LULUBAR

21.09.2009

Holky kdo znáte Lulubar, ozvala se mi na koníka, nemůže se sem dlouho dostat a je jí to moc líto, držme jí palce, ať se jí to přece jen podaří. Jinak psala, že je v pořádku :)

Holky vyřídila jsem Vaše pozdravy jmenovitě :) a tady lulu posílá svůj odkaz na fotečky, kdybyste chtěly - a prý to nevzdá!!! :s:

http://prosteja.rajce.idnes.cz/

Moc díky za info, už jsem si říkala, jestli jsou s Plaváčkem v pořádku. Dřív sem dávala každý týden zprávičku jak se jim daří a teď dlouho nic. Moc moc jí pozdravuj.

In reply to by Andělína

Žiju, ale jen tak tak. Fůůůůra práce v práci, do toho se mi rozjede v úterý i další semestr školy, do toho zase přejezdy ČB Pha a do toho mne "rozčiluje" všecko co je kolem dětí a chlapů. :///: Jak se máš ty, Andělíčku? :a:

In reply to by Andělína

Pozdravuj Piškoťátko... :k: :a:
Jsem ráda, že Piškoťátku se líbí u tebe. To je moc dobře. :one: ;)
Dneska Jirka tak chrápe, že jsem vylezla z postele v 02:18, asi budu muset zřídit za kuchyní chrápací gauč, jinak se dlouhodobě nevyspím. ://: :? :( :a:

In reply to by Andělína

Andělíčku, já to u sebe vidím leda tak, že to moje potvoratělo fakt čeká na tu nejblbější situaci. Jinak už to není možný. ://: Se musím pochlubit. Jsem si včera koupila motorku. Je to sice Korea, ale Suzukácký motor, hyosung gt 650 r. Byla levná, po 1. majiteli, který ji ani kloudně nezajel za 3 roky, se servisní knížkou, prostě paráda. Jediné co s ní udělám, že vyměním brzd. destičky. Pár foteček: http://www.mojetehotenstvi.cz/tak-jsem-si-ji-koupila
Jela jsem pro to z Prahy skoro až do Aše. :00: No a za celý den jsem tvrdla v Pha v kolonách 4 hodiny. :O :00: Fuj. Ale 1h je z mojí blbosti, zapomenula jsem odbočit do tunelu a prostě jsem ho přejela... :P

In reply to by nevimnic

nezmare, na zimu si kupuj motorku! :s: Prosímtě hlavně se nikde nevysekej, je fajn, že sis udělala radost. Já miluju auta, bez řidičáku bych být nemohla, ale na motorce jsem vlastně nikdy nejela. jen na skůtru :)
P.S.
Nebolela Tě prd....??? :-D

In reply to by Andělína

Prdelka ani nebolela, ale tričko jsem měla pěkně propocené na zádech z auta a ještě bylo tak kráááásně a já tvrdla v kolonách... :(
Jo a jinak, dneska mi přišel velký techničák, pojistku už mám na vinko, tak musím v Praze servat značku a dojet na technickou a evidenčku a pak v ČB si vystát frontičku na magistrátu a bude přihlášená. Konečně. Teda jen čučim, co je to za papírování kolem. :O :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky