Bolesti podbřišku!!!

07.05.2009

Ahoj, vím že zas s něčím otravuju,ale jsem taková nějaká zmatená a potřebuju poradit. Vím, že pobolívání podbřišku je normální a je to v důsledku roztahování dělohy, to vše mi je jasné. Ale poslední týden mě to pobolívání zesílilo. Je to jako bych měla MS v tom nejsilnějším bodě (prostě jako menstruační křeče), to jsem měla i na začátku, ale né tolik.
Když jsem mívala silnou MS tak mě to bříško pobolívalo tak, že ty křeče u mne vyvolávaly až průjem. A teď mám stejný pocit, prostě mám pocit, že musím strašně na záchod protože mám "průjmové" křeče, ale na wc nic. Tak si vždycky řeknu, že se tam pipik akorát roztahuje.
Je to normální, že ty křeče v některých týdnech zesílí? Měli jste to taky tak? Zatím nechci zbytečně stresovat, protože to není nepřekonatelné, spíš si myslím, že to bude normální. Jen mě překvapilo, že to nabralo na intenzitě a chtěla jsem si ověřit že to máte podobně. Třeba se to zase časem ustálí... fakt nevím. Teď jsem 16tt. Díky moc za všechny vaše zkušenosti.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Musím mít ještě jednu poznámku mimo téma. Musím říct, že jsem moc ráda, že existují tyhle diskuze pro těhotné a maminky a snažilky, protože to fakt pomáhá když si tady vyměníme názory a pokud má někdo stejnou zkušenost.
A to jsem nedávno v časopise četla, že jsme jedna velká sekta a že se z těhotenství můžeme po---- a že jsme vlastně úplně šílené a praštěné.
No a co!!!!Mě to pomáhá, nedokážu si představit, že bych se s tím teď soužila sama a neměla žádné informace jak a co probíhá... je to šílené!!! Díky holky za to že mi píšete, fakt mi to pomáhá! :k:

In reply to by Pipik

chichi neda mi to , ten kdo to psal asi nebyl nikdy tehotnej, kdyby sme se tak z toho mohli po....t , ale to prave nejde, protoze vetsinou mame tehu zacpu :s: :s: :s:
ps: jsem taky moc rada ze Vas mam :a:

jojo me se to taky kolem 15tt vratilo a mam to doted, nekdy nemuzu ani poradne jit a konzultovala jsem to s dr a ona rikala ze ta deloha s sebou taha vazy a to je ono, mimi je krasne v poradku ...ja uz to beru ze to je ok...

In reply to by Pipik

beruško,tím že se budeš stresovat si nepomuzes a muzes tak akorat uškodit.Já mela prvni testy taky oki a druhé špatné,byla jsem na plodovce a minuly tyden jsem mela prvni vysledky a jsou oki,zbytek vysledku me čeka v ponděli....ale už vím že čekam zdravou princezničku.......Musíš myslet pozitivně,miminko to cítí když jsi ve stresu

In reply to by konecna.K

No já si s ním včera povídala asi hodinu a vysvětlovala mu, že se nemusí bát, že i když já jsem nervozni, tak že ho mám moc ráda a že ho jen tak nedám a že věřím, že jsme oba v pořádku. Snad to tam slyšelo!!! Ale té amniocentézy se popravdě bojím.

In reply to by Pipik

vis ja to nebudu zlehcovat, ale kdyz ti to ve 12 tt vyslo ok tak to proste ok je, a to ze je falesna pozitivita techto testu 40% je taky dokazane, to znamena ze 4 kocky z deseti maji spatne vysledky prestoze je mimi zdrave....tvoje mimi je urcite zdrave, ale chapu tve rozpolozeni.....

In reply to by Danzy

Já se tímhle taky pořád uklidňuju, ale když už ti tím jednou nasadí brouka do hlavy, tak je to fakt hnus.
Dnes jsem znovu volala sestře, jestli mi ty testy nechtějí zopakovat, tak mě uklidňovala, že mám být v klidu a že si podle toho NT myslí, že miminko je v pořádku a že já si jen asi hold poležím jako rizikovka. Což je lepší varianta, než mít nemocného prcka. V pondělí jdu na tu genetiku, tak snad to bude dobré!!! Ale víš jak to je, dokud ti nepotvrdí a neuklidní tě, tak máš v sobě pořád to nepříjemné ALE!!!

Ja v 16tt mela take takove krece a mivam je obcas i ted ve 26tt je to dost neprijemne a kolikrat sem nemohla skoro ani chodit z tech bolesti. V poradne jsem vzdy Dr. vsechno povedela a ona mi rekla ze mam nejak malinko zuzeny cipek tak ze to bude trochu tim a pak jak se mi roztahuje deloha. Jinak ted posledni dobou mam problemy se zacpou a to je bolest jeste horsi, to mam bolesti od konecniku, pres spodek az do podbrisku :-( A to je teprve hruza :-(

In reply to by Vercicka.

No já teď mám v poslední době problém s prdíky... až tak že mám někdy pocit, že si mi ty prdíky proderou skrz střevo a praskne mi břicho... je to šílené ten metabolismus, tak nějak nepracuje jako dříve. :)

In reply to by konecna.K

Ja zrovna ted byla stastna ze jsem na zacpu zjistila ze pomahaji zavarene svestky, pekne me procistili.No ale ted muzu prd mam tehu cukrovku tak nevim jak na zacpu ted. mam prisny rezim na jidlo tak jsem se zkousela zeptat v lekarne na cipky jestli muzou nejake tehotne a on ze ne , ze pry by se mi z toho mohl zacit hodne prokrvovat spodek a mohla bych potratit, tak ted nevim jak na to :-(

In reply to by konecna.K

No je fakt, že mám pořád neodolatelnou chuť na mléko, takže si dělám kakao a to pořád piju. Je to zvláštní, protože před pipikem jsem měla na mléko alergii a vždycky mi to ty střeva málem zabilo.... a teď? No nedělá mi to nic... zajímavé... snad mi to zůstane napořád, protože mléko miluju!!! Ta alergie mě dost štvala!!!!

ahojky,já tyhle bolesti mívám kdyz bych jako oficialně MS měla mít,dokonce pocituju i předmenstruacni splíny...ale pokud by se to nejak moc stupnovalo asi bych zašla k Dr.Křeče by jsi mít asi velké neměla,ale jak píšes MS jsi mívala bolestivou tak to je možná tím že máš spodek citlivější na bolest jak si tam mimísek staví domeček.

In reply to by konecna.K

No právě, jako není to k nevydržení, je to fakt jako při silné MS. Dokonce mě pobolívají i záda což jsem mívala.
Taky si říkám, jestli mi to nezhoršuje práce, kde celý den sedím na židli a ještě ke všemu mám problémy se zády, tak jestli se mi do toho ještě neblokuje nějaký nerv. :?

In reply to by konecna.K

No to právě nechci. Já jsem totiž v takové zvláštní situaci. Teď dodělávám poslední roční na VŠ, teď si chci přerušit studium a nastoupit zase po porodu. Nastoupila jsem do práce na dohodu abych měla rodičák. Ještě nemám odpracováný dostatečný počet hodin, abych nemusle automaticky na čtyřletou mateřskou. A díky tomu že pracuju na dohodě, tak když mě doktor nechá doma, nebudu mít ani korunu, takže je to šílené!!!

In reply to by Pipik

Ahá tak to chápu,no pak jedine pokud mas moznost tak mezi sezenim se obcas projit,nebo aspon opřít a protahnout.Já treba nejvic pocituju kopani maličke kdyz sedim nebo řidim auto,tak si rikam ze v te poloze asi nemá tolik místečka proto tak kope

In reply to by konecna.K

Snažím se hýbat, ale protože se pořád snažím pracovat: v práci jsem do čtyř, domů přijedu o půl páté a od pěti si ještě přivydělávám tím, že doma dělám gelové nehty, takže ještě mi vždycky příjde zákaznice. Sedím až do sedmi, pak dám až vanu, ta mě docela uvolní a pak lehnu a spím a mám to každý den. Šílené!!!
Nemám čas na domácnost, o uklízení není řeč, žehlení vůbec. Ale naštěstí na žehlení jsem si teď našla paní kterou to baví a dělá to levně, tak to k ní vždycky jednou za měsíc šoupnu dva plné kýble a mám klid.... ale připadám si jak v jednom kole, kde se na chvíli nezastavím!!!! Je to fakt těžké jako student živitel :(

In reply to by konecna.K

No sobě jsem je už sundala, po třech letech nošení v kuse jsem si dala pauzu. Na sobě mě to tolik nebavilo jako na zákazničkách.... No a až mi to poničené trošku odroste tak si tam dám P-shine...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka