Deníček uživatele vendulina

26.02.2013

:a: po dlouhe dobe pridavam fotecky... nejak tu na to nemam nervy, takze kdyz se to nepovede napodruhe, zase se na to vykaslu jak se znam... :n:

Foto od nás
Foto od nás
Foto od nás
Foto od nás
Foto od nás
Foto od nás

Jste krásný holky! Je super, že maličká začala pěkně baštit a přibírat, tak jen tak dál :a:

Moc vám to spolu sluší a malá je hrozně roztomilá :€s€: . Plavání závidím. S prvním jsem to nějak prošvihla a teď když jsou dva, tak to jaksi nemám jak udělat :s:
A paráda, že už přibíráte ;)

Moc krásná holčička :) To je fajn že chodíte plavat, s prvním jsem taky chodila byla to švanda :) S druhým ještě nevím _Vojtík byl píchat ušička, za týden jdeme na kontrolu, myslím že se to rádo vrací, že doktorka bazén nedoporučí... :?

13.12.2012

:a: Po nějaké době se zase hlásím ;-)

Beatka - 3 měsíce
Beatka - 3 měsíce
Beatka - 3 měsíce
Beatka - 3 měsíce

Krásná kočka je to a také se přikláním k té poslední fotce :s: ... Přeju ať zuby brzy nebolí, já s nimi trpěla v těhu a v lednu jdou pryč moudráky :00: ... A pravda, raději rodit než ty zuby...no i když po tom druhém porodu možná ty zuby je to 50 na 50 :s: :a: . Užijte si svátky :€s€:

:one: budu se opakovat,ale ta poslední fotka je super :s: A to vaše spaní celou noc ještě víc,ach jo,já se toho asi nedočkám,ta moje kotrmelína takhle podobně spala asi 14 dní,to jse si užívala,usnula v 19h a probudila se ve 3h ráno a pak až v 7-8h,ale ted posledních pár dní zase blbne co 4 hodiny celou noc,ale před den klidne nemusí jíst i 5 hodin v kuse :00: Asi to potom dohání práve v noci,musím ji trochu donutit :00: Ale vzhledem k tomu,že je obřík,tak jsem ráda,že se nepřejídá,ale ty noce jsou vyčerpávající,jak si jednou člověk zvykne,že si trochu pospí a najednou zase neeee :n:
Tak si to užívejte,malá je kouzelná a at to spinkání vydrží a tebe at zuby přestanou trápit :one: :a: At si užiješ vánočních dobrutek :one:

In reply to by brablik

S tim spanim se nam obcas stane,ze se vzbudi treba ve 2 a knoura,ale na to staci dudlik... i kdyz nekdy kvuli nemu musim vstat i 3x,ale pak zase usne a vstava fakt az v 5. Ze zacatku prave taky hodne pribrala, takze ji do jidla nenutim a radeji se vyspim.
Se zubama mi zase nic neudelal,tak jsem zvedava,jestli se mi to do vanoc zpravi samo,jinak si dobrutek moc neuziju... pozitivni na tom je,ze uz se zase vejdu do vsech kalhot ;-)

No, koukám, že máš doma taky zlatíčko :€s€: všechny fotečky jsou nádherný, ale ta poslední.. ta prostě zabíjí :s: :s:
Tak maličká a už tak přemýšlivá :s: :s: :s: :€s€: Fakt super :one:
Tak ti přeju, ať se ti pusena spraví... a můžeš se o svátcích pořádně dojíst, určitě máš co dohánět :s:

23.11.2012

:a: ahojky, tady pár fotek naší Beušky... nechávala jsem dělat kalendář pro babičky k vánocům ;-)

Beatka-fotky
Beatka-fotky
Beatka-fotky
Beatka-fotky
12.11.2012

:a: ahoj tety,

Beatka - 2 měsíce
Beatka - 2 měsíce
Beatka - 2 měsíce
Beatka - 2 měsíce
Beatka - 2 měsíce
Beatka - 2 měsíce

Krásná slečna!!! S postavou jsem na tom podobně, to bříško bude na dýl. Sice tedy závidím, že už máš svou původní váhu, to já pořád ještě 7 kg nahoře, ale už se to cvičí, tak snad to bude rychlejší jak u prvního, to mi to trvalo půl roku :s:
Přeji ať Beatka zvládne očkování v pohodě ;)

Nádherná :-)
Rostou nám jako z vody ty naše miminka malinký :-)
A ty máš postavu úplně super,sluší ti to,závidím :one:
Přejeme hodně zdravíčka a ať očkování moc nebolí. :a:

krásná bambulka :one: Jooo,už je s nima sranda,jak si brblají a smějí se :h: Teda a postavička jako lusk,jsi dobrá,já na nějaké cvičení zatím nemám energii...babičky nejsou a ted lítám jak urvanej vagon,starší je furt nemocná,tak je doma a do toho prcnka malinká začíná byt taky nějaká nalomená,tak mě čekají perné noci i dny :00: Tak si obaluju nervy a váhu budu řešit asi na jaře ;) :s:

24.10.2012

:a: Zdravím všechny maminky,

Beatka - 6 týdnů a kontrola u Dr.
Beatka - 6 týdnů a kontrola u Dr.
Beatka - 6 týdnů a kontrola u Dr.
Beatka - 6 týdnů a kontrola u Dr.
Beatka - 6 týdnů a kontrola u Dr.

Jé, Beátka je náádherná princeznička :€s€: Krásně vám roste :€s€: Vidím, že používáš nosítko... můžeš ho doporučit??? Pořád nad tím přemýšlím, malej už se totiž dosti pronese :€s€:

14.10.2012

:a: Měsíc utekl jako voda...
Beatka začíná víc zlobit a méně spát, asi se máme na co těšit :00:

Beatka - měsíc je za námi
Beatka - měsíc je za námi
Beatka - měsíc je za námi
Beatka - měsíc je za námi

Beátka je moc krásná a spolu vám to moc sluší. Závidíme veverku z doby ledové na 1.fotu :s: .
Užívejte další týdny a přejeme ať se spaní zase brzy srovná :)

04.10.2012

:a: Dnes už budeme 3 týdny na světě :h:
Jsem sama ze sebe překvapená, že jsem tu naši breberku udržela při životě, v porodnici jsem si myslela, že to nemůžu zvládnout :00:

Beatka - 3 týdny na světě
Beatka - 3 týdny na světě
Beatka - 3 týdny na světě
Beatka - 3 týdny na světě
23.09.2012

Ahoj zářijňátka a všechny ostatní maminky, těhulky a snažilky :a:
Konečně jsem našla trochu času napsta vám svůj příběh z porodnice.

Jak se Beatka vyklubala na svět
Jak se Beatka vyklubala na svět

Vendulko krásně napsané a hlavně je maličká krásná!Moooc gratuluju maminko! :€s€: A porod po tom epidulálu byl fakt míň bolestivější?A po epid.mohla jsi normálně chodit?Omlouvám se za tak hloupé otázky,ale když bych mohla si ho nechat píchnout,tak tak bych toho asi využila,kdyby to bylo úlevnější.Při Verunce jsem nemohla.Děkuji za odpověď :a:

In reply to by Janullinka

Určitě bych ti epidural doporučila, mě moc pomohl... krásně se mi ulevilo od těch bolestí a pak jsem mohla ušetřit síly na samotný porod a ani to mě jinak nebolelo... cítila jsem jen tlak hlavičky, když procházela pánví a pak to štípnutí při nástřihu, jinak všechno v pohodě :one:
Asi to na každou může působit jinak :00: ale když mi zavedli hadičku do páteře, dá se to vždy po hodině ještě znovu přidat, takže i když porod trvá déle, pořád to funguje. Znecitliví tě to jen od bederní páteře ke kolenům, takže chodit po tom v pohodě můžeš, ale po porodu jsem byla stejně ještě 2 hodiny na sále, takže to asi mezi tím i trochu odeznělo :€s€:

In reply to by vendulina

No já,že při Verunce mě ho nedali páč mě kontr.přestávala a to už po druhé páč jsem tam byla na vyvolání v po a v úterý pokračovali a ve tři odpolko ji vytáhli až kleštěma,tak bych si ho asi nechala dát,kdyby mi tentokrát dovolili.A jak se cítíš teď?Maminko :)

In reply to by Janullinka

Po fyzické stránce už jsem v pohodě, docela rychle se všechno hojí a bříško už je skoro co bývalo před těhu :00:
Jen s tím prckem je to trochu náročnější... i když teď co jsme doma mám pocit, že už se to všechno tak nějak srovnává, začíná hamat pravidelně, mlíčko mám, tak je všechno v pořádku :one:
Ale je pro mě hrozně těžké věnovat se celý den na 100% někomu jinému, nikdy jsem nebyla zvyklá, že si nemůžu dělat co chci... teď už to moc nepůjde :n: Ale snažím se jak to jde, malá je hodná, zatím moc nebrečí, tak mi to celé ulehčuje :h: Naštěstí s námi v jednom domě bydlí mamka, takže když si s něčím nevím rady, vždycky mi pomůže ;)

25.08.2012

:a: Ahoj spolutěhulky,
už se asi taky těšíte, až ty své poklady budete mít doma :h:

Dětský koutek pro naši princeznu
Dětský koutek pro naši princeznu

Ahoj máš to moc krásné :) :one: Jen mám takový dotaz, to máš cestovní postýlku pro miminko na spaní? (Každodenní?) Nebo máš ještě nějakou dřevěnou postýlku/kolébku? My jsme taky od známých dostali podobnou cestovní (skládací) postýlku pro mimi, ale já nevím nebo si nejsem jistá jestli v ní může spát miminko každý den, jak místo "klasické" postýlky? Mám kupovat ještě "klasickou" dřevěnou postýlku nebo stačí do této koupit matraci? Díky za odpověď (info) :) A hezké těhu a at se vám mimi narodí v pořádku a zdravé!!! ;)

In reply to by Berry.v

Když do cestovky pořídíš kvalitní matraci, není problém se spaním v cestovce každý den :-) a pokud je ta cestovka s takovým tím závěsným lůžkem, kdy je novorozeňátko výš a ne na podlaze, tak je to ideální :-)

In reply to by Berry.v

Ahoj, my budeme mít klasickou spinkací postýlku v ložnici, tohle je jen v obýváku, abych si malou mohla vzít k sobě, když budu tam, ale myslím, že záleží hlavně na matraci, takže když koupíš nějakou kvalitní, může mimčo klidně spát i v cestovní postýlce. :a:

20.08.2012

:a: Tak už aby to bylo ;)

Začínáme 38.tt a už mě to přestává bavit :-)
Začínáme 38.tt a už mě to přestává bavit :-)

Teda Vendy, já bych řekla, že ti to s bříškem snad sluší víc než bez něj :-) a moc ti sluší ty tmavší vlasy!
Tak si užívej posledních pár dnů s pupíkem, bez něj ti pak bude trošku smutno, i když budeš mít maličkou v náručí :-)

ahoj no ono je to sice mimo téma ale prosímtě jak se ti podařila takhle pěkná postava?? :one: mně totiž po porodu zůstalo úplně všechno nebo jsem snad ještě přibrala :? Teď už se chystám do posilky ale nevím co je nej na hubnutí..manžel právě odjel na půl roku pryč tak bych ho chtěla překvapit a mít tak o 20 kg míň ale řekla bych že si o tom můžu nechat jen zdát.děkuji ti za odpověď a užívej zbytek těhotenství :one:

In reply to by Dasa Fojtikova

:a: Ahoj, nikdy jsem neměla problémy s váhou i přes to, že se opravdu ráda najím :00:
A hlavně jsem celý život sportovala, takže ani s tím nemám problém, ale tahle fotka vznikla v době, kdy jsem pracovala jako trenérka v posilovně, takže jsem cvičila téměř denně tam, pak jsem taky ještě instruktorka jumpingu, kickboxu, bosu a power-plate, což znamenalo odcvičit i několik hodin denně :dance:
Teď s prckem to bude jistě složitější, protože bude méňe času, ale kromě jiného mám i kurz pro Výživové poradce, takže si prostě udělám alespoň nějaký rozumný jídelníček, dokud nebudu moci tolik cvičit ;)
Přeju hodně štěstí se shazováním, nejdůležitější je odhodlání a taky stanovení DOSAŽITELNÝCH cílů, protože jinak tě to brzo přestane bavit... Držím palce :a:

In reply to by vendulina

dosažitelný cíl???tak 20 kg bymi stačilo :s: :s: néé opravdu 20 kg proto jsem se tě chtěla zeptat protože podle fotky je nad slunce jasné že sportuješ ...já má sport hrozně ráda ale doteď na něj nebyl čas ale teď už ho mám ...tak nevím jestli trávit v posilce třeba 4 hodiny obden nebo ktomu zvolit nějaké spalovače.hlavně nevím jestli je to reálné 20 kg a půl roku..jen doufám že tě ty mé otázky moc neobtěžují.snad ne no :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka