co zitra o obedu?

13.08.2011

co zitra varit? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak ja delam kacenu a včera jsmě měli roštěnky,ty bude dnes ještě malý dojídat,mooc mu chutnají :hu:

dnes rajská omáčka s těstovinami a domácími karbanátky,včera jsem pekla bůček se zeleninou (potom jí rozmixuju na omajdu) a noky :a\|:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: taky budeme mit kureci stehna, akorat jsem je vykostila a zitra je ogriluju. Jako priloha budou grilovane cukety. Dneska jsme meli kureci rizecky (obalene jenom v kukuricne mouce) pecene v troube a brambory s rozmarynem... :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

U nás se teda o hodech dělá silnej vývar na spravení po opici a zelí s kačenou :hu: . Mňam, hned bych si dala....

Tak to momentálně taky nevím...Asi kotlety na rajčatech a se smetanou - nechám zapéct. Mám tu dost rajčat... :a:

In reply to by Kirsche

:s:

Tak to máš blbý, na nedělní oběd ;-). Ale třeba se chlap spokojí s čočkou, zapeč. bramborama, bramb. gulášem, zapeč. těstoviny,špagety, sm. květák (ovšem tady bude taky problém se surovinama ;)), nebo nudle s mákem, šulánky, ovocné knedlíky, žemlovka,.....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky bych si dala, ale chlap by mě s tím hnal a dítko sladký jídla taky nemusí...... To já vždycky u mamky si dávám ;-). V pátek jsem si poručila šulánky a ve středu jdu k mé 90ti leté babičce na vdolky :hu: . už se mooooc těším ;-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Pošli nějaké ;-). Hned by byla praženice, houbová omáčka a zbytek nasušit na zlý časy ;-).
My na houby nechodíme, já je jaksi neumím hledat, ale mám je ráda.....A nejlepší jsou smažený pýchavky, to když jsem prvně dělala přítelovi, tak nad tím ohrnoval noc a teď se pokaždé dožaduje, jestli nebudou. Lepší než šnicle ;-)

In reply to by Kirsche

Tak z ničeho se vaří špatně... :) Tak to bych viděla na uhlířinu - dáš dohromady, co dům dal - těstoviny, brambory, osmahneš s vejci, přidáš kysané zelí...Nebo špagety s kečupem :s: :s: :s:

In reply to by Kirsche

Jo, nebo mě ještě napadly bramboráky, bramborové placky, langoše, vdolky, těstoviny nebo zapečené brambory se sýrovou omáčkou...K tomu toho taky není potřeba moc... ;) To fakt záleží na obsahu lednice... :k:

In reply to by Kirsche

Osmahneš cibulku, přidáš taveňák, trochu mléka nebo smetany. Necháš rozpustit sýr, pak doliješ mlékem, či smetanou, přidáš koření dle chuti (může být bazalka, vegeta, červená paprika (tu dát samo na cibulku...), nějaké směsné koření - čína, grilovací...), chvilku provaříš, zahustíš moukou rozkvrdlanou v mléku/smetaně. Brambory si předvaříš do poloměkka, vyskládáš do peč. mísy, zaliješ omáčkou a zapečeš. Toť celé umění...Pokud nemáš tavený sýr, můžeš udělat i se sýrem na strouhání, ale tam je lepší, když je sýr tučnější - 45% t.v s.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky