zítřejší poradna....

21.10.2009

:k: Ahojte květinky, zítra mě čeká druhá poradna už se těším, ikdyž se asi o mě pokouší nějaký bacil tak to snad nějak zvládnem, nebo zajdu rovnou pak ke svému :*8*: lékaři pro radu než budu úplně na hromadě a to se mi ještě kvůli oslabenému tělu přihlásili ještě kvasinky to mám úplnou radost vždy, když jsem nemocná tak to snad ty potvůrky vicítí a zautočí to určitě má doktorka mít radost nebude, ale snad pomůže....Jinak jsme si s manžou kopili domácí ultrazvuk, jde poslouchat :h: srdíčko už od 12tt tak jsme si ho rovnou nahráli je to paráda aspoň vím že ten náš prďola :°O°: žije, jinak v pondělí mě čeká NT+ tak nervzitita stoupá ..zítra dám vědět jak jsem dopadla

tak jsem na tebe zvědavá,jak dopadneš.Ty kvasinky nejsou nic neobvyklého a snad se toho brzo zbavíš.Jdeš dnes na screening?

In reply to by mirabel

na screening jdu až v pondělí, jinak jsem dopadla špatně, mám chřipáka a ještě i ty kvasinky, tak se budu cpát horem i dolem, ale jinak miminko je v pořádku a mám už i 1 kg nahoře, ještě že ty nevolnosti trochu polevili a mohu ten čaj, koupila jsem si lipový prý se může v těhu tak si ho dam pěkně s medem a citronkem a pujdu se potit :k:

ahoj, ja jdu na kontrolu az v utery. Hlavne at ti to tam dobre dopadne. A jaky je ten domaci ultrazvuk a kolik to stoji? A opravdu slysis to srdicko? A dej vedet jaka byla kontrola

In reply to by ivinka

tak jak jsem už se tady zmiňovla, miminko je v pořádku, ale já jsem nemocná chřipečka zautočila i ty kvasinky tak se budu léčit, ten přístroj je takové spestření těhotenství i takové ujištění že tam mimi je a je v pořádku :°O°:

In reply to by Magalie82

kupodivu já ani tak neposlouchám , ale manža je stoho unešený je to jeho první dítko a také mu nedovolím stále to používat, když bude chtít poslehnout může nahrávku je to kouzelné, já to koupila kvůli tomu že než začnu cítit pohyb tak se mohu kdykoliv ujistit že srdíčko tluče a hlavně pak v posledních měsících kdy miminko se tak moc už nehýbe tak pro jistotu že je vše v pořádku, jinak přeji krásný den :k:

In reply to by Eliza2

nu pred tim nez citime pohyby tak je to urcite super, a neboj se mimi se v poslednich tydnech sice nehybe, ale kopou az to boli. Urcite o mimi vedet budes :) . na to ujisteni je to asi super vec, vcera jsem to resila s manzelem, tak uvidim co mi na to rekne. I tobe krasny den :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka