Deníček uživatele Zavodnikova.veronika

Tak ahojky kamarádi a kamarádky :) tak jsme tento týden oslavili už 2 ročky teda toto letí :n: no a tímto bych všem spolu DUBÍNKŮM chtěla popřát také všechno nejlepší :D hodím sem ještě pár foteček

tak začal duben a nám jsou 2 ročky :)
tak začal duben a nám jsou 2 ročky :)
tak začal duben a nám jsou 2 ročky :)
tak začal duben a nám jsou 2 ročky :)
tak začal duben a nám jsou 2 ročky :)

Přejeme všechno nejlepší :dance: Nás to čeká v pátek,pořád nemůžu uvěřit že to naše miminko má vážně už 2 roky :( :)

obrovská gratulace, hlavně hodně zdravíčka :€s€: štěstíčka a lásky :€s€: přejí Anička s mamčo hrozně nám to letííí.. :n:

Ahoj holky, mám takový dotaz podařilo se mi schodit dietkou cca 15 kg, ale zvostalo mi teď povadlé bříško a jelikoš nejsem moc na cvičení (max. tak rychlá chůze s kočárkem) tak přemýšlím o té tzv.

kamarádka na tom byla 3x a jak píše někdo níž, v den procedůry 1 cm ubráno, ale za dva dny byl ten cm zpátky. Navíc zaplatit tisícovku za 1 cm mi příjde dost

Ahojky, byla jsem na tom na jaře 2x a nic, v ten den, jsem měla o 1 cm míň ale druhý den nic a to jsem vše dodržovala jak mám, takže radím na to fakt nechodit, jsou to vyhozené peníze.... :a:

Ahojky, tak vzhledem k tomu, že jsem vloni na jaře bezbolestnou "liposukci" sama vyzkoušela, můžu ti směle odpovědět... vyhozené peníze! Aby to mělo opravdu nějaký smysl, je stejně nutné dodržovat správný režim ( pitný, cvičební + jídelníček ).. Jsi opravdu dobrá, že jsi dokázala tolik shodit, nicméně s tím, co popisuješ jako tvou stravu, bych úplně nesouhlasila..strašně moc látek tvému tělu musí chybět. Můžeš to alespoň trochu napravit tím, že si na ten salát dáš minimálně netučný sýr a bílý jogurt, že to maso nebudeš baštit pouze 1x za týden ( těch bílkovin máš pak ve stravě opravdu mizerně málo ).. Když si dáš libové kuřecí, krůtí či tu rybu nebo alespoň tofu nejlépe k obědu a k tomu hafo zeleninky, je to mnohem lepší. Já si pamatuji, že jsem s velkým úspěchem shazovala kila pomocí dělené stravy ( od Vítka Chaloupky (, v podstatě jíš často, zato kvalitně a vše, co tělo potřebuje.. Navíc jsem k tomu denně!! přidala tak hoďku až půl druhé cičení - aerobic, chůze, elipt.tenažér či jóga. Pevné tělo bohužel bez aspoň rozumného cvičení nelze.. A čím je člověku víc, tím hůř to jde.. Jsem na sebe po porodu sama zvědavá ;) , ono se to radí :) . Ale vrátím se k věci - tou bezbolestnou metodou vážně spíš jen vyhodíš bez úspěchu peníze. A vím to od více známých, nejen ze své zkušenosti.Kámoška byla i na té kryolipolýze a též jí to nebylo k ničemu..
Měj se krásně a hezký mrazivý den :a:

Ahojky, tak mi za 3 dny už bude 22 měsíců, letí to letí :) Tak jsme se přišli podívat co je nového tady u vás :P Ikdyž sem mamina moc nechodí, protože nemá moc času, tak doufám že si nás ještě někteř

Ahojte tety a kamarádi, kamarádky:)
Ahojte tety a kamarádi, kamarádky:)
Ahojte tety a kamarádi, kamarádky:)

Ahojda, mám dotaz a prosbo o radu ... naší berušce bude příští týden rok a máme strašné problémy s nočním buzením už tak 4 měsíce.

Ahoj Veru, tak to je drsný v jednoum roce. Já už bych byla asi úplně vyřízená :( Taky mám roční holčičku, která byla zase pro změnu prsomilka a uspávala se mi v noci prsem. No nemám osobní zkušenosti s takovou sovou všech sov :s: ale určitě bych ti poradila začni s odnaučováním co nejdříve, možná jsi měla už dávno. Ty děti jsou čím dál tim vyčůranější a bude to pořád těžší. Na www.kojeni.net se to taky hodně řeší, můžeš tam i napsat o odbornou radu. Radí hodně nechat i přes protety v postýlce a stále se vracet, dát dudlíčka (bez dudlíku nevim, to bych byla vyřízená) , pohladit, říct že se spinká a zase odejít. Takhle se pořád vracet. Určitě nevyndavat z postýlky a už vůbec ne do svojí postele. Radí se to těžko, vim že je to těžké, tuplem když máte sousedy :( A jak ti spí přes den, nevyhrazuje si tim noc?

In reply to by Lenka.K

Ahojky, přes den spí už jen jednou tak 1-2 hodiny víc ne pak maximálně usne v autě když jezdíme po nákupech, ale to je tak jednou za týden no zkusime nevyndávat z postele, ale v paneláku to je fakt hrůza zvlášť když jsou blby sousedi:-( a věčně si stěžujou a dělají naschvály:-( ale díky za radu :-) a typ:-)

In reply to by Zavodnikova.veronika

Hm, tak 1-2 hod přes den je normál, ne li málo. To mě spí Adélka taky. Tak to už ti neporadím. Opravdu máš asi nespavce :-( No upřímně...Když je třeba Adélka nemocná taky ji mám v posteli, abych k ní nemusela pořád vstávat. Pro mě je lepší ať je s náma než ať se nevyspíme a popravdě mi to zas tak nevadí Tak pokud to nevadí ani tobě...Naštěstí pak když je v pohodě tak zase spí bez nějakého odnaučování ve svém, ale kdyby to jinak nešlo, mě byto nevadilo :-) Je to jen o tom jestli to vadí tobě a jaké určíš hranice. Určitě nejsi jediná, kdo by měj nespavé mimčo v posteli ;)

ahoj my teda máme jen 9 měsíců, ale bojujem s tím samým problémem už tak 5 měsíců..Do postele ji neber..uděláš to jednou, možná dvakrát a jsi v háji.. my te´d malou po 5 měsících naučili spát v postýlce..je to 14 dní a díky bohu už.. udělali sme jí svůj pokoj a tak spí u sebe..ale to buzení je uplně přesný..řešila sem to s pediatričkou a říkala, že pokud nepomůže změna postýlky, dát hustější kaši na noc, jiný čaj a vyzkoušet různé finty, tak prostě přečkat to.. může to trvat ještě dlouho, ale nic se s tím neudělá:-/ ale rozumím.. taky jsem vyčerpaná, ale je to lepší tím jak spí u sebe..Můžu se alespoň rozvalit a střídat spaní na levé i na pravé straně těla..když spala semnou..jen sem se otočila a byl řev..tak pevné nervy přeji

Tak dnes už je to 11 měsíců co jsem se podívala poprvé na svět , ten čas tak strašně utíká, už nejsem male ležíci mimi, ale pořádná ďáblice, kdykoliv jak můžu mamině uteču

Ahojda, tetky, kamarádi a kamarádky:-)

Ahoj Kamarádko,mě teda bude 11.měsiců 18.4. ale to je za chvílu,koukám že pomáháš mamce,tak jako já že?To je dobře jen at se na dovolené nenudí:-)))Ty už umíš capat sama?To já se občas pustím,ale maminka říká že jsem hrozně zbrklá,tak vždycky žuchnu:-)Jěště že už vysvitlo to sluníčko,aspon můžem chodit každý den ven,tam je to lepší než stále sedět doma.Tak ja budu končit,měj se pěkně kámoško,a jen zlob dál.:-))))))Ahoj tvá kamarádka Nikolka:-)

Ahojte tety, kamarádky a ženiši:-) tak už nám 2.5.

Náš první měsíc
Náš první měsíc
Náš první měsíc

OO JÁ VÍM PO DLOUHÉ ODMLCE, ALE NEDALO SE, BYLO TOHO NA NÁS NĚJAK MOC V RODINĚ! TAK SE OMLOUVÁM A DNESKA VÁS PRÁVĚ VYHLEDÁVÁM, KDEPAK JSTE. NO VÁM TO TAK SLUŠÍ..MAMČA VYPADÁ SPOKOJENĚ A MALINKÝ BOBIŠEK TAKÉ..JSOU TO ZLATIČKA. :-) JSTE NAROZENÍ STEJNĚ MY 2.4. :-) TY KUKADLA, TY JSOU TEDY..MOC KRÁSNÉ A FOTEČKA Z POSTÝLKY JE KOUZELNÁ!! :-) TAK JEN ZDRAVÍČKO, POHODU A KLID. MY JSME ZATÍM V POŘÁDKU, LAURINKA ROSTE UŽ MÁME 5KG A VYROSTLI JSME Z PRVNÍCH DUPAČEK, KOJÍME, PAPÁME HL. V NOCI, VREČÍME JEN U VĚTŘÍKŮ A BŘÍŠKA- JINAK NÉ. KOUPÁNÍ MILUJEME A SPÍME U NĚHO. :-) JSEM V JEDNOM KOLE, CHODILI JSME NA CHIRURGII S PALEČKEM OD LAURI, HNISALO, OTEKLO, BÁLI SE OTRAVY KRVE, CHTĚLI JI BRÍT POD CELK. ANESTEZII A ODŘEZAT, NAKONEC STŘIHLI NAŽIVO NEHET, PRSTÍK A CELÉ HNISAVÉ LŮŽKO, CHODILI JSME TÝDEN NA CHIRURGII NA PŘEVAZY. UŽ DOBRÝ ALE, TAŤKA MI LEHL A BYL V NEMOCNICI, MAMKA ZASE DOMA- TAKY NIC MOC, NYNÍ ZÁPLAVY, BYDLÍME U ODRY, ZASTAVILO SE TO KOUSEK OD NÁS..NO MAZEC..., ALE JINAK DOMA KLID, POHODA.. :-) DOLE JE ODKAZ NA FOTO, MÁME PRVNÍ DVĚ ALBA LAURINKY, TAK MŮŽETE KOUKNOUT. :-)

PÁ VÁM VŠEM..HL. VE ZDRAVÍ A NĚKDY VÁS ZASE NAVŠTÍVÍM, JINAK NA FACEBOOKU, ICQ, ČI SKYP. PÁ :-)

PÁ MOŇASEK :-)
http://monibed.rajce.idnes.cz/

In reply to by moni.bed

Laurinka je nádherná a statečná holčina, :girl: to je hezký že jsou ty naše princezny nastejno narozené. Na fotečkách taky vypadáš jako spokojená mamča a bráškové budou velkými ochránci malé :one: ty povodně no koukala jsem ve zprávách hruza děs :€\€: , ale tak hlavně jestli to na vás nedosáhlo tak je to dobře. Tak přeji hodně štěstíčka, zdravíčka, klidu a pohody a zase někdy papa :a: :a: :€s€:

No ty jooo.. ta ma krasne kukadla ...No, my teprv 11 dnu, takze jeste si na sebe zvykame, ale vodicku miluje maly a je tam spokojen.Nejlip spinka pres den, kojim co 2 hodky a taky mame mooc radi prochazky v kocarku a hlavne, kdyz jezdim pres nejvetsii hrbole. :one: .Katka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka