jak vás budí mimča v noci na krmení?

10.03.2009

čím vás mimčo v noci vzbudí, když má hlad? Pláčem? Já nevím, jestli mám jen lehké spaní či co, ale mě vzbudí to, že ta naše potvůrka se začne různě vrtět, poplakává (ne moc nahlas), cucat ručičky, funět ... ale ještě neplače moc nahlas. Přes den se stává, že když usíná, tak si párkrát zaplače jen tak pro sebe a spí dál. Takže v noci čekám, co bude, jestli zalomí nebo začne plakat víc nahlas. Pokud se tam pořád vrtí a nespí, tak si ji vezmu na krmení.

Jak je to u vás?

Jinak naše malá umí různě pískat, chroptět, frkat, cumlat... no občas jsou to prapodivné zvuky a musím se mrknout, zda je v pořádku. Co ti vaši mimísci?

Jo a zítra bude mít 1 měsíc :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak my mame to same, je nam 6.tydnu a mala to dela od narozeni, kdyz je v postylce a zacne se budit na jidlo, tak zacne funet, hekat a chrochtat a vydavat ruzne pazvuky, ze zezactku jsem chodila koukat co tam dela, jestli se nedusi nebo tak neco , ted jsem rada ze mame monitor dechu a vim ze se jen budi na jidlo, obcas kdyz uz ji dlouho neslysim, tak zacne trochu pobrekavat, tak vetsinou ani dudlik nam na hlad nezabira, kdyz to jsou prdiky, tak to dela taky, ale to vetsinou zazeneme dudlikem. Pres den ale to se umi ozvat poradne, to rve jak kdyz ji tady rezeme nohy, obcas si rikam, ze rve jak kdyz nedostane tyden najist :s:

Náš malej to dělá taky tak - a vždycky dělal. A nejhorší je, že když jsem fakt moc unavená, tak mě vzbudí můj, že má Tomášek asi hlad. Někdy to neslyším. On jen mlaská a funí, občas nahlas vydýchne nebo hekne, otáčí hlavou a čeká z které strany mu do puse spadne prso :///: a pak zas usne a jak už to ke konci dělá častěji - to hekání, tak pak jdu krmit. V každým případě mám zásadu, že dřív jak ve 2 nevstanu - pokud by teda nedělal moooc velký humbuk.
Jinak je zvláštní že přes den se ohlašuje řevem, jako by týden nedostal najest :n:

AHoj, náš malej se do šesti týdnů v noci budil pláčem. Prostě začal rovnou křičet. Teď nám jsou dva měsíce a vzbudí mě tím, že se začne vrtět, chrochrat a hekat. Pokud ho neuspokojím dudlíkem, tak si ho beru na krmení. Vždy se mi budil v noci na kojení 2x a poslední týden už je to jen jednou. Kolem druhé nebo třetí hodiny. Vstáváme v šest. Zvuků taky vydáváme celou škálu - výskáme, chrochtáme, hekáme atd atd. Měj se krásně pa

tak nam je taky temer mesic ale je to me druhe dite (mozna proto), takze me vrteni nevzbudi. Alespon myslim. Mozna je to taky tim, ze litam pres den i kolem druheho, tak padnu a spim. Maly mi ale taky vubec nerve, obcas si poplace, ale to je takove jen zlobeni se, mnukani, piskani a tak. JE to spokojene miminko tak co by si namahal hlasek. Navic vi, ze mamka jakmile neco uslysi, tka je u nej :)))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka