Holky moje zlaty

30.10.2009

Ahojte holky moje tak konecne snad pisu spravne do tehu denicku ja totiz trdlo celou dobu pisala do diskuz,prispevku :s: no sikulka jsem to teda opravdu :qu: Holky chtela jsem se pochlubit a podelit o svoji radost,ze uz vime take pohlavi,sdelil mi ho doktor dnes na kontrole,tak cekame chlapecka :°~°: :h: :h: :h: jsem nadsena a manza taky,v utery jdem na veliky ultrazvuk tak hlavne at ten nam dopadne dobre a budu uz uplne v klidku.Tyblaho holky kdybyste videli toho pindicka,no hrbolek jak blazen....cely tatinek :one: :c: :c: :c: Tak se opatrujte a pohladte ty kulisky v brisenkach :a: :a: Niky a Samík

Ahojky, tak taky obrovská gratulace k chlapečkovi!!!! Zda se mi ze v breznu bude opravdu prepindikovano :°~°: :qu: Tak jeste nam pak dej vedet, jak dopadl velky utz a uzij si to, je to fakt velky zazitek, aspon my to tak meli :h: :a:

Holky moc diky za gratulace mam porad takovou radost a zase se mi chce bulet,no jsem fakt dojata a budu jeste dlouho,ten pocit,kdyz to vaslovil:je to kluk,no ten nikdy nezapomenu,stejny pocit jsem mela kdyz jsem videla na ultrazvuku ve 12tt jak se tam prcik vrti a ze ma uz rucky a nozky :c: Tak se opatrujte a moc vas zdravime

gratuluji k chlapečkovi :one: :qu: :qu:
my jsme nejspíš taky klučík, ale čekáme na potvrzení z velkého UTV.

In reply to by marcy

A kdy ho mate?My jdeme v utery tak myslim,ze uz to jen potvrdi,cetla jsem,ze totiz kdyz reknou holcicka tak se muze stat,ze cvrcek byl maly a spletli se a narodil se klucik,ale u kluku to vetsinou sedi,no ten vystupek se nedal prehlednout,to na slecnu fakt nevypadalo :s: Tak pak pisni jak ste dopadli na velkym ju :a:

Konečně Tě budu moci sledovat tady v klubu březňátek, do diskuse Březen 2010 jsem chodila jen kvůli Tobě, protože jsem věděla, že píšeš jen tam :)))))). Tak to je fajn, že jsi konečně tu. že Samíkovi posílám pusu :)))

In reply to by Slunko

Samikovi jsem pusku preposlala z dlane na brisko :s: Jsem taky rada,ze jsem na to prisla...vlastne zelazuzu mi o tom rekla ja celou dobu pisala uplne jinam :///: no sikovna jsem :qu: Slunko ja uz se tesim co reknou vam,co to asi tak bude :C]]: :C]]: :C]]:

In reply to by Nikkys

my se taky moc těšíme :). Ale přítel dnes ráno říkal. Ať je to miminko klidně ošklivý a má velký nos, a je celý krablatý a chlupatý a se žloutenkou, ale ať hýbe ručičkama a nožičkama a je zdravý !!! My nedávno viděli dokument o postižených dětech, co se pohybují třeba jen koulením....a taky jsem pracovně navštěvovala spoustu takových těch zařízení pro postižené děti .... no musí to být hrozně náročný, takže prosím prosím vše, v co věřím, ať máme zdravé miminko.... (ze začátku těhu - první asi 3 týdny) jsem měla dovču, takže jsme dost pili a proto se bojím, aby byl mimoušek v pořádku. Snad bude.... ale takovou obavu máme všechny, já vím :)

In reply to by Slunko

Slunicko tak ja to mam UPLNE STEJNE!!!My nyli mesic na slovensku u pribuznych a tam se pilo o sto sest a ja teda taky drzela basu tam se to nedalo,porad vinko a pivko a dokonce par panaku slivovice jsem take mela,ale zase jsem ton prokladala klobaskama a syrama no tak taky se modlim at je ten rostak nas zdravoucky,pevne v to verim ,ze je a ze mu to nejak neublizilo!!Ale mam hodne znamejch co take nevedeli a chodoli parit a pili osto sest treba az do 3mesice kamoska netusila ze je tehule a pila a ma zdraveho mimiska,myslim,ze to je ok,hlavne ze nepijeme ted,ikdyz ja si teda sklenku pivka k obidku dam a minule jsem mela chut na vajecnak tak jsem si nechalaod babi udelat slabounky a obcas si cucnu ;)

In reply to by Nikkys

Jsem četla, že někomu nemusí alkohol třeba i ve větším množství uškodit vůbec, ale na druhé straně někomu i malé množství uškodit může. Já doufám, že patřím do té první skupiny. Já to ale fakt netušila, že bych mohla být těhu, absolutně ne, jinak bych se tak samo nechovala, to asi každá. A sklenku po obědě jsem dneska taky měla (po tom knedlu vepřu zelu :))))))))), pár loků na trávení nemůže přijít do krve že :))). A ted v těhu mi to pivo tak chutná. Z toho loku jsem úplně v extázi :))))))

In reply to by Slunko

Me chutnalo driv,ale hrozne az jsem mela nabeh na alkoholika :s: ...to si delam srandu,ale jedno denne jsem si dala rada u vareni nebo po obede vzdycky,ale ted to mam nejak tak zafixovane ze je to spatne a moc mi samo jako nejede,opravdu jen po jidle :a\|: Ja to taky netusila,protoze jsme se snazili 8mesicu a nic a pak jsem pila kontryhel a ten mi pomohl na tu menstruaci,ale podle ovul testu jsme do toho busili a stejne nic a pak dalsi mesic jsem mela zpozdeni a jeli jsme na ten Slovac,udelala jsem si ten citlivy test,kde pisi ze 1den po vynechani ti ukaze tehotenstvi a vysel negativne,takze jsem popijela co hrdlo raci a pak jsem si po dovce udelala dalsi a ejhle :°O°: :°O°: :°O°: :°O°: Tak snad to bude vse v poradku :$$:

In reply to by Nikkys

Sluníčko a Nikkys, já jsem si dělala test 32den cyklu a negativní, za další 3dny jsme měli řádnou picí akci - 6panáků slivovice a 5piv..to je na mě už silná akce :-)..no a druhý den mě něco osvítilo, udělala si test a ona tam dálnice!!! No taky jsem z toho měla stres...Co se týče chuti na pivo..tak to jsem vždy milovala, ale od 8tt jako když utne a nemusím ho doteď..pokud na něj ale máte chuť tak malé pivo denně určo neškodí, takže 2x3týdně je úúúplně v poho. Jo a když všichni teda chlapečkujete..tak já už mám 5x potvrzenou :girl: a to i z velkého UTZ, kde byl jiný doktor a ten mi to řekl tak, že to vyznělo jako na 100%..tak snad se nespletli, protože už jsem si na Aukru vydražila krásné 3 růžové overálky :c: a ještě možná budu mít svetřík a kaťata a tričenko s kočičkama..a na Mimibazaru jsem si objednala už cca 8kusů pleneček a všechny jsou spíš na holčičku růžové :c: a svrchňáčky s kytičkama...no začínám šílet!!!No v nejhorším to budu muset zase prodat :!k: ..

In reply to by ZelaZuzu

Holky teda vy jste to rozjely !!!!! On ten velký UZ je asi velký mezník pro tenhle rozjezd nákupů :). Jojo, 18.11. máme velký UZ a pak to rozjedu jako vy :))))). Ta autosedačka mě taky zajímá jakou vyberete, já jsem totiž taky bezradná :)

In reply to by Slunko

Šak počkej Sluní až mi na porodním sále řeknou "maminko, máte chlapečka" :s: ..pořád těm doktorům nějak nevěřím, ikdyž jsem už dvě čárky mezi nožkama viděla na vlastní oči..Nevím, nevím..Podle prstýnku mi vždycky vycházeli kluci..Pleť taky nemám nijak olezlou jak na holčičku a sladké mám ráda asi tak pořád stejně..nijak zvlášť moc, ale dopřeju si, tak nevím..No v nejhorším budu muset všechno to slaďoučké, kytičkové a kočičkové růžovoučké prodat :$$: ..no co už..
No autosedačku jsem dřív myslela že koupím v trojkombinaci, ale jelikož vychází jen na 1200kč, tak mám strach, že nebude tak bezpečná jak třeba jiná za 2-3tis..přece jen jde o bezpečnost..Tak ji asi koupím zvlášť..jen je naprd, že nepůjde připevnit na kočár :\/: ..Možná asi Maxi-Cosi..ta je prý bezpečná, jinak moc přehled nemám..Mrkni na ten kočár co si budu brát asi já. Je levný a původně stál něco kolem 11tis..Ani na bazárku nejde sehnat levněji, než nový ze Zlínské prodejny...http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=26021686&tab=1

In reply to by ZelaZuzu

Já půjdu jednoznačně do autosedačky zvlášť, jak říkáš, kvůli bezpečnosti, ty 3tis. do ní jsem připravena dát. Ale jak říkal můj kamarád, ono to dítě v autosedačce často tvrdě usne a je pak blbý když se musí třeba budit, abys ho přendala do kočárku třeba, v tomhle mají upevnitelné autosedačky na kočár výhodu.
Koukala jsem na ten kočárek - mně přijde, že korbička 76 cm je hrozně malinké. Já půjdu určitě do něčeho většího, min. těch 85 cm, co je u kočárků, hlavně těch starších, snad běžné, je to jedna z priorit, no uvidím. Aspoň už máš vybráno narozdíl odemně :))))

In reply to by Slunko

Tak ty jdeš,Slunko, taky 18.11. na velký UZ? Já jedu do Prahy. Jede tam se mnou přítel i dítko. Půjčila sem si z práce "uši"- fonendoskop, a poslouchali sme srdíčko. Bylo to sice slyšet malinko,ale zážitek sme z toho měli.Už se nemůžeme dočkat,až toho rejhovečka uvidíme... :°O°:

In reply to by H.a.n.n.y-

tAk to máme 18.11. velký den:). Já jdu do Hradce Králové, bude ho dělat moje Dr., ne specialista jako I. screening. Pak bychom rádi na 4D ultrazvuk - já totiž nemám angelsound ani odposlouchávátko srdíčka, tak jsem taková nedočkavá, až ho budu moci JAKKOLI vidět, cítit, slyšet .... obzvlášť mi to chybělo když se miminko delší dobu neozývalo :). Takže už čekáte druhé dítko, co byste chtěli, holčičku nebo kluka?

In reply to by Slunko

No jo, jenže to musíš koupit kočár klasiku, jen hluboký..Nevím že by se nějaká kombinace dělala s tou větší korbou..Já si zas říkám, že na jaře se mi tam vejde, v létě taky a na podzim už bude mít půl roku, tak to může ležet ve sporťáku..Něco jiného by bylo, kdyby se mimčo mělo narodit třeba v Říjnu a v Lednu už se tam s fusakem skoro nevešlo..ale je to dilema..Na 100% rozhodlá ještě nejsem..ale žádná jiná varianta krom Takko mě nenapadá a ten má korbu stejnou..Třeba tak i X-lander..je to prašť jak uhoď..

In reply to by ZelaZuzu

Zkus se kouknout na kočárek Camarelo, q12, to jsme si vybraly my, už ho máme i v prodejně zaplacený, ale uložený nám ho tam nechají až do porodu, vypadá dobře a korbička je docela velká a má spoustu jíných věcí, které se mi na něm líbí!

In reply to by Nikkys

No já se Ti tak nějak dívám na net..tu mě to praštilo do očí a už to jelo :!k: ..Plénečky by mě mohli dorazit už v Pondělí, tak jsem na ně pěkně natěšená..Ba, už to pomaličku taky rozjed..no, ikdyž Ty nemáš co rozjíždět, Ty jsi rozjetá už od 10tt s tím kočárkem :!k: ..Jakou budete kupovat autosedajdu?

In reply to by ZelaZuzu

Autosedajdu vubec zatim nevim,navic mamka rikala ze by nam ji poridila jako k vanocum tak si asi moc vybirat nemuzem :O ,ale doufam,ze to mati nepodceni a koupi kvalitni,protoze to je dulezite,uz jsem ji to rikala a rozcilovala se na me ze snad neni blba a ze nekoupi smejda no tak uz jsem ji radsi nic nerikala :s:

Ahoooj,tak to mooc gratuluji ke chlapečkovi :°~°: Taky bysme si moc přáli chlapečka,ale jinak je nám to samozdřejmě jedno,ale co čekáme se dozvíme v porodnici.Jinak velký ultrazvuk dopadne určitě dobře,je to pěkný zážitek.Pěkné těhulkování :°:

In reply to by Ada

Dekuju a to te opravdu moc obdivuju ze jste si to nenechali povedet ja bych to nevydrzela :s: ,ale o to krasnejsi to bude prekvapenicko :one:

Ahoj, koukám, že těch kluků teda bude fakt převaha, co tady tak zjišťuji! Mě taky chvilu trvalo než jsem přišla na to jak jsem psát, ale časem jsem na to taky přišla, hlavně že na to taky došla! Tak ať ti to všechno dobře dopadne, my už máme všechno vyšetřenía akontroly za sebou teď jdeme na kontrolu až koncem listopadu, to jsem zvědavá jak už ten náš prcek zase vyroste za tu dobu.

In reply to by mulenka

Tak to je dobre ze mate vsechno uz hotove a v poradku!!!No klucinu bude fakt dost :s: a ja celou dobu sazela na holcicku,ale je mi to jedno,ale mohlo me to napadnout ze je to chlapak po tatkovi,protoze me kope uz od 16tt a ze jsou to fakt kopance,nektery den je sice slabsi a asi i linejsi,ale dalsi den si to zase vynahradi a kope o stosest :qu: A copak cekate vy????

In reply to by Nikkys

No u nás my to střídají to pohlaví, prvně kluk, pak holka, ale na 3d řekl dokotor že na 99% kluk, takže si myslím, že to bude klučina, ikdyž moje mamka by radši holku už má totiž tři vnuky, ale je to fuk, hlavně že to bude zdraví! Tak jsme si s manželem říkaly, že na 100% se to dozvíme až u proodu, když nám to pořád takhle mění! Tak buď to bude Vojtíšek nebo Eliška, teda pokud jména nezměníme na poslední chvíly, ale to už asi ne!

In reply to by sobotce

Tak ti take mooooc gratuluju k Matyaskovi krasne jmeno mi mame Samuelka :c: v utery jdem na velky ultrazvuk tak nam ho doufam potvrdi :qu: a pak 3D a to bude neco moooooc se na to tesime opatrujte se :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky