Inseminace II.pokus

16.03.2009

Ahoj holky,
mam hroznou radost, v pátek ještě vypadali folíky jako prckové,ale přes víkend jsem je tak přemlouvala,ža fakt narostli na 21mm,16mm a 15mm.Píchli mi hned Pregnyl a zítra ráno jdu na inseminaci. Na podruhý už je snad trochu větší šance a i děložní sliznice je prý docela vysoká, tak držte palečky ať se :cc): povede,přeci jen 16měsíců je dlouhá doba.

Kliknutím vložíte smajlíky:

:k: A mám na tebe otázku ty jsi sama požádala o inseminaci nebo ti to navrhl lékař a ještě druhá otázka jaké vyšetření tomu předcházelo u tebe a manžela? :a:

In reply to by kočka

Ahojky,
my jsme to zkoušeli sami asi 3/4 roku, pak se to pokoušel řešit můj gynekolog, ale jak to tak bývá,má narvanou čekárnu,nemá na tebe tolik času, tak mi doporučil,že pokud nechceme dál čekat a zkoušet,mam to zkusit přes CAR.Tak jsem se tam hned objednala, stejně se čeká asi 2 měsíce, no a pak následoval vstupní pohovor kde ti všechno vysvětlí,j aký můžou být problémy a jak se dají řešit.Pak nám vzali krev na takový ty běžný vyšetření,HIV,žloutenka, štítná žláza atd.Mě ještě udělali UTZ a příteli spermiogram. Pak jsem ještě musel 3.den MS na odběr na horm.profil. No a pak jsem brala Clostilbegyt a chodim 10 a 13 den cyklu na UTZ,na kontrolu folikulů. Když tam vyroste nějakej dostatečně velkej, asi tak 1,8-2,2 přibližně,píchnou ti injekci na dozrání a uvolnění vajíčka.Po tý injekci dojde k ovulaci myslím do 48hodin.No a druhý den následuje inseminace.Nejdřív přítel na odběr spermatu a po hodině nastupuju já :qu:

gratuluji a drřím palce, aby to tentokrát vyšlo! My byli 2 x na IVF - ISCI a 1x na inseminaci. Pokaždé zbytečně..Podařilo se nám otěhotnět ale měsíc po nezdárné inseminaci! Malá se má narodit snad za 14 dní!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka