dnesni sen..........

17.07.2009

dnesni sen bylo az neuveritelne a realne uz mi z toho fakt asi hrabe nebo nevim dneska podle snu se mi narodilo mimisek holcicka a do toho jsem se uprostred noci probudila a sla na zachod a potom to pokracovalo to se mi nikdy jeste nestalo no docela mazec meli jste take nekdy takhle realne sny?????????

Ahojky, no me se par dnu predtim, nez jsem mela v planu testovat, zdalo, ze jsem testovala na TT se objevily // a ja uplne zasla..a bylo to taaaak realny, ze me pak pekne srazil na kolena vysledek skutecnej :-(

Ahojky, mě už asi taky hrabe - včera se mi zdálo úplně to samé, co tobě. Rodila jsem a byla to holčička Viktorka. :s: No a dneska se mi zase zdálo, že jsem měla na těh. testu // :s: . A ráno tam fakt byly, sice ta druhá slaboučká, ale byla tam! :\x:

ahoj, mě se stálo asi tak před měsícem o čápech...že přiletěli k nám na zahradu..byl tři. A ve snáři jsem si našla, že to znamená dvojčátka.
Sen opravdu živej byl...a čeká nás IVF...no tak uvidíme :-)

Ahojky Sári, no já takový sen už měla taky,ale teď přd pár dny jsem měla sen že jsem porodila dvojčata, holčičku a klučíka a pak jsem jednu holčinu odrodila,ptž v nemocnici nebyli doktoři.. no takže můj sen je asi horší... a asi 3 měsíce zpět se mi zdálo že jsem těhotná a taky dvojčata.... no hold už nám z toho hrabe...

In reply to by LucinkaS28

no já taky nevím proč pořád dvojčátka, pokud se teďnezadaří tak už jdeme do CARu a tam by ta pravděpodobnost být mohla.... no jak? měla jsem to ve středu dostat a nic. dávala jsem šance mrše do dneška tak uvidíme celý den mám před sebou... tak uvidíme... a co ty?

In reply to by gejbi

tak zlatko tfuj tfuj ať máš // až do porodu! :-)
No já po neskutečných nervech...že to nedostanu...že tam je cysta a že se mi tak prodlouží návštěva CARU...tak sem to díky bohu dostala :-).Nikdy sem nebyla radši (že došla) :-).
No příští týden jdu CARU na výtěry pak 3.8 už s přítelem pro výsledky.A jestli bude vše ok, tak už mi dají léky na stimulaci...a v září bychom na to mohli jít :-).
Tak pevně věřím že bude vše ok. Jen se mi tam trochu motá svatba švagra...tak to musíme nějak skloubit :-)

In reply to by LucinkaS28

Lucíku tobě taky tfuj tfuj... na jakou stimulaci? ňo já si nedávám naděje že to půjde přirozeně... spíš že nám k miminečku pomůžou odborníci... tak třeba fakt ty dvojčátka dopadnou... :-D :s: :s: no co už budeme mít tak trochu umělé děti... :-D

In reply to by gejbi

...stimulaci vajíček...asi jako většina holek si budu píchat injekce...chodit na UTZ..a ták :-). Ale ještě přesně nevím kdy a jak....to bych se měla dozvědět toho 3.8.
Umělé neumělé....když to prostě nejde přirozeně tak to nejde no :-( :-). Fakt díky, že ty odborníci na jednu stranu jsou.
Taky díky té dr. v Caru jsem zjistila kde je chyba (u mě)....moje dr. se neuráčila mi to ani říct :-(
děkuju za držení palců....ale až je budu víc potřebovat (v září) tak dám vědět :-)
Teď to tfuj tfuj tfuj hlavně pro tebe!
Obdivuju tě, že vydržíš si test neudělat :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky