JMÉNA MIMINEK

18.11.2009

Ahoj holky :h: ,chtěla jsem se zeptat zda už některá z Vás přemýšlí doma nad jmény? Já skoro pořád a chtěla bych už se rozhodnout,abych pak ze stresu,že už je málo času nevybrala to co nechci :°: .. Už dlouho se mi líbí jméno Dennis,ale teď jsem někde zaslechla jméno Matyáš nebo Matyas a to je taky moc hezký. U děvčátka jsem rozhodnutá pro Jolanku a chtěla bych jí dát i druhé jméno po mé babičce,jen nevím zda se to bude hodit,tak kdyžtak posuďte : Jolana Marie Böhmová ! Mějte se co nejlépe :qu: , Petra:k:

Nazdárek holky...tak i my už nad jmény dlouho přemýšlíme, ale k přítelovu příjmení je to opravdu síla - Schwarzer...u holčičky jsme zatím měli Rozálii, ale teď víc vede Ella a pro klučíka Tobiáš (hodně lidem vadí š na konci jména a začátku příjmení) a Štěpán, ale to se mi zas moc nelíbí kvůli datumu svátku....no ještě máme čas, takže vymýšlíme dál...:)

Ahojky, tak u nás je to v případě kluka taky jasné - po přítelovi to bude Jan, je to jednoduché, tatínek bude Honza a syn Honzík. Ale je fakt, že přítelovi říkám mazliku, Honzo mu řeknu jenom z naštvanosti :s: No a když to bude holka tak se mi líbí Pavlína, Lucie, Zuzana, Markéta, Gabriela, Andrea. Ale ta Pavlína zatím asi vede. Jinak i ostatní k příjmení Maťhová se budou hodit, ne?

Tak mi uz mame Natalku,chtela bych k ni jeste Nelinku,ale uvidime.je to segra a i kdyz me to neva,tak si to jeste rozmyslim.Jinak kluka sem chtela taky Deniska,ale prave segra pubertacka mi rekla ze se mu budou decka smat denis penis takze nic :s: Takze bud Nikolas,tedas,matyas nebo nevim.pritel chce po sobe filip,ale ja sme zasadne proti.Nebudu volat starej filipe a malej filipe,at si skusbne :s: :s: ja sem andrea a i kdyz se mi to jmeno libi,tak bych po sobe rozhodne nedala :n:

Ahoj maminky! To jsi opravdu vybrala krásně.. :)
To my jsme přesvědčeni že to bude Lumírek, stejně jako tatínek... No a pokud to bude holčička tak v tom nemáme ještě jasno... Anežka, Anna... Nevím... :girl:
Tak se mějte krásně! PA :\x:

Ahojky,na kluka máme jasno bude po tatkovy Lukáš máme už doma jednu cácorku jmenuje Sophie ted chceme Zuzanku,nebo Victorii,líbí se my i Abygail...Jolanka je moc krásný,hezky se vyslovuje :) Jolana znamená - správná dívka,je to madarský jméno ;)

Ahoj Péťo u nás jména byla jasný hned od začátku.Pro kluka máme jméno Jiřik po přítelovi u nich se to dědí snad už od pradědy.A pro holčičku se mi moc líbí jméno Anička.

Ahojky, tak my také vybíráme, z holčičích se nám líbí Deniska (hlavně manželovi), Sofie, Karolínka, Lucinka a z klučičích to máme asi jednoduché Daniel :) Všichni nás tipují na holčičku, tak uvidíme :)
Jinak Jolana Marie Böhmová je prima, hezky to zní :one:

Ahojky, tak my jsme nad jmeny uvazovali celych osm let, co jsme spolu a tak u nas uz probehlo nekolik variant (Rozálie, Sofie, Lillian, Adriana, Tobiáš, Tadeáš...), ale ted uz mame snad definitivni a tak doufam, ze se za tech pet mesicu uz nezmeni... :-) Zvlaste, kdyz nam ve 20. tt reknou pohlavi a my tak mimiskovi zacneme rikat. Holcicka bude Ellen, chlapecek Eliáš.
Tvoje varianta se dvema jmeny je nadherna, zni to opravdu vznesene.
Mej se a opatruj se, L.

Ahoj Péťo,

my to máme u kluka jasné, už dlouho víme, že to bude Marek po manžovi. Jednak se mi to jméno líbí, jednak chci, aby se náš případný syn jmenoval po tatínkovi a jednak je to jediná možnost, jak se vyhnout útokům obou dědečků, kteří chtějí, aby se dítko jmenovalo Pepa po nich :-D (jak to uděláme v případě druhého kluka, netuším :-)
U holčičky už si dlouho přeju Karolínku, snad deset let už ji mám vybranou, ještě dávno předtím, než jsem vůbec pomyslela na prcka. Ale teď hodně váhám, protože Karolína je poslední dobou velmi oblíbené jméno a nechci, aby moje holčička chodila do třídy s dalšíma dvěma. Líbí se mi další jména, jako je Andrea nebo Klára, ale bohužel s mým příjmením Rajová, je to nevyslovitelné.

Jolana Marie Böhmová zní moc hezky, přímo vznešeně. Krásně to celkově souzní, vybrala jsi dobře :-)

Markéta

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky