25tt vaše kg navíc + míra přez bříško - říjnovky a ostatní :)

25.06.2009

Holky tak jsem se včera měřila přes bříško a mám už 95 cm a to jsem v 25 tt :) Mám docela šok,Nikola se tam asi pěkně roztahuje. A dneska sjem se vážila a mám stále moje 4kg navíc..papčím hodně ovoce a zeleninky,ale ted se můžu fakt zbláznit z jahůdek,třešní,višní a melounu :)

Jinak výbavička sen ám už rýsuje :) sestra mi nachystala toho docela dost po jejím miminku - 6 velikánských krabic a dala tam i nějaký plenky co nespotřebovala(což je balík celí) a taky hrazdičku a tak :) maminka mi koupila lehátko pro nikolku(je sice už použité ale to nám nevadí) :) je objednaný kojící polštář a měl by přijtí bud nějak zítra a nebo v pondělí :)

Ahojda, jak koukam, tak kazda pribirame jinak :-) Ja jsem 25.tyden a mam o 7kg vic a 95 cm pres brisko. Podle me to ma clovek dane od prirody. Ja cekam treti mimi a pribiram temer stejne jako pri predchozich, a to mam mezi detmi velky rozestup. Dceri je 19 a synovi 13. Hlavne, ze je nam dobre a briska si uzivame, pak se to nejak vyresi. Pa pa

Ahojky, tak já jsev 26tt, mám +5,5 kg a přes břicho 91 cm. Komické mi přišlo, když jsem se přeměřila celá a zjistila, že mám míry 97-91-97 cm. :jawdrop: Ještě 6cm v pase jsem váleček :\x:

Ahoj Já jsem dnes 22+2tt a nahoře mám 3 kg a přez bříško 93cm.Termín porodu máme 27.10.09.MArtina

ahojky, ja zacinam 24tt a mam nahore asi 5 kg. pres pupek 94 cm :jawdrop: a to merim 154 cm. :!k: zabka+kaja

Tak nevím holky :!k: se sem stydím napsat ja jsem :qu: 22tt a mám nahoče :jawdrop: ffffffffffffffffffuuuuuu :sick: uuuuuuujjjjjjjjjjjj12kg a nejlepší je moje dr. :cat: ta mě říka cituji :w: :w: ,,tak maminko jak se máte-koukám ,že jste něco málo přibrala " :w: "tak chápe te to???no ještě že mě netyranizuje :spid: to bych to obrečela t :a\|: :hu: ak hubeňouři páá

teda nevím, ale já mám 93cm přes břicho a to jsem teprve v 16tt. A jinak jsem štíhlá, aby si někdo nemyslel, že jsem při těle :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky