jeste jeden dotaz ohledne kapek

26.02.2009

Mala tlaci a tlaci a zuri ze ji to moc nejde tak chci koupit kapky BABY CALM. Kolikrat se i krouti jako had zeju boli brisko. ale prdi,ne teda kazdy den ale vcera v noci prdela celkem hezky. 3x :-) mam ty kapky koupit??

Kliknutím vložíte smajlíky:

my jsme ze začátka používali Sab simplex, malá se taky furt kroutila a když byla větší tak jsme přešli na Baby Calm a nemůžu si stěžovat nám rozhodně pomáhá a člověk vyzkouší vše aby těm prckům pomohl takže to určitě vyzkoušej za to nic nedáš.

já určo doporučuju, malé zabraly krásně..je to až od 1.měsíce, nevím kolik vám je, ale určitě tím nic nezkazíš, jsou přírodní a opravdu zabírají..pak jsem ještě začla dávat feniklový čajíček a je to uplně v pohodě..Aluša+Nelinka

In reply to by alusaP

vcera male byli 4 tydny tak to uz muzem. ne? Vcera vecer a vnoci jsem ji je davala a vypada to ze zabrali. Spala klidneji a uz se tolik nekrouti. Jeste se zeptam mam je fakt davat pred kazdym jidlem uplne az dokavat je nesni a nebo to staci treba jen 3x dene?

In reply to by Kirsche

já je dávala před každým jídlem, akorát v noci ne..ale ted už na prdíky moc netrpí, tak jí je dávám třikrát denně, ale klidně je dávej pokaždé, tím jí neublížíš Aluša+Nelinka

Ahojky, Babycalm používám taky :) Funguje výborně a navíc Jířovi děsně šmakuje :a\|: Teď už se malej hejbá víc, tak dávám jen v noci. Taky ale cvič s nožičkama, masíruj bříško atd... určitě víš :)

Ahojky, já bych je koupila, jsou přírodní, takže se malé nemůže nic stát, ale jsou od ukončeného prvního měsíce. Já je taky dávám a jsou super. V porodnici mi dr.doporučila Sab simplex, že je můžu dávat hned, ale přestaly účinkovat, když Domča začal víc jíst. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka