Typ na kočárek do horšího terénu

06.06.2009

Ahoj holky,
prosím o typy na kočárky vhodné do horšího terénu.Budeme bydlet na vesnici, asfalt je tam pouze na silnici :s: ,takže spíš procházky po polních cestách a nezpevněném terénu. Představuju si něco lehčího,větší kola, dobrá ovladatelnost,cca do 15 000,-.Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja nedam dopustit na naseho milacka Quinny Speediho sx :) , mame s nim za sebou uz 3-letou zkusenost, a brzo snad uz bude vozit nase dalsi mimi. Ma velky nafukovaci kola, je stabilni a zaroven lehky a lehce ovladatelny, zvladala jsem to i jednou rukou, kdyz bylo treba. Jinak jsme s nim drandili i v lese pres koreny, kdyz jsme vyrazili na houby, z kopce do kopce a pres kameny, i ve snehu. Je to sice trikolka, ale pokud potrebujes, tak si to predni velke kolo muzes zaaretovat, takze se to chova naprosto stejne jako ctyrkolka, jen je o neco lehci a pak i skladnejsi, jak v aute tak i v doprave (busy, vlaky, MHD). :a: :a:

Skvelej je Inglesina Magnum, ja i kamaradka jsme moc spokojeny, ma velky nafukovaci kola, dostanem se vsude. Furt litame po lokach, do lesa a tak.. Stal me 14000 a jinej bych nechtela.

my objednávali Dorjan Danny Sport 2009 Prestige, má dvě nastavovací trvdosti pérování, velká nafukovací kola, čtyřkolka, a prý je do terénu supper. Mužovo rodiče jsou taky z vesnice, a mí rodiče nejradši taky do přírody, my bydlíme na malém městečku, a taky často utíkáme od civilizace. A je to trojkombík za slušnou cenu, dali jsme za něj 10 288. A váží nějakých kolem 14 - 15 kg, otočná kola. http://www.darababy.cz/zbozi/dorjan-danny-sport-prestige-2009

Ahojky já bydlím na vesnici a mám kočárek TRIGA ještě tedy nejezdím ale je to perfektní kočárek právě do terénu.Má nafukovací kola s velkou korbičkou takže je i prostorný a je to trojkombinace.

Ahojky, asi bych koukala hlavně po nafukovacích kolech... já mám X-lander XA a i v horším terénu se mi dobře jezdilo...
Danielle a Filípek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky