ms nikde

17.07.2009

Ahojky holciny,tak po vcerejsim chvilkovem slabe hnedem spineni se mrska nerozjela.i spineni ustalo,tak nevim nevim.asi si pujdu dnes koupit testik a zkusim ho hned jeste dopoledne.jsem zvedavec zvedavy :///:
Jsem 5 den po dobrani ultrose a to uz jsem vzdycky mrsku mela.akorad si myslim ze jsem mela ovu az minuly tyden,takze i kdyby tak na testu stejne nic nebude.no uvidime.........ale zpozdena ovu by nemela oddalovat ms,ne??????
Gejbi,jak jsi na tom ty?co testik?
Lajousku,tobe se uz mrcha rozjela?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dekuju Misko,testik budu delat asi v nedeli rano.ja ho totiz zapomnela v praci,hlava dubova,takze si pojedu kdyztak zitra koupit jiny

tak já si myslím, že by to mohlo být zahnizďování.... ;)
U mne má posun ovulku vliv na mrchu :(. Zjistila jsem, že po ovulce to dostanu vždy ve stejný den 13-14.
Ale držím pěsti, ať :spid: nedorazí a máš v bříšku :cc):

se MS posunula, když jsem měla OVU později... ale stejně moc držím palce, aby to dopadlo na // Už si to sakra taky zasloužíš :k: :k: :k:

no jako pokud jsi měla ovu později tak se ti jistě i posune MS.. to špinění by mohlo kdyby byla posunutá ovu znamenat uhnízdění... No jinak já teda taky ještě nic,ale tak nějak si myslím a cítím že dnes dorazí.. tak uvidíme co bude nebo nebude... každopádně držím holky pěsti... a Kači tobě // jak budeš dnes testovat

In reply to by Katulis

no já si akorát nedělám naděje a jen čekám... každopádně pokud né dnes tak je trošku větší naděje to nepopírám... no uvidím co si dnešek pro mě připraví. a tobě Kči držím pěsti aby prostě ta mrcha nedorazila... myslím že to bylo uhnízdění...

ahoj Katulis, jak už psal Andisek, tak pokud je ovu později, tak je i MS později. Délka luteální fáze, tzn. od ovu do MS je každý cyklus stejná. Obvykle se uvádí 14 dní, ale samozřejmě je to individuální. Neměla by však být kratší než 10 dní. Tak s testíkem ještě chvilku počkej. Ale držím moc pěstičky ať máš :cc): v bříšku.

Nazdárek, mrcha se ještě nerozjela, pořád jenom špinim, ale teplota zas klesla, takže už 100% vim, že příjde. To je dobře, že to přestalo, třeba to bylo :cc): , který se zahnízdilo :///: . A jak to je s tou zpožděnou ovu a ms opravdu nevim, to ti musí poradit někdo jiný. Tak moc moc držim palečky!!!!!!

Ahojky, no to vypadá nadějně :qu: tak držím všechno co mám, aby tam // byly :one: jinak když máš později ovu, posouvá se i termín ms ;)

Kači, když je ovu později, tak i ms je později. Jinak zkus testík a uvidíš. Držím pěsti, aby tam byly //

In reply to by Andisek

Andisku ,myslim ze tady rikala Kasikus,ze ms neni vubec propojena s ovulkou.a ze akorat wunch to ukazuje ze kdyz je dlouho ovu tak te posune i termin ms,ale ze to tak neni.tak nevim.....to ze by se me posunula i ms se mi nelibi :( no uvidime jestli ms dorazi a nebo na me kuknou //.a dekuju za drzeni pesticek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky