Určení pohlaví-prstýnek nelže!! :)

21.02.2009

Ahojky všem,tak jsem zase zavítala,pořád si tady čtu články ale doma mi nejde se přihlásit tak můžu využít něco napsat jen jdyž jsem u rodičů.Tak holky,včera mě docela překvapil můj táta,koukal na tv a tam byl pořad,kde zkoumali na 4 budoucích maminkách pohlaví mimi,prvné pokus byl z prstýnku,druhý z moče a třetí z kalenáře myslím,že na stáří krve..po narození miminek si svolali všechny 4 maminky a zdělili jim vyhodnocení,z moče se trefili pouze u jedné,ostatní ukázalo špatně,z kalendáře trefili taky jen jedný a POZOR pouze z prstýnku ukázalo všem pravdivý výsledek pohlaví miminka..to koukáte co,já jsem hned řekla tátovi ,,no vidíš a ty se nám s mamčou směješ že jsme čarodějky co tady blbnou s prstýnkem a podle nějakého průzkumu zjistili,že prstýnek potvrdil u všech správné pohlaví :) takže pokud jste to některá z Vás testla tak mi dejte vědět jestli to vážně funguje,otestujeme to tady i my co?? Mě to stále ukazuje,že v bříšku je schovaná holčička :) doma mám už skoro 11 letou slečnu a vůbec mi nebude vadit,když budu mít další princezničku.. :) tak holčiny prubněte to a pište pište...

zdenulik (neověřeno)

nevím jak to popsat,vlastně nevím jestli jsem těhotná doma mám 7 letého klučinu a ráno jsem si dělala prstýnek na břiško a kroutil se do strany a tak se ptám mohla bych být těhotná když to vlastně je brzo i na test,příští týden v ponděllí mám dostat měsíčky tak se modlím aby byl prstýnek pravdivý moc si přeji druhé dítě.

}:) Ahoj Dančo,
já mám teda taky podle tohoto článku v rodině čarodějnici (šedesátiletou tetičku, která má vždycky pravdu :00: ), ta mi hned po oznámení mého těhotenství mým snubním prstýnkem máchala před očima. První se to točilo, pak nic a pak houpalo. Takže mi jasně sdělila, že první bude holčička a druhé chlapeček. Nevím jak, ale opravdu v sobě nosím holčičku :girl: , takže na tom asi něco bude!!!! Ahoj! :ww:

Qhojda, tak já jsem to zkoušela asi 3krát a vždy se mi to točilo jako blázen, ještě řeknu mamce, ta když mě čekala, tak byla poslední měsíc v nemocnici a uhodla to tak všem maminám a spletla se jen jednou, tak to by bylo aby to nevyvěštila mě:)Hanča

Teda holky vy jste ale čarodějnice :s: ,

já tedy vím co budeme mít,ale i tak jsem to zkusila.No a na poprvé se to vážně roztočilo a pak už jen lítal ze strany na stranu.Takže jsem asi loni přišla o holčičku (ale to nevíme) a teď vážně čekáme dva kluky. :cc): :cc): .
Jsem hodně racionální a moc na čáry nevěřím, ale je fakt, že teď mě to lehce rozhodilo :a:

In reply to by white_tie (neověřeno)

POSTUP: pokud jste vdaný vezmete snubák,pokud ne,tak prstýnek co nosíte,navlíknete na nit a dáte cca 2cm nad bříško,pokud se Vám prstýnek roztočí dokola je to holčička a pokud bude lítat rovným směrem je to klouček,pozor prstýnek ukazuje i předešlá těhotenství,potraty..mě se např.roztočil celkem 4x nejdřív mi ukázalo dcerku,pak potrat to měl bý t chlapeček,pak malého Radunku o kterýho jsme přišli 12/2007 a ted holčičku..

Kamarádka tímto testem taky prošla a vyšel jí chlapeček. Ale podle UTZ prý čekají holčičku. Tak nevim... Napiš, jak se to dělá. Díky. My tedy čekáme chlapečka, ale stejně bych to zkusila :)

In reply to by Lulunka

Ne, ještě ne. Ale problém je, že nenosím prstýnky. Mám jen jeden takovej velkej a ten by asi vlas neudržel :) A ani tady nebyl nikdo, kdo by to udělal. Ale zkusim to. A jestli mi neukáže kluka, tak.....!!!

In reply to by hanousek

ahojky všem, tak jsem to zkoušela, mám dva kluky a opravdu se prstýnek kýval, nyní jsem těhotná v 10 týdnu a točí se dokola, to by byla ta naše vytoužená holčička:-)) Pak vám napíšu, zda ji oprvadu čekáme, nebo ne:-))) Bylo by fajn, kdyby prstýnek nelhal:-))

In reply to by hanousek

Ahoj Hanousku, děkuji, taky si ji přejeme, tak uvidíme!!!! Už nyní v pondělí jdeme na ten screening, tak se třeba dozvíme, jestli to bude holčička, nebo chlapeček:-))) No babuchu nemáme, tak uvidíme:-))Když opět klučík, tak klučík!:-))) určo napíšu, slibuju!!!! pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky