Moc prosím o radu

07.12.2009

Ahojky snažilky, právě jdu od :*8*: , byla jsem tak kvůli neustálým pocitům horka a bolestem podbříšku. Tak mě celkově vyšetřil udělal mi vnitřní ultrazvuk a zjistil, že mám anovulační cykly. Ve vaječnících nemám žlutá tělíska a ovulace není. Tak teď už alespoň vím, proč se ze snažilkování nedařilo a :°O°: nepřicházel . Zítra jdu na krev kvůli dalším vyšetřením a dostala jsem lék: CLOSTIBEGYT. Prosím máte s anovulačními cykly skušenosti a hlavně s těmito léky, pomohlo Vám to?? Moc děkuji za každou radu, jsem z toho celá paf :00: . moc :+^*: Daisii

Ahojky, :a: s anovulačním cyklem zkušenost nemám. :n: Ale taky sme se snažily, téměř 14 měsíců, nakonec :*8*: zjistila, že se mi netvoří vajíčka.
V březnu jsem brala clostylbegyt 5dní po 2tabletách, v dubnu jsem dostala menses a v květnu už jsem MS nedostala :qu: teď mám dva měsíce do porodu.
Takže já za sebe mohu říci, že po clostíku se mi ty vajíčka nějak nakoply a :|P: je na cestě. Držím pěsti, aby ti to dopadlo stejně jako nám a :cc): mimíšek byl brzy na cestě. :h:

In reply to by angelaa

jé, tak to ti moc přeji , hlavně ať jsi ty i mimísek v pořádku :one: a díky za držení pěstiček. Já začnu brát prášky koncem prosince 5-9 DC a mám je na dva měsíce, tak uvidíme . budu brát 1 denně, pokud nezaberou ,tak na kontrolu a dá mi prý dvojnásobnou dávku. a to by bylo ,aby to nevyšlo :00: . Daisii

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka