mám radost,probudit se po takové době vedle manžela:)přeju vám krásné prožití svátků vánočních a úspěšný nový rok,hodné a zdravé děti,těhotenství bez problémů a skorotěhulkám || na testu:)mějte se moc krásně a děkuji všem,kdo nám drží pěsti:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoooj, strašně moc jsem ti to přála!!! Je to paráda a dobré znamení, že se Verunce u tebe líbí!!!!!!!!!!!!! Tak holky užijte si kráááááááásné svátky doma s tatínkem... odpočívejte, papejte a držte se!!!!!!!!! Jinak krááááááááásné vánoce, místo hory dárků, ti popřeji horu štěstí, radosti a síly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M&M&R :a:

hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky, příjemné prožití VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ... musí to být krásný když víš že se probudíš vedle manžílka po takové dlouhé době... :-) Hlavně že tě pustili domů a můžeš si užívat VÁNOČNÍ POHODY...

Ahoj holky!

Moc vám to přeju a ať se Verunka alespoň ještě 3 týdny "dopéká" :)

Krásné svátky!

Jitka + Kryštofek

Andrejko, jsi statečná maminka a přeju ti aby sis užila krásné Vánoce a aby vše dopadlo dobře a vydržela jsi s miminkem v bříšku co nejdéle. Obdivuji tě :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka