Popraskané bradavky :-(

27.06.2009

Holky, prosím vás co pomáhá na popraskané bradavky??? Kojím a řeknu vám je to šílené, když se malá přisaje, bolest jak nevím co... :r: :r: .

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, vřele doporučuji vynikající bylinkový krémík, který se nezakoupí v lékárně, ale ve specializovaných prodejnách, je to přírodní věc, složení jsou bylinky :-), bradavky jsem měla totálně zničené až do krve popraskané, mazala jsem tímto vždy po kojení a paráda...předtím jsem zkoušela fakt všechno a nic mi nezabrala a já šílela, tohle je opravdu výborný a navíc bylinkové a přírodní :-)...doporučuji všem, pokud máte někdo zájem můžu Vám to sehnat a poslat domů. Určitě pomůže :-). martina.radova@gmail.com

Ahoj, já už mám prasklou bradavku 3 měsíce a stále kojim. Bephanten mi na to nepomohl ale 100% lanolin ano. Bradavku mám stále prasklou, ale to kojení nebolí. 100% si nechávám míchat v lékárně je to podstatně levnější než Purelan (ten jsem taky zkusila).
Teď jsme měli 3 týdení bojkot kojení, takže mi prckek bradavku zase oddělal, ale mažu to lanolinem jak vzeklá a spim jen v tričku bez podprsenky a vložek to mi teda taky pomáhá.

Ahoj, vím o čem mluvíš, já to měla s malou skoro pořád...mě pomohl jedině bepanthen, mazala jsem to postižené prso furt a hlavně jsem prso nechávala luftovat, aby to zaschlo - chodila jsem po bytě nahoře bez :s: - teda prso z kojící podprsenky jsem měla ven :s: . Kojila jsem normálně, tu bolest jsem prostě nějak překonala.......

když si vzpomenu, je to přesně jak píšeš, strašná bolest, nejhorší ten začátek, pak to už šlo....mě jednoznačně pomohly takové čtverečky, napuštěné nějakou vazelínou, prodává se to asi po deseti kusech,bože nevzpomenu si,je to na rány, já jsem to dostala od známé že v podstatě díky tomu odkojily....jinak...strašně super to hojí ty trhlinky a jak je to mastné, tak to nevysušuje, no fakt super, už jsem to našla je to Grassolind neutral. Zkus to uvidíš. zatím pa

Mě pomohly kloboučky, trpěla jsem bez nich jak zvíře. Pak jsem je úspěšně odbourala, kojení naprosto bez problémů, a teď trpím zase, prdík už má zoubky a kouše mě, jenže kloboučky už nechce, tak mažu Bepanthenem.....

100% se přikláním k Purelanu,je naprosto vynikající,nic jiného u mě nezabralo. Stál mě sice před 11měsíci asi 160 Kč ale využila jsem ho potom i na rty a malé ranky u starší dcery

Ahojky,cítím s Tebou já na to trpěa taky :r:
Můžu Ti říct,že jsem brečela při každém kojení,manžel mě litoval a vždycky jsem se modlila aby se malá nechtěla přisát je to hloupé já vím,ale měla jsem je úplně krvavé,chtěla jsem přestat kojit, :r: ale vydržela jsem to jak píšou holky dole namazala jsem si je poslední kapkou mléka nechala zaschnout,hodně jsem větrala a mazala bepanthenem,trvalo to měsíc,ale přešlo to. :)
Malý je půl roku a stále plně kojím,a tohle je prý jeden z důvodů proč žena přijde o mléko (strach z kojení)
Tak držím palečky...pa :a:

Mě teda nepomohlo mlíko na bradavce. A slyšela jsem, že někdy se to po bepanthenu ještě zhorší. Jestli jo, tak to asi budou kvasinky a na to je dobrá fialová vodička. Větrání mi taky nepomohlo, ale zkusila bych postupně všechno, abys poznala, co pomůže tobě. V horším případě zkusit kloboučky, ale je riziko, že se mimčo bude vztekat, že se musí víc namáhat a nebude pít. Bradavky to ale ochrání po dobu než se uzdraví :wink: Tak ať se brzo uzdraví :kytka:

Mam vyborne zkusenosti se 100% Lanolinem - Purelan od Medely, bradavky pak tolik neboli a dost rychle se hoji. Pak bych na Tvem miste zapracovala na technice kojeni.
Drzim palce :a:

Ivusch, mě nic jinýho nepomohlo než prsa větrat. No chodila jsem po bytě na hoře bez jak cvok, ale co můžeš dělat :s: Asi se ťeď zasměješ, ale pak jsem přišla na nápad, abych nemusela vyloženě doma chodit s prsama venku, tak jsem vzala starou podprdu a uděla v ní dvě díry na bradavky :s: :s: :s: Ještěže manža jezdil dom z práce pozdě večer... :s: Ale rychlejš se to zhojilo a pro jistotu jsem používala kloboučky.

Ahojky, po kojení si pomaž bradavky poslední kapkou mlíčka a nech si to zaschnout.. a nechej prsa volně na vzduchu, nedávej si podprsenku, podlož si je třeba látkovou plínou, ať si nezamokříš triko. A natírej si je bepanthenem. Já jsem na to trpěla taky, ale vždycky pomohlo hlavně větrání, ani ten bepanthen ne tak moc jako vzduch..Mně to dělaly prsní vložky.. Já jsem třeba žehlila bez podprsenky.. :) za va dny jsem měla pokoj. :) Hodně větrej. Přeju, aby se to brzo spravilo :)

Já mazala bepanthenem a na čas na kojení používalakloboučky. Teď už je to v poho a kojíme bez nich ;)

Ahojky,pořádnou vrstvou je maž Bepanthenem po kojení a taky si je často pomaž kapkou mateřského mléka a nejlíp je větrej,prostě nahoře bez.Pokud to kojení hodně bolí,tak na nějaký čas nekoj,než se ti to zahojí a odstříkávej.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka