asi se zase otočila prdelkou :((((((

03.09.2009

holky, malá mě dnes kope na druhé straně než před tím, tak jsem byla štastná, že se otočila hlavičkou dolů a ted to vypadá, že je zase koncem pánevním, nemůže se jen přetočit na druhou stranu? nestává se vám to některé, že kope miminko třeba na druhé straně, ale hlavička zůstává dole????? děkuju za rady, moooooc

Ájuško, neboj , třeba si Zuzanka otočila jen zádička ;) . Ona sama ví co je pro ní nejlepší :one:

Otáčet se může na různé strany.Kdyby se ti otočila hlavičkou nahoru,tak budeš cítit kopání do moč. měchýře a to je opravdu nepříjemné.mě se totiž malá do 36 tt přetáčela ,i doktor se divil,že tam má ještě místo.Každý týden byla jinak.ale to by si poznala,je to opravdu nepříjemné když tě dole kopne.Lukyna

In reply to by Lukyna

no ona se hlavičkou dolu otočila teprve před necelýma 14- ti dnama a kopání do močáku jsem asi moc nepocitovala, to spíš tou hlavičkou a ručičkama mi tam řádně rýpala, ted cítím nožky stejně, jen na druhé straně, tak budu doufat :)

neboj, možná má jen otočené zádíčka a pokud ne, tak císař není tak strašný, mám jej týden zasebou..kvůli KP a nakonec jsme byli jak my, tak i dr rádi, protože jsem měla extremně krátkou pupeční šňůru, jen kolem 20cm, což je nemožné rodit klasicky.

nepanikař :( Snad je to dobrý - mě Martínek kopal všude a pořád a přitom dr. říkal, že je pořád hlavou dole... nevím, co jsem měla v průkazce, protože dr. mi před porodem říkala, že je koncem pánevním a brala mě na utz - tam se ale potvrdilo, že je hlavou dolů... držím pěsti :k:

In reply to by Andělína

no snad jo, teda ale jsem smutná hodně, já na toho císaře nechci sakryš :( tak jsem jí chválila, že se otočila kebulí a ona mi ted udělá tohle, ona ted kopala týden na levé straně, jako že jí tam vyloženě jezdily nožičky a ted jezdí bouličky vpravo :(

In reply to by Andělína

andělínko, na kontrolu jdu v pondělí, tak já dám pak vědět,ju, jsi zlatíčko, mě to celkem vzalo,víš, však víš že jsem citlivka, mě je ted pořád nějak blbě nebo co a k tomu ty všelijaký starosti, já vím ale že nejsem sama kdo má starosti a vůbec, prostě dík :)

ahojky, ja mela takove pocity porad, i skytani jsem citila nahore ale neotocil se , byl to jen pocit, ja jsem absolutne nepoznala jak je otoceny... timto ti davam nadeji :-)

In reply to by ajuskabb

no ja kdybych si mela vybrat muj porod, nebo cisar, tak beru 5 cisru za sebou :-) nejak jsem nabyla dojmu ze je cisar lepsi a i bezpecnejsi, no ale to jsou me zkreslene predstavy po umornem zazitku :-)kazdopade i mamca co byla se mnou na pokoji po cisari po tydnu behala dost obstojne, coz se o me rici nedalo, ani po 14ti dnech...vsechno ma pro i proti, ale jak rikame ve finale je to jedno , hlavne zdrave spokojene miminko :-)

In reply to by Danzy

no já po porodu a vlastně i při porodu říkala to samý :) já tam člověče vyváděla, že jsem se ještě tři roky styděla a vím, že jestli budu rodit normálně, že budu zase říkat, at mi udělají císaře, že už to nevydržím a umřu :) já kdybych tehdy dostala nůž do ruky, tak si adama vyřežu z toho břucha :///: klidně i sama, vím že je to strašný ale ja sem ted tak oblblá tema hormonama, že chci to miminko pohladit, pochovat, nakojit a tak, vím že je to naposledy, tak bych si ty první chvilky chtěla užít a taky jeden zásah do organismu už jsem za toto těhu zažila a byl to mazec, už nějak nechci, aby na mě vůbec někdo chytal :?
ale ještě před otěhotněním jsem říkala to samé co ty, že chci ted císaře, že druhej porod už nevydržím :s: :s: :s:

In reply to by ajuskabb

:s:
konecne nekdo , kdo je na tom podobne... :j) (( ne zebych ti to prala a snad je druhy porod vazne lepsi :k: ))
kazdy tu pise, jak byl porod rychli a hned jak uvideli mimi zapomneli, no ja mam nocni mury jeste ted :-/) :$$:
at koukam na Mišanka jak koukam, pristi porod bych si predstavovala minimalne jinym otvorem :s: :s: :s: :a:

In reply to by Danzy

no já s tebou můžu jen souhlasit :( já na porod nemám žádné dobré vzpomínky a byla jsem tak vysílená, že mi i bylo nějak jedno, že mám miminko, byla jsem na něj snad i naštvaná, co mi to způsobil.....
ale miluju ho nekonečně, to jo, jen teda nemůžu říct, že bych na to už zapoměla

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka