Deníček uživatele verunkakr

30.06.2012

Ahoj, dnes nějak nemůžu spát,tak vám konečně popíšu svůj druhý porod.

Druhý porod
Druhý porod
Druhý porod

Moc gratuluju :dance: Malá je hezoučká!

Asi jen já jsem měla 2. porod horší jak ten první :s:

02.02.2012

Ahoj holky, tak test na cukr,jsme přežily a cukrovku nemáme. Poradnu máme až 14.2.,takže nic nového zatím nevím. Musela jsem k zubaři o víkendu mě chytil zub,tak jsem hned v pondělí naklusala.

26+0

Ahojky, bříško máš pěkné. Já teď taky čekám holčičku a taky je to pěkná čiperka. :) Cukrovka mi taky vyšla dobře, dokonce se dr.ptal jestli jsem to vypila,protože na lačno jsem měla 4,0 a po 2 hodinách od vypití té sladké vody 3,1 :) Říkal, že mi asi dobře pracuje slinivka, ale je mi to prd platné, protože mám už stejně 1Okg nahoře. :00:

Ahojky mamino, ty už jsi taky tak daleko? My jsme zítra 29+0 :€O: strašně to letí.
Bříško máte hezké, holky :one: . Nám taky roste před očima, za chvilku se neunesu :///: .
Papa Gabka a bobci

Ahoj, ani my cukrovku nemáme a bylo to teda docela peklo to vydržet ty 3 hodiny :-) tak ti gratuluji. Jinak naše malá umí taky hezky silně již kopnout, ted zrovna se trefuje pořád do močáku :-) tak se opatrujte a jsem zvědavá na nás druhorodičky, jak budeme vypadat na konci těhu, když ty břicha ted tak rychle rostou :-)

Tak to je skvělé, že cukrovku nemáš :) Mne ten test v 1. těhu nedělali a ani tentokrát se dr. nezmínil...
Jojo, to bříško nám roste o dost rychleji :s:

23.01.2012

Ahoj holky,tak ve čtvrtek v poradně to dopadlo dobře.Jen ta váha mě zaskočila od poslední poradny (před Vánoci) jsem nabrala 6kg :00: takže celkem mám nahoře 7kg :///: takže už se to vyrovnalo s 1

23.01.2012

Ahoj holky,tak ve čtvrtek v poradně to dopadlo dobře.Jen ta váha mě zaskočila od poslední poradny (před Vánoci) jsem nabrala 6kg :00: takže celkem mám nahoře 7kg :///: takže už se to vyrovnalo s 1

Ahojky, tak skvělé, že je vše v pořádku :one: S váhou jsem na tom ještě hůř :P Kolik jsi přibrala celkem v 1. těhu?
Já 23 kg a furt tajně doufám, že tak daleko se podruhé nedostanu, ale zatím tomu vše nasvědčuje...
Jinak máme taky potvrzený páreček, viz. můj blog o něco výš :dance: Tobě k párečku gratuluji :h: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mě jednou nechtěli v kalhotech na ples pustit,to jsem taky byla těhu,ale ještě to nebylo vidět,tak jsem šla jiným vchodem a tam stála jiná ženksá,která to vůbec neřešila :///:

19.12.2011

Ahoj tetičky,tak jsme dnes měli velký uzv,mimčo je v pořádku,váží 285g.Dnes jsme 19+4 a mimčo odpovídá 19+2,takže pohoda.Jinak se pak Dr.díval mezi nožky a stále nic nevíme.říkal,že s hodně velkou rez

Ahoj holky jsem ve 20tt.Přibrala jsem 7kg.Miminko se mě v bříšku pěkně vrtí :dance: .Ult.mám vše o.k ale doktor si není jistý pohlavím.Achjo.Poslední verze holčička.Nožičky máme stále u sebe,tak to nejde moc vidět.Takhle to vypadá každou návštěvu u dr..Všechny píšete jak malinko kg máte.Celý život cca 2 prsa.Ted mám 4ky :dance: ale celou dobu je mi dobře bez nevolností,tak si to užívám.

Ahoj gratuluji k tomu,že je miminko v pořádku. :k: :k:
Já jdu na velký ult. v pátek, to budu 20+1 tak jsem taky zvědavá jak mimi poporostlo. :) Jinak ty kila ti fakt závidím,já už mám +6kg, doufám, že nedopadnu jako u prvního +22kg :00:
Tak se mějte pěkně a krásné vánoce. :a: :a:

13.12.2011

Ahoj tetičky,tak už máme za sebou 18m poradnu.Vážím 12,9kg a měřím 90 cm,paní Dr.říkala že jsem pěkný svalovec a šikula.Jsem dost akční,běhám,všude vylezu,všude se schovám.Začal jsem i mluvit a nejrad

18 měsíců
18 měsíců
18 měsíců
30.11.2011

Ahojky,tak po delší době zase píšeme.Dnes je to týden,co jsme měli poslední odběry a neozvali se,takže genetika dopadla dobře.

16+6

Ahojky, už máš pěkné těhu bříško, já jsem v 16.tt a mám maličko menší. A to jsi mě překvapila,že už cítíš pohyby, to musí být už super o prckovi takhle vědět. já u prvního těhu cítila pohyby od 19.tt, tak ted si říkám, že by to mohlo přijít také dříve.a gratulace k výsledkům!

01.11.2011

ahoj,tak máme za sebou screening a vše vypadá dobře.Brouček se má čile k světu.Dokonce jsem zhubla jedno kilo,takže náš přírůstek je -1kg :00: U 1.těhu jsem měla v téhle době už 3

konec 13tt
18.10.2011

Ahoj holky,tak se konečně přidávám. Dnes jsme dostali průkazku jsem 10+5 a vše zatím vypadá dobře,na začátku jsem lehce špinila,ale už je to dobré.1.11.

moc gratuluju a vítej v květňátkách :k:
taky jdu na velký utz 1.11., jsem moc zvědavá, strašně se těším :)
tak si i nadále užívej :€O: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky