Blinkání

12.09.2009

Ahojky maminky,chtěla jsem se zeptat malej mi poslední dobou nějak po jídle blinká,ale skoro furt nestíhám prát plínky..říkala jsem to dr.ale ta mi řekla,že je to normální že je to reflux,že to některý děti mají a i přesto přibírají..nám je skoro 6měsíců a máme 7,6kg..takže si myslím,že je to dobrý ale to blinkání je děs..někdy jen malinko jakoby vody a někdy jde rovnou třeba obídek ...nejhorší,že máme začít plavat a mám strach,že se mi pozvrací i do bazénu a bude to!!Protože blindí třeba i 2hodky po jídle poradte??Máte to někdo taky tak???Děkuji moc Market a Matěj

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak razíme k dr.po konzultaci po telefoně..bojím se a doufám,že bude vše dobré..myslete na nás...pak se ozvu..

In reply to by laValleta

dostali jsme homeopatika na zvracení..prej se jí to nějak nezdá..a hlavně,že blinká i po 3hod..takže mu mám dávat mín mlíčka ..jenže to jsme nějaký uřvaný,že chceme ještě..to máme po tatínkovi,že jsme žrouti:-)Bříško má v pořádku,hlavičku taky..dýchaní v poho..takže zítra jdem na kontrolu co udělají ty prášky a dohodnem se co a jak dál..A jinak přibýváme na váze taky dobře..máme 7,4kg..myslí si jestli to neni nějaká viroza,ale teploty nejsou ani průjem nic..takže uvidím co a jak zítra..prej zpožděný reflux by to mohl být..tak já fakt nevím..ale zatim nezvracel asi zabraly prášky:-)

Ahoj mě malej zvracel od narození ... někdy jen ublinknul a někdy obloukem ... jelikož jsem nekojila tak mi řekli at si koupím k sunaru NUTRITON to je na zahuštění mléka ... od té doby malej nezvracel ... četla jsem na krabici že je to i pro jící maminky tak to zkus ... nemůže mu to nějak ublížit je to ze svatojánského chleba ... nám to pomohlo ... ted už dva dny mu nutriton nedávám ... je fakt že jedna krabice stojí 200kč + Beba 300kč a dáš 5 000kč za měsíc za jídlo malému ... malej teda neblinká,ale máme jiný problém ... má už dva dny zácpu takže spíše zvrací protože to jídlo prostě nemá kam sestupovat ... dneska baštil jen ráno a dopoledne pak už nejedl ... nechce:( Nevím co s tím mám dělat:(

Mě to právě nepřijde,že je to obloukem..prostě si třeba 3xodříhne mám ho stále v sedě a najednou to máme na plínce..pak ho položím otočí se na bříško a samozřejmně zvrací znova..tak se snažím ho hlídat aby se nepřevracel,ale to nejde zase chce a je vzteklej..Já nevím jestli je přejezený,ale kolikrát brečí když ho odpojím od prsa,že by si zase dal..tak nevím..moje dr.je taková zvláštní..hned mi na to odpoví a neptá co a jak..já jí řekla,že dost zvrací a ona hned,že reflux..Jinak holky děkuji za rady a vaše zkušenosti!!!

Markét, a blinká obloukem šavle nebo jen trošku? Možná je přepapkaný. Pokud blinká obloukem, tak to je asi reflux. Pomáhá krmit v sedě, hned nepokládat, pořádně si odříhnout a menší porce. Jestli jen trošku, tak zkus vypozorovat, jestli je to po určitém jídle, třeba mu nesedí.

my minulý měsíc taky furt blily, všichni tvrdily, že je to reflux a že mám kojit co 2 hodiny. Po 14 dnech jako když utne, už je to zas normální občas trošku při říhnutí. Ale jak říkáš, klidně i 2 hodiny po jídle. Třeba 6x za sebou.
Nakonec doktorka zkonstatovala, že to byla asi nějaká viróza, protože pokud má dítě reflux, tak vlastně většinou už od narození a ne z ničehož nic ve 4 (u vás v šestým) měsíci. Jestli to je reflux se zjistí jenom ze sona žaludku, vynuť si ho a budeš mít jistotu a ne jen takový to: ....asi, nejspíš s největší pravděpodobností...Holt mimi ještě neřeknou co je bolí a podle mých zkušeností skoro vvšichni doktoři vědí kulový stejně jako my.
:a:

Jde o to, jak hodně si ublinkne... Nikovy bude 7m. a taky si sem tam ublinkne, třeba když pase, nebo ho mám na ruce, prostě když se mu tlačí na bříško. A to třeba taky po 2 hodinách. Proto máme pořád doma bryndáček pod krkem. A na tom plavání neboj, oni to chápou, když jsem chodila s Domkem tak si taky párkrát ublink a ochotně mi podávali pap. kapesníčky :a:

In reply to by Donik

Tak s tím plaváním doufám,že to tak bude,protože chtějí za znečištění pokutu..za čištění bazénu!!Někdy jen tak malinko blinkne,ale někdy je to kaluž!!Hlavně i ted jak se začal přetáčet tak to je síla,dávám ho zpátky,ale nechce a tak potom pořád blinká!!Tak uvidíme co a jak..jen ho furt i převlíkám a i sebe:-)děkuji

In reply to by laValleta

A co papáte? Už i příkrmy? Ty jo a s tím bazénem, jak jako za znečištění, to jako když se zrovna po eee, tak si to zaplatíš jo? No to by měli být připraveny ne? Ty kurzy stojej dost a ještě platit na víc? To už je něco teda

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky