Výpočet pohlaví dítěte

10.05.2009

Ahoj. Když jste ještě nevěděli zda čekáte holčičku nebo chlapečka, zkoušeli jste takové ty testy podle stáří krve nebo podle Dr. Plzáka ...... co jsou na netu?

A jak Vám to vycházelo, dá se tomu věřit nebo ne. A pokud už víte pohlaví, zkuste si je udělat strašně by mě zajímala úspěšnost. Do vyhledávače stačí zadat výpočet pohlaví dítěte a testy už vyběhnou.

Kliknutím vložíte smajlíky:

me nic nevychazelo.. az mi sousedka krouzila prstynkm nad dlani a rekla ze to bude kluk..a to me vsichni tipovaly na holku podle tvaru briska a dneska nam rekli ze je to kluk :-)

nazdárek, ne, nechali jsme si to říct z plodovky. Ale jinak všichni mi tvrdili, že vypadám na holku a ona to bude :-) papa

u nás neplatilo nic, všechny tyhle výpočty ukazovaly na kluka jen starý báby mi říkaly, když na mě koukly, že to bude holka a měly recht :-)
:a:

Ahojky, nám to taky moc nevyšlo, všechny testy vycházely na holčičku, jen podle stáří krve to měl být chlapeček...a narodí se nám na začátku září Matýsek :cc):

tak to zkouším, podle Dr. Plzáka mi to nevycházi, podle krve mi to vyšlo, podle lunárního kalendáře taky.
Pak mi ještě věštila kamarádka jehlou - taky to vyšlo. Celý těhu mi všichni říkali, i podle bříška, že to bude kluk, jediná babička (88 let) tvrdila, že to bude holka. A měla pravdu :||):

In reply to by Barče

Moc by mě zajímala metoda s kyvadlem(jehlou) jak to funguje? Jestli se to točí dokola je holka jestli zprava do levá kluk? Děkuji

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka