Jizva po císařském řezu

22.11.2008

hojte..jsem týden po císařském řezu..jizva neustále bolí a začíná tvrdnout asi před 3dny jsem si všimla že na kousíčku mám uschlou krev.bojím se aby se něco nezanedbalo..

Kliknutím vložíte smajlíky:

za cca tyden druhy cisar a doporucili mi brat Wobenzym,je teda dost drahej,ale pry na hojeni jizev super...Zeptej se na nej v lekarne nebo dr,pry se muzu bez problemu uzivat pri kojeni...Osobne ho zkusim....Paaa

In reply to by bambulka

Ahoj, chci se zeptat jaký máš zkušenosti s wobenzymem? Brala jsi ho nakonec? Mám začít už během těhotenství, nebo čekat až po porodu? Předpokládám že když to doporučují v porodnici, tak to určitě neva na kojení, viď?

Kup si obyčejnou vazelínu v lékárně a nebo domácí sádlo neslané a mazat neustále a při mazání budeš i masírovat.Jizva nebude červená a sma se postupem času ztratí,ale musí být stále mastná. Jednak jsem zdravotník a mám po odtsranění štítné žlázy a žádná jizva na krku u mne není vidět.Tu zaschlou krev pomalu vyplavíš při sprchování.Hlavně maž jinak tě to bude táhnout při každém pohybu a jsme přece mladé maminy a chceme se líbit a hezký bříško k tomu patří. Sama poznáš cca za měsíc ten efekt.Mazat můžeš i tři měsíce i dýl ničemu tomu neublížíš.Neboj!!!!

po týdnu je to naprosto normální. Já jsem po třech císařích, poslední byl před dvěma měsíci, a jizva mne bolela asi čtrnáct dní. Asi jsem si na tu bolest zvykla :!k:

ahojte, jeste jitrocel je dobry na jizvy, ja sama jsem pouzivala na jizvy jitrocelovou mast a dost to pomohlo...

já jsem také týden po císaři. Jizva pobolívá, občas bolí jako :pig: . Můžu se optat jak máte dlouhé jizvy??? Já mám prý nějaké "samovstřebávací" stehy. Tak ani nevím, zda se už vstřebaly nebo co se s nimi děje. V porodnici mi doporučili ležet a ležet a větrat!!! A vyžehlit kapesník a přiložit na jizvu,kdybych náhodou někam šla. -- co s malým mi, ale nikdo neřekl, takže okolo něj tancuju a na ležení nějak nemám čas.

je vynikající mast CONTRACTUBEX - (je s výtažkem z cibule - ale nesmrdí tak) stojí skoro 200 ale úspěch zaručen..... mazat 2-3x denně... fakt...já jsem teďa mazala jen 2x po vyndání stehů a jizvu tvrdou nemám, ale kamarádčin malej měl jizvu přes celý obličej tvrdou jak beton a rozmazali to.....

Ahojki,ja jsem po CS 3mesice a neco...a mas jeste stehy?Ja to mela potrene takovym zelenym sajrajtem... me jizva bolela jen pri vstavani nebo kdyz jsem to prepiskla a delala neco,co jsem jeste nemela a ja necitila dlouho spodek,takze ani nevim,kdy mi jizva zacla tvrdnout....Jestli mas jeste stehy,tak jak je pujdes vytahnout,tak ti jizvu zkontroluji,melo by to byt 10dnu po CS...jinak bych zasla na gyndu,nebo do nemocnice kde jsi rodila...nemusi to nic byt,ale jistota je jistota,tak tfuj tfuj tfuj

In reply to by Iveth

Juva,sponkovali,to zni hrozne :(....no zive si to jeste pamatuju,nejhorsi pro me bylo vstavani,jsem cele sestinedeli spala v polosedu se 3polstari nez jsem si troufla lehnout na plno...jeste,ze mi manzel podaval malou ke kojeni,a tech poloh pri kojeni,co jsme vystridaly...at se na to jukne tvuj chlap,jak mu ta jizva pripada...jinak bych radsi jela,at se na to juknou,preci jenom,zdravi je jedno a i kdyby to nic nebylo,tak budes mit klid..ja jela taky na pohotovost,protoze jsem myslela,ze mam horecky z toho jak mi vyndali stehy,ze mam nejaky zanet a on to zanet byl ale prsu :)

me se jizva hojila cca mesic.Uz si to presne bohuzel nepamatuji,jsou to ctyri roky :? Ale po tydnu je to urcite normalni.... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka