špatná zkušenost

10.03.2009

Ahojky holky tak jsme se vrátily z nemocnice se zápalem plic.Z nevinné rýmy to dopadlo takhle ,ale jsem docela v šoku z přístupu v dětské nemocnici .Všechno začalo v pátek kdy malá pokašlávala a měla trochu rýmu tak jsme navštívily naši dětskou a ta nám předepsala atb a sirup na rozšíření průdušek a jelo se domů.V sobotu se stav ,ale docela zhoršil, malá se mně začala dusit a přidaly se teploty tak jsem okamžitě volala rychlou a ta nás odvezla do dětské kde nás sice vzali přednostně ,doktor mně sdělil ,že je vše o.k. sprdl mě proč dávám atb a spiropent když není potřeba, a že si mám koupit jitrocelový sirup a ten nám pomůže a poslal nás zase domů.Tak jsem byla docela v šoku no a jely zpátky .Večer se my to už přestávalo líbit tak jsem zbuntovala svoji doktorku a ta mně řekla ať přijedem když si myslím ,že se to zhoršilo.Když ji poslechla tak se docela zděsila toho jak se malá zhoršila a jak oproti včerejšku chroptí tak okamžitě volala do nemocnice kde ji ,ale sdělily že nepřijímají ,nemají místo tak to vyřešila sdělením že v tom případě budou mít na svědomí děcko a ,že ona klidně s náma bude inhalovat v ordinaci do rána ,protože to akutně potřebuje a já ,že podám stížnost na toho doktora jež nás ošetřoval v poledne.. no a najednou místo bylo .V devět večer ís tedy přijaly no a ze zánětu nosohltanu se nám vyloupl zápal plic.To co se ,ale odehrávalo na oddělení to bylo hrůůůůza již nikdy se nechci dostat do nemocnice nejen jako průvodce protivnější a neochotné sestry jsem nikdy nezažila .Dnes už jsem zpátky doma a léčím se ze šoku jež jsem utrpěla a přemýšlím co s jitrocelovým sirupem. Vám všem přeji hodně zdraví a velká výhybka nemocnicím .Se mně docela ulevilo když jsem se mohla vypsat .Holčiny máte některá taky takový zkušenosti s dětskou a nebo to potkalo zase jenom nás? :( :§) :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já mám taky špatné zkušenosti s dětskou nemocnicí. Dceři je dnes 9, ale ten první rok jsme tam jezdili dost často, špatné reakce na očkování atd. Nikdo nám to nevěřil a mluvili s námi jak s nesvéprávnými. Vždycky jsem to pak doma obrečela. U syna jsme tam leželi 2x (kýla) na jednodenní chirurgii a tam si na přístup sestřiček a doktorů nemůžu stěžovat. Ale vidím že ani po několika letech se to tam nic nezměnilo. Přeju nám všem aby jsme tam moc často nebo líp vůbec nemuseli. mějte se hezky

In reply to by andrea259

Máš li namysli dětskou v Brně tak vše skutečně při starém .Já tam byla jednou a to když mně holka propadla skleněným stolem ,ale to se mně zdálo docela v poho a nebo si to po těch dvanácti letech nepamatuji,ale to co jsem zažila nyní docela šok jsem byla zralá do Černovic ještě pár dní a byla jsem tam.

In reply to by andrea259

Máš li namysli dětskou v Brně tak vše skutečně při starém .Já tam byla jednou a to když mně holka propadla skleněným stolem ,ale to se mně zdálo docela v poho a nebo si to po těch dvanácti letech nepamatuji,ale to co jsem zažila nyní docela šok jsem byla zralá do Černovic ještě pár dní a byla jsem tam.

A JINAK CO SE TYKA SE SPATNOU ZKUSENOSTI,TAK S MALYM JI ZAPLAT BUH NEMAME...JA SI TIM ALE PROSLA OSOBNE... :( CELKOVE TEHU,POROD A PAK STAV PO PORODU BYLA HRUZA...ANI NA TO NECHCI RADEJI VZPOMINAT...(TIM NENI MYSLENA PECE ZDRAVOTNIKU,ALE MUJ ZDR.STAV.)V PORODNICI JSEM PAK BYLA NA JIPU A SLO TO SE MNOU NE ZROVNA MOC DOBRYM SMEREM....(PODOTYKAM,ZE NA SALE A PAK NA JIPU BYL PERSONAL NAPROSTO UZASNY,PRIMO NA 1 S HVEZDICKOU)...ALE SESTRA NA SESTINEDELI SE MNOU MELA MOC PRACE A TAK NA ME JECELA,ZE KE ME MUSI CHODIT KAZDYCH 15 MIN.,ZE MA U ME MILION ORDINACI A ZE TO NESTIHNE ANI DO VECERA,ZE SI MAM KOLABOVAT NEKDY JINDY A CELKOVE TY HODNOTY NEJEN MERITELNE,ALE I V KRVI ATD...SI SNAD VYMYSLIM :( ....PRY TAM MA JESTE I DALSI PACIENTKY...PRI TOM,JA JSEM CLOVEK-JAKMILE JDE O ME,TAK MLCIM...NECHCI NIKOHO OTRAVOVAT...JENZE TEN CELY KOLOTOC MELA OD DR.A VYCITALA MI TO,ZE PRY SE MAM RYCHLE ZBERCHAT A BYLA TAK HNUSNA,ZE JSEM SE AZ ROZPLAKALA.PAK KDYZ KE MNE CHODILI MUDR.Z ARA NA KONZILKA,TAK PAK POCHOPILA,ZE MUJ ZDR.STAV JDE DO HAJE A DOKONCE SE MI MURA PAK OMLUVILA...JENZE JAK SE RIKA...,NA PITOMCE CLOVEK MUZE NARAZIT VSUDE :( V OBCHODE,V METRU...VSUDE...NEJSMUTNEJSI NA TOM JE,KDYZ SE TO STANE I VE ZDRAVOTNICTVI,KDE TO CLOVEK POTREBUJE NEJMIN... :00:

In reply to by Jířulka

No nemocnic jsem obrazila docela dost taky když jsem byla těhotná ,ale co mě zaráží je přístup právě tady v dětské kde by to člověk nejmíň čekal .Starosti s náma neměly co se týče jídla plně kojím takže je sraly asi ty léky co nám musely podávat ,mně to měli dát bych to taky zvládla nasát do stříkačky.Nebyla jsem jediná ,která tam i brečela.

AHOJKY,KDYZ TO TADY TAK CTU...,TAK ME UPLNE POJIMA HRUZA.. :( JSEM ZDR.SESTRA A NEJAK MI MOZEK NEBERE,ZE SE TAK NEKDO HNUSNE MUZE CHOVAT A TO OBZVLAST K DETSKYM PACIENTUM...JA BYT TEBOU,TAK BYCH TO NENECHALA PLAVAT...UZ JEN PROTO,ZE ABY SI TOHLE NEDOVOLILI I K DALSIM PACIENTUM!!!!SMEJDI HNUSACKY :( O :00: :jawdrop: MLOUVAM SE ZA TOHLE VYJADRENI,ALE UPLNE ME TO ROZCILILO... :00: jA BYT NA TVEM MISTE KAROLINKO,TAK SI JDU VAZNE STEZOVAT PRIPADNE BYCH SE I DOMLUVILA S DETSKOU DOKTORKOU JAK NA TY SMEJDY VYZRAT!!!! :00: HLAVNE,ZE JE MALA UZ RELATIVNE OK,TY JSI SE NAM TADY VYPSALA A DOUFAM,ZE I TROSKU ULEVILA...PREJU VAM,AT UZ JSTE OK A NEMUSITE K ZADNEMU TAKOVEMU DR.A ZDR.PERSONALU :)

In reply to by Jířulka

Ahojky no taky jsem nechápala proč zrovna na dětským oddělení se odehrává tohle :Kdykoliv jsi něco chtěla tak některé byly tak neochotné ,že z toho výrazu co měly bylo zle i tobě.Třeba po mně chtěla jedna sestra ,abych si sklízela úplně přistýlku a seděla tam na tvrdé židly a na ní i kojila zkusila jsem to první den a vzdala to,protože kojit po dvou hodinách a být zhrbená ne to se nedalo.V noci mně chodily kontrolovat jestli jsem dala malé léky jsem si připadala jak nesvéprávná když chtěla kočena odvedle malé odsát z nosíku tak jedna z těch sester byla tak hrubá ,že mně vyletěly i oči z důlků jak mně té malé bylo líto ty, hadičky ji tam tak surově narvala ,že kdybych měla po ruce to samý tak to tam měla na opačný straně ona....totální buzerace když jsem chtěla jít na jídlo,protože jsem musela docházet do tý jídelny, tak jsem to ohlásila že se jdu najíst a jestli ty děti trochu omrknou kdyby plakaly tak ani to se nestalo.a když tam je člověk na tom pokoji sám tak nevím jak jinak to udělat a jíst jsem taky potřebovala takže akorát nervy jestli malá spí a nevzbudila se,protože je nechaly řvát o sto šest....Docela mně je líto ,že zrovna u dětí se tohle odehrává a doprovod u tak malých holt musí být tak nevím proč to tak znepříjemňují

Jé je ty si mě vylekala malá dostala v neděli rýmu a kašel zatim je bez teploot dávám ji mukosolvan sirup a kapu do nosu liberal ,ale když to čtu raději asi pujdu k doktorovi. :\\: :\\: :\\:

Ahojky,je to sice už 8 let,co se mi stalo něco podobného.Můj malý měl 1 měsíc,když mu začala rýma a kašel.Šli jsme k dětské a ta nám dala jen kapky proti kašli,že má prudušky čisté.Tak jsme dávali kapky odsávali nosánek ,ale večer už byl prďolka tak zahleněný,že se mi dusil,tak jsme jeli na pohotovost,kde mě s ním hospitalizovali s diagnozou chřipka.Leželi jsme tam 5 dní a stále nám dávali jen ten stoptusin,že prý se malý lepší.Sestry krajně nepříjemné a neochotné,dr.byl spolužák ze základky mého manžela a jelikož manželovi zemřel bratr na leukémii tak se mě neustále vyptával,až jsem měla ohromný strach.Propustili nás po pěti dnech a byli jsme na tom stejně jako,když jsme šli do nemocnice.V autě cestou domů jsem si pročítala tu propouštěcí správu a byla v šoku,jelikož tam bylo psané,že malý inhaloval vincentku,což nebyla absolutně pravda.Řekla jsem to okamžitě dětské,k ní jsme pak chodili dvakrát denně na inhalace až se nám to vyléčilo,každopádně zkušenost s nemocnicí otřesná.Tak pa a mnoho štěstíčka a ať se nám všem nemoce vyhýbají.

In reply to by pit

No něco podobnýho jsme vlasně řešily my .Inhalovala co čtyři hodiny ventolin a asi po čtyřech dnech ji to teprve prodloužily po šesti no a ke konci dostávala už jenom vincentku zatím se držíme tak doufám ,že už to bude napořád.Mám dfocela strach z každýho kejchnutí ,protože to před tím taky tak začalo. :§) ;) ale my jsme holky silný a zvládneme to všechno. :dance:

My jsme měly taky zápal plic v pátém týdnu, doktor malou okamžitě hnal na rtg, tam bylo jen malinkaté ložisko a hned si nás nechali týden v nemocnici, brala antibiotika a rozhodně to nebrali na lehkou váhu, až mě to vyděsilo, protože malá jen trochu pokašlávala a měla teplotu 37,8, což není ani horečka.... Normálně bych si na tu nemocnici stěžovala, vždyť ti mohli dítě zabít...

In reply to by ivca.konik

No s manželem o tom uvažujeme ,protože ten přístup přeci není normální.Oni začaly fungovat až potom rtg ,ale sakra ten doktor přece není včerejší a mohl něco takového předpoládat a ne to takhle řešit .Mně by to taky nenapadlo a to co se mohlo stát kdybych si nestála za svým a neotravovala o nové vyšetření nechci raději domýšlet na cvokhaus mně stačil pobyt v nemocnici.

No, já bych ten jitrocelový sirup nalila panu doktorovi přímo do zadnice... to je děs, a i to chování potom v nemocnici...
Ale na druhou stranu ten sirup schovej, když budete kašlat, tak je to dobrá věc, já ho na kašel používala taky... ale to chování doktora a sester bych asi nenechala jen tak, napsala bych stížnost na vedení nemocnice, když už nic jiného... aby se ti aspoň omluvili písemně... nevím, ve které nemocnici jsi byla, já byla jednou na návštěvě za švagrovou v Olomouci ve fakultce a co vím, tak sestřičky tam u nich na oddělení byly suprové a moc hodné - byla tam s malým miminkem asi dva měsíce a nemohla si na nic stěžovat...

In reply to by Blue Jane

No i do té zadnice je mně toho líto ať mu pr.... pěkně kašle blbovi.No když jsem odcházela včera tak jsem nebyla jediná maminka v šoku oni byly docela vyjevení manžel s dcerou a naši když tam byli na návštěvě ,protože se předváděli i u nich docela sííííla.

In reply to by karolinka

No, asi je škoda, že je tvůj muž nezpucoval hned na fleku... já mám takové zlatíčko, že kdyby něco podobného potkalo mě, tak by tam z nich chlupy lítaly a určitě by šel až za primářem... jednou jsem to s ním zažila a bylo fakt, že potom se hned všechno hnulo a najednou všechno šlo... ještě, že ho mám, já se sama moc bránit neumím...

KATASTROFA...a ten sirup po troskach vypij ty...je prece tak strasne dobrej....ja ho obcas taky upijim :-)
Michalka

Ahojky, dětská v Brně?????????? Tak já skoro neznám nikoho, kdo by tam byl spokojenej!! My jsme tam byli na očním, protože malá měla opakovaně vlčí zrno (něco jako ječný, ale pod víčkem) a sestra nás sprdla hned mezi dveřima, že co tam děláme a proč nejsme v Bílým domě a doktorka že takový má nejrači. Pak Verči násilí otvíraly očičko a to nás zase sprdla, že je to histerka, atd. Napsala nám to i do zprávy. Jo a kamoška má postižené dítě a leželi tam s ním a pak jí řekli, že ho tam má raději nechat a udělat si jiný, protože s tímto to nemá cenu!! Má ho doma a dělají pokroky!! HRŮZA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky