Deníček uživatele Terulka

03.08.2012

:a: ahoj holky, jsem tu dnes nová a ráda bych se mezi Vás přidala, abych měla s kým sdílet své pocity ze cvičení, hubnutí a formování postavy.

ahoj, já začala cvičit před čtyřmi dny, takže moc zkušená nejsem, ale cvičím s 1,5l petkama od matonky (dobře se mi drží)...takže na každou ruku závaží 1,5kg - mě to přijde akorát, ale určitě jde míň nebo víc ;)

03.08.2011

Dobrý den maminky,

Já bych šla rozhodně do PP - už kvůli váze a velikosti, o mnoho líp se ti kamkoliv vejdou a naše holky v nich byly hrozně rády. Používala jsem je teda necelý půlrok, protože jsme zjistili, že pro nás je lepší jako cestovní kočárek tandem, tak jsem k EW pořídila Graco tandem a jsem moc spokojená... PP jsou super :-)

04.08.2010

Ahojky těhulky a maminky dvojčátek i vícerčátek,

AHOJKY TO TĚ BOLÍ PROTOŽE SE TI ROZTAHUJE DĚLOHA,ALE DOKTOR BY TI KLIDNĚ MOHL DÁT MAGNÉZKO ABY TĚ TO NEBOLELO TAKY MĚ BOLÍVAL KOLIKRÁT CELÝ ČLOVĚK ,HLAVĚ KDYŽ JSEM DLOUHO ŠLA NEBO STÁLA JINAK STOU KOSTRČÍ TI NEPORADÍM

28.06.2010

Dobrý den maminky dvojčátek a vícerčátek,

Ahoj,při výběru kočárku jsem se řídila zkušenostmi z prvního mono těhotenství.Pro mne bylo nejdůležitější aby projel 80cm dveřmi a měl přední otočná kola pro snazší manipulaci,jestli budou korbičky,nebo vložné tašky mi bylo jedno,nakonec vyhrál babywelt montreal,jsem moc spokojená,ale už se nevyrábí.Původně jsem chtěla aby šly na podvozek nasadit autosedačky,ale nakonec jsem od toho upustila a jsem ráda,jelikož bych to vůbec nevyužila.Hodně dvojčátkových maminek to vyřešilo tak,že na miminka koupily ojetý a asi v roce dětí nový sporťák.Dost vychvalované značky jsou Easy Walker,nebo Bumbleride,záleží na tom kolik chceš investovat a co asi tak od kočárku očekáváš.Žádný kočár není dokonalý a dvojčatové teprve ne.Polohovací lehátka jsem nepořizovala,nemáme ani ohrádku,kluci byli od malička na zemi na dece a mají přístup po celém bytě,kam nechci aby lezli,tam zavírám dveře.S odsavačkou bych počkala až po porodu,většina maminek po sekci se rozkojí už v porodnici,navíc hodně porodnic elektrické odsavačky zapůjčuje za rozumnou cenu.Monitory dechu jsem na dvojčátka měla,Nanny,použité,po 1 dítěti,měli jsme je cca 8.měsíců,pak jsem je prodala dál,abych pravdu řekla spala jsem klidněji,navíc se dají také z porodnice zapůjčit.Na staršího jsem monitor neměla a ani mi nějak nechyběl,u dvojek jsem za něj byla ráda,i když neměli žádné zdravotní problémy,přece jen jsou narozeni 34+4tt.Můj názor je ten,že monitor sám o sobě mimčo zachránit nemusí,ale zalarmuje rodiče a ten pak jedná. Přejeme pohodové těhulkování a hodně zdravíčka.

Já ti napíšu jen názor na Nanny.Oni sice řikali,že nemá vliv na náhlé úmrtí,ale jak to můžou dokázat,když asi žádné dítě co mělo nanny na to neumřelo.Já osobně jsem ráda,že ho máme a teď na dvojčátka ho budeme mít taky.Moc jsem ti nepomohla :///: a přeji hezký den

In reply to by Andís

Ahoj Andís, moc děkuju za názor. Já právě s těma Nannynkama nevím.... Původně jsem je chtěla, ale ta reportáž mě nahlodala..... Ale určo máš pravdu. Pořídíme je, abychom si pak nevyčítali, že se něco stalo a my je neměli. Dííííky za názor

02.06.2010

Ahoj CAR snažilkám,

gratuluji Terulko, nám se to podařilo taky na porvé a taky jsme měli naplánováné na další měsíc IVF. Tak ať vše i dál probíhá jen a jen dobře...Užívej si těhu.

...jééé, to je krasny :-) moooc blahopreji :-) Takze se i nemozne muze stat mozne :-) Ja budu taky o vikendu v sobotu 12 den po IUI a nevim jestli mám testovat, jsem s toho trosku nervni, bojim se, ze budu zklamana :-(
Jinak holka ted se drz a pekne odpocivej :-)

In reply to by Ágnes

Agnes, tak to ti moc držím palečky. Já měla pozitivní těhu test už 11 den po IUI, ale je fakt, že málo komu se ukáže takhle brzo. No u nás to byly ty dvojčátka. A kdy máš nakázáno, že si máš udělat těhu test??

In reply to by Ágnes

Agnes, tak to ti moc držím palečky. Já měla pozitivní těhu test už 11 den po IUI, ale je fakt, že málo komu se ukáže takhle brzo. No u nás to byly ty dvojčátka. A kdy máš nakázáno, že si máš udělat těhu test??

ty joooooooooo!! paráda!!! Gratuluji :\x: :\x: Můžu se připtat? Jak tě připravovali? Injekce, prášky... kolik to asi tak kompletně vychází? Já jsem v úterý byla na ET a pokud to nevýjde, tak chci zkusit insemi :)

21.05.2010

Dobré ráno všem snažilkám i těhulkám,

19.05.2010

Ahoj holky,

těš se a raduj se! Já jsem měla taky Ovitrelle a čárečky tam byly taky. Já jsem taky měla naplánovaný IVF hned na další měsíc, protože nepočítali že by se nám to mohlo povést. Přecházela jsem k jiné pojištovně a čekali jsme na schválení IVF a tak prý ať zkusíme IUI. No a tak jsem se na to pak nijak neupínala, když stejně už máme vyjednané to IVF-no a ono se zadařilo. A taky to byla nejdřív jen šmouha a pak silnější a najednou hcg 847 a teď už jsme 11+4. Takže velká gratulace a šetři se mamino.

In reply to by JajaM

Ahooooj, děkuju moc za podporu. A tobě moc gratuluju. Já sem na ten úspěch v to IUI taky vůbec nevěřila a ona psychika fakt dělá děsný divi. Možná doktor věděl proč mi hned po IUI začal tak podrobně vysvětlovat, jak to bude vypadat při IVF a to mi vysvětloval, aniž bych se ho na to ptala.
Ale stejně tomu uvěřim asi až tak za dva dny, kdy mi čárka opět zesílí. Já si totiž říkám, že když jsem dnes 14 den po injekci Ovitrelle, tak by přeci ta čárka na testíku, kdyby to byl Ovitrelle měla být jen jak duch, ale ona je celkem dobře vidět.
Budu testovat znova v sobotu a jestli tam stále ještě bude, tak to už povím manželovi. Zatím se bojím, že bude zklamaný.

......gratuluji, raduj se!! urcite si krasna tehulka!!! :-) a to bylo prvni IUI u Vas? my jdem na IUI asi o vikendu....dnes jednu na ultrazvuk :-)

In reply to by Ágnes

Ágnesko, píšu ti proto, že tě chci podpořit. Dneska jsem si dělala další těhu test a čárka od včerejška pěkně zesílila i manžel na ten test koukal. Tak se ničeho neboj. Hlavně to totálně hoď za hlavu jak my a určitě se zadaří. Jsem přesvědčená, že psychika v tom hraje oooobrovskou roli. Já po informaci od doktora, že nás příště už čeká IVF s ICSI totálně nevěřila tomu, že by se nám to IUI povedlo a fakt jsem zapomněla na datum, kdy mi ty spermijky zaváděli. No a je to tady. Ještě včera jsem se bála, že nám test bude slábnout, ale dneska je čárka super silnější a já už tomu konečně začala věřit. Jen se teď bojím, aby se vajíčko udrželo. Mě totiž ani nedali žádné léky na udržení, páč fakt ani doktoři nevěřili, že to může vyjít a to jsem mluvila s dvěma lékaři nezávisle na sobě.
Tak ti moc a moc držím palečky

In reply to by Ágnes

Agnesko,
mám na tebe velkou prosbičku. Jestli to teda není blbý. Prosím tě mohla by ses mi zeptat až budeš na tom ultrazvuku, jak dlouho se drží v těle injekce Ovitrelle????
Pokud by to šlo, byla bych ti moc a moc vděčná. Ahoj Tereza

19.05.2010

Ahoj holky,

ahojky, me v centru vzdy dr rekl presne 14dni po iui udelat TT a ted po druhem iui jsem ho udelala uz 12dpo (o dva dny drive) a uz tam byly // :D

In reply to by VeronikaV86

Veru mám na tebe dotaz. Nevíš jak dlouho se injekce na spuštění ovulce Ovitrelle drží v krvi???? Já jsem dnes 11 den po IUI a navydržela jsem a testla a teď se bojím, že to bylo moc brzo. Ale už tři dny mi není dobře od žaludku, což se dá při práci zapomenout, tak nevím, zda to může být těhu příznak.

Ahojky tak me dr u ktere jsme byli na konzultaci rikala ho udelat v den ms tzn 14 den nicmene dr ktery primo IUI provadel rikal az za tri tydny...
no a jelikoz sem se necitila dobre druhy tyden tak sem 12 den delala testik a carka byla uz dost vyrazna.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky