Jakou velikost kojící podprsenky???

17.09.2009

Ahoj holčičky, zajímalo by mě jak vybrat správnou velikost kojící podprsenky. Než jsem otěhotněla tak jsem měla velikost prsou 75B, po otěhotnění mi velikost vylezla na 75C a tak mi to už zůstalo. Jsme teď 35tt. No byla jsem v obchodě koupit kojící podprdu a chtěla jsem po paní 75C a ona neměla tak mi dala 80C s tím že to je prý to samé jen je delší kolem hrudníku, jenže já mám tu zkušenost, že bývá větší i v košíčkách. Samozřejmě mi byla veliká, tak jsem to řekla nahlas, že to ne, že je mi velká. Paní byla urputná a očividně chtěla prodat a začala mě přesvědčovat, že to je dobré a že se ta podprsenka má koupit větší, že se mi prsa ještě nalejou. Jenže mě se to nějak nezdá, pak mi třeba zůstane velká a co pak... Takže co mám vlastně koupit? Má mi ta podprsenka teď sedět, nebo má být větší?Jak jste to kupovaly vy?
Děkuji za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

asi ti moc neporadím, ale já mám zkušenost ( 12 let starou) že kojící podprsenku co jsem si kupovala před porodem jsem po porodu neoblékla a nosila jsem jí až někde po 4 měsících, kdy se mi přestala tak nalévat prsa a malá toho vypila víc. Tak nevím. Já si radši koupím větší. Ty moje dudy rostou jak houby po dešti. Teď mám Gpo porodu určitě H a ještě mi bude malá. Ach jo.

Ahoj, já sice zkušenost osobně nemám(ale byla jsem prodavačka spodního prádla), ale říká se, že se má koupit o číslo větší, prsa se ti nalejou a potřebuješ tam pak dát i ty vložky. Kdyby jsis koupila tvou velikost tak pak by se ti tam nevešli vložky a když ano, tak pak by ti prsa lezli ven......představ si jak by to bylo vidět pod tričkem a třeba kdyby jsi se ohnula......šup, už by jsi měla bochánek.

já mám pořád stejnou velikost, jak před porodem, po porodu se mi nalily prsa, ale asi do 2-3týdnů se to upravilo a sedí mi ty, co jsem nosila před porodem, kojím stále(2měsíce)

Ja mela pred otehotnenim velikost 80C.Mesic pred poroden jsem kouila velikost o cislo vecsi......mam podprdu pres net od www.emanuela.cz.......jmenuje se naturela.Je bavlnena a jsem moc spokojena.Prsa se mi nalili po porodu ale podprsenka mi je dobre i ted,neni vubec velika.Kdyz to kupijes v kamennem obchode tak pri skouseni by se Ti tam mela vejit jeste ruka.Snad jsem poradila.

já koupila o číslo větší a leží v šuplíku. Prsa se stejně nalívají jen pár týdnů po porodu, pak se mlíko vytváří až při kojení. Mě se nejvíc osvědčily sportovní cca 200Kč kus, drží prsa mnohem lépe a číslo sem, tam nehraje velkou roli, hlavně že netlačí kolem hrudníku.
:a: http://picasaweb.google.com/Dejmalka

In reply to by Pipik

ne satén s kosticemi za 1300,- , tak ta bavlna se nošením trochu vygajdá, ale když ej to větší, tak dělá varhany no děs. A drahou před porodem nekupuj, může to být i zbytečná investitce, nevíš jak dlouho budeš mít mlíko, stát se může cokoliv. Drahou pokud na ni máš se oplatí koupit až tak ve třetím měsíci života dítěte, kdo přežije šestinedělí a spurtík, už hned tak o mlíko nepříjde a může kojit třeba 7 let :s: .
Já doporučuji dle mých zkušeností se na kojící vykašlat a používat sportovní.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka