Deníček uživatele SmutnaTehulka

Holky jak víte,manže je bez práce a už víme že čekáme chlapečka a já mám doma jen pár holčičích oblečků a neutrálních.

a to vadí že při nejhorším bude nosit chlapeček i holčičí věci?? My máme doma holčičku a tedka čekáme chlapečka a mám po ni oblečení, které už by asi nikdo nekoupil...skrvny, žmolky atd..a tak to víš že už jsem to přeprala a dala do skříně pro chlapečka...a teda kluk i holka stojí stejně, tak se raduj i z chlapečka!!:)Naopak až bude starší, tak myslím že holčičky výjdou dráž, chtějí se strojit, čančat atd..to někteří kluci teda taky, ale je jich o dost mín:)

A kdy čekáte to miminko? Já bych ti něco klučičího poslala. Ale dnes mám termín,tak bych ti to poslala nejdřív tak do 3 týdnu. A odkud jsi?

Holky mám velký problém. Založila jsem si tuhle přezdívku kvůli toho že nechci aby některé uživatelky co tady chodí věděli že sem píšu zrovna já.

Tak pokud by se to u vás doma nespravilo, tak já budu mít klučíka v listopadu a ty čekáš v březnu, takže nám ty nejmenší věci budou malé, mám doma moc pěkné věcičky a něco bych ti potom určitě darovala :)
podívej se ke když tak do blogu, sice nevím jak budou vypadat po nás, protože většina věcí je nošených, ale určitě budou ještě pěkné a unosíte je .)
Tak se mi když tak po Vánocích ozvi a neboj, času je ještě dost a oblečení se dá koupit vždycky, zatím se ještě nestresuj a soustřeď se na to aby jste dobře prospívali. Já jsem v sedmém měsíci a doma máme zatím jen to oblečení a tak nějak zjišťuju, že to je to nejmenší...

nebuď nešťastná! Spousty holek tu ty oblečky prodávají i píšou, že darují za poštovné, tak si to vyhledej v historii. Ale času dost, výbavičku jsem taky pořizovala až tak ve 30tt. Do té doby se ještě hodně změní a tatínek určo najde práci.

Taky si myslim,že je ještě čas :) a v Tescu maj krásný věci a levný :) ale pokud by to bylo furt tak děsný,tak sem napiš později..já mám sice holčičku,ale skoro všechno mám neutrální a něco sme ani neměli na sobě,třeba bílý bodýčka úplně nový,nebo novorozenecký dupačky a tak :)

prosím tě co blázníš vždyd jsi teprve ve 13 tt to si do té doby určitě naco najde uvidíš teda pokus si bude chtít najít :D a přeji hodně šěstí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka