Od kdy do sporťáku???

18.02.2009

:a: Ahojky maminky, od kdy dáváte děti do sedačky - kočáru? :/;x: Nám je půl roku, to je asi ještě brzo co? :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky díky za rady, no Domča sám ještě nesedí a rehabilitační sestra mi řekla neposazovat, jen nechat ať se převaluje, jenže on mi doma občas usne a když bych s nim chtěla jít pak ven tak v hlubokym kočáru bude prudit, protože nic nevidí a nemůže se hejbat. Tak uvidíme, když tak zkusíme ten pololeh na chvilku se provětrat.

a taky zalezi jestli se ti do vanicky vejde a nebo se v ni nevzteka:)) my jsme sli do sportaku od 7 mesicu, ale vycitala jsem si ze jsme nesli driv a to jsme nesedeli!!!! staci kdyz tam bude "skoro"lezet, jenom trochu nadzvyhnes hlavicku, ale nesmi sedet dokud samo nesedi....moji princezne se v tom sportaku desne libi, ma konecne vyhled kdyz ji zdvyhnu tu kebulicku a taky vic prostoru:)))) urcite do toho jdi:)))

In reply to by Janinaaa

Nám jsou 4M a kousek a nejradši už bych tam malýho dala, protože v korbě mi řve,ale když mu dám dolu boudičku, že vidí aspoň na stromy, tak je ticho a pozoruje... když dám ten sporťák úplně na rovno, tak ho tam přece už můžu dát, ne???

ahoj, já mám v plánu vozit malou v létě, to ji bude sedm měsíců, abych se nemusela tahat s hlubokým těžkým kočárem, ten vytáhnu zase až na zimu :a:

Ahoj, záleží natom jestli už mimčo samo sedí. Pokud samo nesedí tak je to zbytečné jej do sporťáku dávat. Pokud po sporťáku toužiš a mimčo ještě samo nesedí, tak udělej pololeh a chvilku snim můžeš takhle jezdit. Já jsem čekala až na duben-kdy svítilo více sluníčko. Malej už v půl roce sám seděl ale i tak jsem vyčkávala..
Takže je to jen a je na tobě..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka