Achh ty hormony

25.10.2009

holky myslíte,že je normální mít poblouzněné hormony už v 15tt,tím myslím,že jsem strašný nervák,s přítelem jsme denně v sobě a nakonec se někde zavřu a brečím a brečím,pak si přeju sním radči to mimi nemít nebo se zabít,ale na druhý den jsem zase nejšťastnější na světě,už vážně nevím co to semnou je!!Máte to taky tak???Díkyy

Kliknutím vložíte smajlíky:

jooo, tak to znám...měla jsem to 1.trimestr...Je to strašnej záhul pro tělo, než si zvykne na to, že je těhotné a hladiny hormonů se ustálí.. Mě nakonec hormony vyvolaly těhu depresi a doktorka mi předepsala nizoučké dávky léků a od té doby už naprostá paráda! :) Třeba to nebude Tvůj případ, neboj! Ale hlavně věř, že zpočátku jsou výkyvy v náladách a psychice celkově naprosto normální!

Ahoj popisu ti co se stalo me a ne jednou v tehu taky na zacatku. Obrazek si udelej sama. Takze sli jsme vencit pesana na louku od domova cca 5 min. Uz po ceste mi vadilo ze jde moc rychle pak zas pomalu.... :-) dosli jsme teda na louku. Nas pes nesnasi druhy psy takze ho poustim ale ma 5 metrovy voditko kdybych ho potrebovala dobehnout a prislapnout. A pritel sup psa pustil ja vystresovana ze jestli nekde vyjde pes tak ja za nim TED BUDU CITOVAT DOSLOVNE jak krava nepobezim at si za nim bezi sam blbec apod. tohle jsem rvala z plna hrdla az mi preskakoval hlas. Musim rict ze nikde nebyl zadny pes. Pritel ho teda dal na voditko a ja ze se jeste projdem sli jsme kolem plotu kterej vypadal ze spadne a tam dva vlcaci lomcujou o stoset s tim plotem... takze rikam pujdem zpatky ja kolem nich nejdu. Samo pritel ze proste ´projdem... a pak to ZACLO zacala jsem rvat ze se asi posral co asi budeme delat az to ti psi zborej ze neni zadne superman a ze me urcite roztrhaj- podotykam ze sem takhle rvala u tech psu takze je to tocilo jeste vic. No nabrala jsem smer zpatky on sel teda taky za mnou cca 10-15m tak se cela ruda vzteky otocim a rvu KAM TO JAKO JDES VYPADNI Z MY LOUKY:-) :-) ja jdu dal sama..... tak si to teda supim do kopce sama otocim se a vidim jak jde pritel domu tak na nej rvu pres celou louku KAM JDES TO MAM JIT JAKO SAMA TAK JDI TEDA DO PR... jo jo mel to nekdy se mnou tezky ted se tomu uz jen smeju.... pa a tvemu pritelovi preju pevny nervy

In reply to by Tereza Proftova

Ahoj, já jsem taky těhulka 16 tt a po tento tvůj článek mě opravdu pobavil, i když musím říct, že máme taky pejska a nesnáším, když ho přítel pustí z vodítka jen tak :-) A docela chápu jakej si v té chvíli musela mít vztek - myslím, že je to docela ukázkový článek jak to opravdu funguje a jaký jsem tu mozkový pochody v těhotenství :-) Já když se s přítelem rafnu, tak se zavřu do koupelny a řvu na něj ať se za mnou neopovažuje lézt a když nepřijde, tak ho jdu seřvat, že se ani nesnaží usmířit :-) Prosím až budeš posílat zážitek z hypermarketu - nezapomeň na mě :-) Díky za dodání dobré nálady na celý den :-)

In reply to by janča maminka

:C]]: :C]]: To je přesný! V tu chvíli, kdyby za mnou šel, seřvu ho, ať mne nechá být...ale protože nepřišel, mám vztek, že mu je to jedno a seřvu ho za to, že nepřišel! :C]]: :C]]: Jééé, ono je to fakt v tomhle všude stejné! Díky Bohu za to, že to u mne bylo takhle hlavně v tom 1.trim a postupně se to už upravilo. :) ;)

In reply to by andilek83

Tak jsem to zakřikla asi... Dnes mě teda pořádně nasr...!!! Dořvala jsem ho a teď máme tichou domácnost, je mi to strašně líto a chce se mi brečet a on nikde! Šel zase radši za bráchou makat na našem bytě, místo blbejch 5min, kdy by si mne mohl udobřit! Hůůůů, já se z těch chlapů taky asi brzy po..!
Tak tak jsem se doplazila na zahradu po dlouhém týdnu, co jsem byla doma zavřená a těšila se na chviličku na čerstvý vzduch (cestou mi opět zvtrdlo bříško a to to mám 10m cesty...!)! Sedím tam tak necelých 5 min a milostpán si přijde s bráchou zapálit a oznámí mi, ať jdu dovnitř, že jdou kouřit! Vždy, aby to na mne netáhlo, jdou na zahradě po takovejch schodech nahoru a je spokojenost na všech stranách.. Kdyby tam nebyl jeho brácha, jde tam automaticky...to si jako před sebou hrají na drsňáky a mám vypadnout,aby mohli hulit? Oba dva mooooc dobře vědí, jak na tom jsem a měli by být rádi, že sedím! Ne, oni si jdou zakouřit a já musím vypadnout a zase se plazit zpátky? Na chciličku bylo venku hezky a já toho chtěla využít!!! Dopřát mimi a mě trocha čerstvýho vzduchu a denního světla, oni to maj každý den! Jééé, já ho pak dořvala, když přišel po hodině a půl do bytu...ještě, než jsem začala tak se totiž divil, že jsem naštvaná!!!! Pak už jen poslouchal, mlčel a šel pryč... Holky já vím, že za to můžou i mé hormony,ale teď mám stejně pocit, že se choval jako totální vůl, protože to od obou bylo sobecký a hnusný! Oni po těch schodech vyběhnou za 10 vteřin a na mne nic netáhne! Já na ně vyběhnout tedy fáááákt nemůžu a ještě mě vyženou dovnitř, že si jdou zapálit po mých prvních 3minutách po týdnu venku????? Když vědí, že mi tvrdne bříško na každém kroku? Ježíííš, ti mě namíchli!

In reply to by andilek83

Ahoj, no já teda myslím, že máš důvod být naštvaná. Tohle u chlapů prostě nechápu, když jsou s náma sami, tak jsou zlatí (nebo aspoň občas), ale jak u sebe mají známýho nebo příbuznýho, tak je to konec - důležití jsou až na půdu. V tomhle je ten můj úplně stejnej - no prostě na zabití a to fakt není hormónama!!! Plně s tebou souhlasím a přeju pevný nervy!!

In reply to by janča maminka

Díky! :) No já tohle taky nechápu, jestli se jim nějak zmnoží testosteron či co a jsou to hned milostpáni stvořitelé? Hale, mě fakt málem švihlo, říkala jsem si jestli se mi to snad nezdá! Tak nezdálo, no... A to, že se ještě diví, že jsem naštvaná...to také nechápu..asi jsem měla poděkovat, že mě tak hezky vyhnali, potom co jsem se tam s radostí dobelhala..ne? No jo, teď bude ublíženej, protože malujou v pokoji strop a já jsem jistě nechápává, protože si přeci chtěli jen na 5 minut při tý těžký šichtě zakouřit... No nejsem já to strašná svině a semetrika?! :D

In reply to by andilek83

No určitě si teď stěžuje jak to má s tebou těžký...Vždyť ty přece celý den jen ležíš a odpočíváš, tak proč by ses nemohla usměrnit, když oni - stvořitelé lidstva, tak hrozně dřou. Víš co je nejlepší?? To bylo teď o víkendu - prostě jsem celý den odpočívala - posedávala pak se rozhodla, že uklidím - úklid zabral cca 20 minut a pak jsem si sedla neuvěřitelně utahá - fakt jsem byla úplně hotová - přítel se mě ptá co mi je a já na to, že jsem úplně vyřízená. A hádej co on na to? Prosím tě z čeho? Vždyť celej den jen ležíš - já chodím do práce, se psem a bla bla bla. Stejně je fajn si takhle postěžovat. Já mám přítele ráda a vím, že by pro mě a mimčo udělal první poslední, ale občas bych ho nejraději vystřelila na měsíc....

In reply to by janča maminka

jooo joooo, přesně tak, vystřelit na měsíc! :) Naštěstí tu mou únavu např. po 15min žehlení jsem mu už vysvětlila a světe div se, pochopil to! :D Funguje na ně tohle (poradila mi to kamarádka): Představ si, že z jedné jediné mikroskopické buňky má tělo vyrobit za pouhých 9 měsíců celého nového človíčka!!! To je tak neuvěřitelnej záhul pro tělo i psychiku. Tělo maká dvojnásob,líp, než jakákoli velká továrna o x tisíc dělnících! Zvětšuje se Ti objem krve a skoro nic neudýcháš, vše Tě staršně vyčerpá, ač se to nezdá a je k tomu dobrej důvod - hlavní část energie a živin jde na tvoření děťátka, které to potřebuje! ;)
Na tohle většinou nedokáží nic říct, protože je to pravda! ;)

In reply to by andilek83

Tak už přišel s psíma očima přes celou hlavu a ať se na něj prý už nezlobím! :) No..kdo by odolal, že? :D Uznal, že se choval jako vůl, ale že mu to v tu chvíli vůbec nedocvaklo...že měl plnou hlavu malování a jakoby na vše kolem zapomněl! Jooo, já vím, že nedokážou chlapi dělat víc věcí naráz,ale že by u toho zapomněli i přemýšlet.. :D :D :D Každopádně už je líp a jsem ráda, že je už klid.. už kolem mě zase tancuje a je hodnej... Opravdu zvláštní živočišnej druh, věru! :s: :C]]:

In reply to by andilek83

Tak to je super, že takhle pěkně zkrotl :-) To máš pravdu, že pak už nejde být dál uražená :-) Ale včera byl opravdu kritickej den - představ si - dojdu domů a přítel přišel s tím, že jsou v pátek u nás v Bíteši Tři Sestry a že dlouho nikde nebyl a rád by šel. Tak ač nerada, tak jsem mu to odkývala. Pak mě jen napadl takovej dovětek, že doufám, že hned po koncertě půjde dom a né někam pokračovat. A tím to začlo - normálně na mě spustil, že si ho snažím uvázat a že on kvůli mě nikam nechodí a teď když jde, že se ho snažím omezovat, že samozřejmě nemůže takhle dopředu vědět jestli náhodou nepůjde potom ještě někam na pivo atd. atd. No co si budem povídat - byla z toho hádka jak bejk - musím přiznat, že jsem se chovala mírně hystericky, ale měl prostě říct, že přijde hned po koncertě a bylo by to!! Ne - on prostě musel a musel prudit.

In reply to by janča maminka

jooo, včera asi byla krizovka...říkalo mi to víc lidí...Asi byly nějak postavené hvězdy.. ;) :) Tak snad se taky brzy usmíříte... Oni asi nechápou, že by jim to člověk rád dopřál a klidně dovolil,ale prostě teď máme v tom těhu opravdu velkou potřebu mít jě u sebe...! Njn, hold jsou to a budou chlapi a to se jen tak nezmění! ;) Snad už dnes bude lepší den!
Jo a pokud bych se dýl neozvala, tak to není, že jsem tu na vás zanevřela... Dneska jdu akorát na kontrolu k dr, nezdálo se mu mé tvrdnutí bříška, že se to nelepší... Takže mi hrozí špitál tak na 14 dnů, než by se to upravilo. Neberu to sice nijak tragicky, je to důležitý pro malého,ale pořád...špitál je špitál, že.. Tak se hlavně opatrujte a vydržte to jak s chlapama, tak se svýma hormonama! :D Ozvu se, když mne nechá ležet doma, když budu muset do toho "penzionu s plnou penzí", tak hold až za dva týdny! PAPAPA a držte tlapičky, ať jsme v pořádku! ;) :)

In reply to by andilek83

Tý brďo, tak ať ti to všechno dopadne co nejlíp - budu doufat, že ještě dnes napíšeš :-) Držím pěstičky, jak jen to jde :-) Určitě to bude ok - ona by ani ta nemocnice nebyla špatná - odpočinek a hlavně jistotu, že jsi pod dozorem, i když chápu, že se ti tam prostě nechce....

In reply to by janča maminka

Tak jsem domáááá! :) :\x: :qu: :C]]: :qu: Dr zhodnotil, že na čípek to naštěstí nemá takový vliv,ale ležet musím.. už nemůžu ani "posedávat", jak mi říkal minule..už výlučně jen v posteli.. Za nějaké 4-5dní by se t mělo uklidnit, teď je ještě brzo, aby zabralo to magnésko, pak zas budeme vědět víc..ale věřím tomu, že klid, ležení a hořčík pomůžou! :) A přítel, chudák, jak byl celej vystrašenej...doma už počítali s tím, že simě tam nechají...Tak byl celej šťastnej a dojatej, že mě bude mít s Tobískem doma a může se o nás starat on! :) Jinak malej byl roztomilej, dr mi dělal vnitřní UZ, aby zkouknul čípek v plné parádě a Tobiášek mu začal kopat nožkou do ultrazvuku.. :s: :C]]: :qu: Chvíli mu to nešlo pořádně změřit...:D Dr říkal, že si umí vybrat chvíli a místo..Ale mě bylo jasný, že ten malej rošťák do toho kope schválně, protože to do něj šťouchá! :C]]: :C]]: :C]]: Nakonec se to dr podařilo a spíš se tomu smál, taky se tím bavil, jakej je malej čipera... prý kopal přesně doprostřed tý hrdelní jamky..kde to potřeboval zkouknout... :s: :s: A že kopal pořádně, to můžu jen potvrdit..nejen, že jsem viděla tu kopající nožičku na UZ, ale cítila jsem to taky doooost dobře! :C]]: :C]]: Jinak mi dr říkal, že to může být teď vše víc podrážděné i tou změnou počasí a že bude úplněk...že na tyhle věci bříška dost reagují.. Tak možná i proto byl včera takový divoký den s těmi našimi chlapy! ;) :)

In reply to by andilek83

Tak to mám radost i za tebe, že jsi zpátky doma :-) Určitě to musel být parádní zážitek s mimčem... Jojo už teď ukazuje, že si jen tak nenechá nic líbit - je to borec .-) Tak ty myslíš, že by na ty chlapi mohl působit úplněk jo? No tak vysvětlení by to bylo :-) Víš co mě, ale dokáže nejvíc vytočit - když se fakt rozčílím - nadávám mu a on jen tak kýve hlavou a klidným hlasem říká " jojo to jsou ty hormóny" - no to je fakt na zabití!! Ale stejně bych ho neměnila :-) Hele moc hezky se mi s tebou povídá, kdybys chtěla ozvi se na můj mejl cestovanimija@gmail.com

In reply to by janča maminka

Ozvu. ;) A s tím kýváním hlavou a touhle příšernou hláškou máš pravdu! To má chuť pak člověk střílet! :C]]:
A mimísek je fakt kouzelnej, teď se mi nastěhoval do pravý strany břicha, tlačí mě pod žebra a vypadá to, jako bych měla směrem doprava "strmý stoupání" a byla těhotná jen na pravé straně! :s: :s: Je to takovej můj čipernej miláček...každou chvilku v jiné poloze...to víme už i od doktora z ultrazvuku.. :s: Jsem zvědavá, co bude dělat, až mu zase ubyde místo a nebude se moct přetáčet.. Mě prokopne bříško! :s: :C]]:

In reply to by Tereza Proftova

Já přemýšlela nad tím, že by mi mohla dávat něco navíc sociálka, když budu svobodná matka! :C]]: :C]]: :C]]:
:qu: Holky já nemůžu! :C]]: :qu: :C]]: Oni si snad musí myslet, že se ženská vždycky na začátku zcvokne! Ještě, že se mohou uklidňovat tím, že to trvá jen pár měsíců... ALe ten můj mi přiznal, že měl strach, že už taková budu pořád! :C]]: :C]]: Ale mohli by si přečíst tuhle diskuzi, aby věděli, že neblbne jen ta jejich, ale je to zcela normální jev! :C]]:

In reply to by andilek83

Holky zlaté, čtu tuhle diskuzi a válím se smíchy. proč? protože mi to přijde jak u nás doma. Mám toho nejhodnějšího manžela na svete,ale někdy mně vytočí do vrtule a to už jsem pak k neudržení, ale co proto, on taky za mnou nepokulháva, takyjsme si na začátku prošli výpočtem alimentů a balením věcí. :qu: :qu: :qu: Ale hlevné je, že vždy když přijdou za náma s těma psíma očima, tak jsme zase naměko a že by sme je nedali za nic na světě!!! :C]]:

myslim si ze urcite ano, telo se meni a nekdy to holt dava zabrat, ja taky hodne zurila, pak byla litostiva, smutna, stastna. porad jinak. ale jak jsem byla hnusna tak me to pak moc mrzelo ale v tu chvili jsem se neumela ovladnout.. takze pevne nervy a malo cernych dnu :k:
Pavla, Ivo a Domisek

http://Domilex.mondozoo.com

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka