Deníček uživatele xenia

06.03.2013

Tady mate muj vysledek po pulroce cviceni s Jill.

Pulrok s JIll

In reply to by Elukiv

Jidelnicek samozrejme, ale u mne byl hlavne problem v pravidelnosti nez v slozeni potravin.Ted jim 5.xdenne a teda fakt prvni mesice bez sladkosti, ted uz kazdy den trosku ujedu...pracuji v psychicky narocnejsi praci, se zatizenim mozku a ocividne to ten mozek potrebuje vic, nez kdyz byl jenom doma.

No super, hezky pěkně ;) Hned ti foto přidám k nicku ;-) Já měla včer taky focení po 7mi měsících, tak si musím k sobě taky vložit odkaz :)
Gratuluji, jen tak dál ;) :a:

Gratuluji k hezkým výsledkům.
Já pomocí cviků nikdy nezhubla, pomohlo mi naopak změnit jídelníček a pak přidat pohyb. Pokud bys chtěla vědět více info a dotáhnout to - jak píšeš, tak písni osobku :-)

20.12.2012

Ahojte.

Cviceni s Jill
Cviceni s Jill

No, ty kráso, to je rozdíl jako blázen :D
Gratuluju... krásně jsi si vytvarovala i ruce a nohy, paráda!!!!

Téééda, moc pěkný výsledek :dance: :one: Bomba! Gratuluji! A po jaké době to je tedy a co jsi vše odcvičila? Upravím blog "Kdo a co cvičí"

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

O.k. :one: upravila jsem a vložila tvůj odkaz :one:

Přeji brzké uzdravení :a:

Ahoj přeju ať vydržíš a jen tak dál :one: ....Závidím, že jsi vydržela 2 měsíce nejíst sladké.

08.10.2011

Ahojte vcelky.Jiz vcera jsem hlasila, ze navrat jsme zvladli a nacrtla, ze ta dovolena nam fakt nevysla.

teda to jste podovolenkovali :( nevim proc jsem myslela, ze maly byl ve spitale az v cr, hlavne ze to dobre dopadlo :metal: jsem si rikala jak dojedete nadseni :|€|: jinak decka se more boji, Tobak az ted podvakrat co jsme byli u more tam sel dobrovolne, jinak zdrha pred vlnama, jak je silnejsi priliv a huci voda tak nadseny neni vubec :help: doufam, ze pristi rok dovcu budete mit s jinyma vzpominkama :\x:

In reply to by Jitkam

Tak to jste byly tam kde my.Nas hotel se jmenoval Turan Prince World.Cechu tam bylo malo, mozna do stovky...mne se taky libilo, vzpominky mam pres vsechno i dobre, ale proste nam to nevyslo...
Kdyby byl jenom s teplotou, tak by to slo, ale ten prujem a obcasne zvraceni byl sileny...
Na molo jsme chodili koukat na rybicky, ale do vody bych ho nedostala...i more mu bylo studene a to byl dalsi problem...plus ty vlny, ktere byly obcas fakt vetsi...
Tatinko jsi uzil tobogany i za maleho...ja bych si vic polezela na slunicku, kdyby jsme mohli byt na plazi...tatina stejne lezet nebavi, tak by behal za nim.
Ono bylo asi neco ve vode v bazenech, nebo ve vzduchu, protoze z 3malych deti, 2 skoncili v nemocnici na kapackach a to jedno i presto , ze nejedlo mistni stravu...pilo jenom balenou vodu a chleba.Pak i dalsi pani...
Takze to mohlo dopadnout i hur...

26.11.2010

V Kauflande maji plenky Pampers v kartonech za 499Kc- 3 Midi 186Ks- 1ks vychazi na 2,68Kc, 4 Maxi 162ks- 1ks vychazi na 3,08Kc a 5 maji snad taky ale kolik ks v baleni je nevim...pouzivame vel. 4.

Xeni, díkec, ale asi už to ani nebudu zkoušet, to už bude dávno vyprodáno :-( škoda, že jsem to nevěděla, Kaufland máme 5 minut autem...

ahojky já si plenečky koupila v pátek, hnedka odzkoušela na malé a jsou suprové takže jsem včera byla koupit ještě jeden balík!!!

pro upresneni- nevim jestli maji i vel. plenek 5...Junior a kolik kusu je pak v krabici...
Vel. 3 a 4 viz vyse.

25.11.2010

Ani nevim, kde mam zacit.
Pred 1rokem a 5 mesici jsem zjistila, ze jsem tehotna a ted ma ta moje dalnice na TT 9. mesicu.

1.deniček
1.deniček
1.deniček

Jé a já děkuju za to, jaký krásný upřímný deníček jsem si mohla přečíst :) :k: A VY dva - jen tak dál! :k: Sluší Vám to :)

růžky jsou úžasné, je to malý ďáblík ;-) s tím hledáním si cesty jsem na tom byla podobně, takže já také nejsem v seznamu těch, co si hned mimča užívaly... mějte se krásně a užívejte si jeden druhého, moc vám to spolu sluší! Lucka

Moc krásně jsi to napsala a malý je moc sladký andílek . :h: :k: .Sama jsem nedávno koukala do postýlky jaké to mám velikého klučíka doma a jaké malinké to bylo miminko no ale pravda je že podle ostatních dětí je to pořád miminko .Přeji vám hodně zdravíčka a štěstíčka.

klučík je moc krásný :heart: a hygiena musí být :€): a napsalas to moc krásně :€p€: musíme si prtíků moooc užívat páč to letí šíleně...docela bych se vrátila o rok zpět ještě bych byla :€O:

05.10.2010

Ahojte...mate nekdo skusenosti s autosedackami s pultem...zn. Kiddy...dle testu bezpecnosti jsou jedny z nejlepsich, jenom si to nase ditko v tom neumim predstavit. dekuji.

14.09.2010

Co se Vas chci zeptat...delsi dobu pozuruji, ze moje ditko mne svym spusobem ignoruje...

normál, je s tebou celý den, tak pak už si všímá věcí kolem a ne tebe, tebe zná, že jo :-) náš malý je taky nezávislák, miluje lidi, jediný co teda a to mě dost štve je ,že odmítá jídlo od někoho jiného než ode mě, chvilku vždycky jí a pak začne řvát a musím to s ním dojíst já...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Napsala si to moc hezky...
Presne jak pises, mne to nekdy mrzi, ze neni takovy tulkaci, mazlivy....mozna hledam u nej neco, co mi chybi z partnerovi strany, fakt nevim.
Nekdy mam vycitky, jestli se mu dostatocne venuji...

já si myslím, že to je naprosto normální, zajímá je teď prostě všechno okolo, chtějí prozkoumávat svět ;) Tak jim to musíme dopřát, myslím si, že mazlivé období přijde, ještě si toho užijeme :heart: Taky to přičítám k tomu, že jsme s nimi denně, když přijde táta z práce, to máš vidět ten úsměv a rozzářená očička :€s€: Ale nedej bože, když jsme venku a já zmizím z dohledu(jdu do obchodu a čeká s tátou venku), to spustí řev, musím mě mít neustále na dohled.....takže jsou to takové potvůrky, podle mě :€m: Neboj, ještě si té pozornosti užiješ :\x:

In reply to by Baywatch

Tak my mame doma absolutneho nezavislaka...muze byt s kymkoliv, kdekoliv...hlavne, nech je zabava...
Byly jsme na Slovensku, plny barak rodiny ( asi 8-10 lidi), plus navstevy a absolutne zadne zavahani jit k nekomu jinemu.
Za to jeho o 2m. starsi bratrancuv syn musel mit v dosahu maminku.

16.08.2010

Mam koupeny Concord Fusion a vzhledem k tomu, ze moje ditko v 5,5m dosahlo 71cm byly jsme nuceny do sportaku...dizajnove jsem s kocarkem spokojena, nejhorsi jsou plastovy kolecka, ktery absolutne nezv

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka