Stýská se mi po naší holčičce...

01.09.2009

Ahoj maminky,
určitě mne už znáte a víte, že jsme minulý rok přišli o holčičku ve 24.tt.... jsem teď v 17.tt, pěkně si mně hlídají, zatím je vše v pořádku, ale mám tak smíšené pocity... Samozřejmě, že mám radost, že drobečka mám v bříšku! Ale pořád myslím na naši Haničku... jestli si to zaslouží, že teď budu mít ráda jiné miminko, jestli to bude také holčička, jestli to všechno vidí a jestli si to po ní zasloužíme... já nevím, jestli mně chápete... ale pořád to tak srovnávám... místo, abych byla šťastná jak blecha, tak takhle přemýšlím :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. Taky jsem loni přišla o holčičku ve 23. týdnu a teď máme 3 měsíce holčičku. Prostě by byla na světě asi moc nemocná a dělala by nám starosti tak uvolnila místo v bříšku její sestřičce Klárce. Amálka se na nás dívá z nebíčka. Pořád taky na ni myslím.

ja si tvuj pribeh matne vybavuju,byla jsem priblizne tehotna jak ty a moc jsem po precteni smutnila,jeste ted me zavali smutek pri pomysleni,ze se kdykoliv cokoliv a komukoliv muze stat a to je to!musime koukat pozitivne dopredu.nemyslet na to zle a zit touhle chvili!verim,ze vse ma svuj smysl a nikdy nevis co se proc stane nebo stalo...ja ti jen ze srdce preji to nejlepsi!urcite to neni lehke,ale hanicka vam bude stale svitit na cestu zivotem....lucka&larinka

Sice neznám tvůj příběh,ale moc dobře vím jak se cítíš. Je to 2 roky, kdy jsem přišla taky o holčičiku,Natálku, sice v 16tt, ale nechali mě ji porodit do wc takže jsem jí také viděla. Bolí to pořád a to mám už roční holčičku a teď čekáme dva chlapečky. Přeji ti moc sil, jsi teď citlivější. Já si pamatuji,že loni při těhu s Anetkou jsem se obávala právě toho 16tt. Pořád na Natálku myslím, to asi budu vždycky. Ale ty teď mysli na miminko v bříšku. Mě pomohlo, že jsem si vsugerovala, že se mi Natálka vrátila v podobě Anetky. Bohužel Natálka byla těžce nemocná a Anetka je taky. Přeji ti už jen to nejlepší, uvidíš, bude dobře.

In reply to by pet-be

to je strašné, co sis zažila... ale tvé děti ti to teď určitě vynahradí! Vidíš, mně vůbec nenapadlo, že by se mi Hanička vrátila... já totiž ani nevím, jestli čekám holčičku nebo chlapečka
__________________________________________________________________
Navštivte náš e-shop s chovatelskými potřebami: www.potrebypropsy.mypage.cz

Neboj, Hanička bude s vámi, a tvůj mimísek v ní bude mít svého andělíčka strážníčka... a uvidíš, až budeš mít miminko u sebe, tak už určitě nebudeš pochybovat a budeš si jistá, že to tak má být a je to v pořádku... a Hanička na vás bude dávat seshora pozor...

jojo znam te a pamatuji si te a mooooooc me to bylo lito.Ale netrap se! To co se stat melo se stalo a bud rada ze tet mas v brisku mimi a mysli na nej! Az se narodi bude to zase neco jineho! Moje kamoska taky prisla o mimi ve 24tt taky cekala holcicku a v unoru 2009 se ji narodil chlapecek a jsou stastna rodina!!! Netrap se a uzivej tehu! Pa maminko :)

In reply to by Kirsche

Ahojky Kirsche,
moc děkuji za podporu... mně to také každý říká, že určitě budu mít zdravé miminko, kor když teď budu v nemocnici a tam si mně pohlídají. A taky si to myslím, tak nějak to cítím. Jen ty pochybnosti... ale to se určitě spraví, až budu ve vyšším stupni těhotenství, po tom 24. týdnu, dál, než jsem zažila :k:
___________________________________________________________________
Navštivte náš e-shop s chovatelskými potřebami: www.potrebypropsy.mypage.cz

In reply to by andrejiika

Určite budes mit zdrave miminko a mozna to bude druha Hanička. A jak se dostanes za 24tt tak to uz bude to nejhezci a budes jen cekat na svoje vysnene miminko!!! Ja jsem mela v tehu strasne moc problemu a skoro cele jsem je prolezela.Tyden ve spitale a pak doma.S tehotenstvi nemam dobre zazitky ale jsem rada jak to dopadlo.Porodila jsem cisarem v 36+1 holcicku s vahou 2770g a vse ok! tet ma 7 mesicu a vazi 9 kg :) A kdyz jsem preskocila 25tt tak jsem se uklidnovala ze kdyby neco tak uz ji dokazi zachranit.Preju ti vse dobre a neboj!!!! Budu mooc rada kdyz potom napises co budete mit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky