Deníček uživatele Scorpio

04.07.2013

Ahoj holky,
dnes je to týden + 1 den, co se rozhodla naše malá princezna vykouknout na svět :€s€:
Stručně popíši svůj 2.krásný porod :||):

Narodila se Karolínka :-)
Narodila se Karolínka :-)
Narodila se Karolínka :-)

Veliká gratulace ke krásné vlasaté princezně :one: ;) .Je kouzelná.Nakonec jste zůstali ve Vsetíně?Ať Vám malinká krásně roste a dělá velikou radost :€s€:

MAlá je opravdu nádherná vlasatá princezna,moc gratuluju.Nás to čeká za dva měsíce,tak už se na to taky pomalu připravuju.Odkdy sis prosímtě začala dělat masáž hráze? Já u prvního neměla epino balónek ale i tak sem masírovala ale už nevím odkdy. i jsem pila ten lněný sliz a malá krásně vyklouzla na tři zatlačení.
Jo a jinak jsi u prvního přenášela,že píšeš že tě to zaskočilo...?

In reply to by verunka24

Ahoj, moc děkujeme :€s€:
Masáž epinem jsem začala na zač.36.tt. a rodila jsem ve 40.tt.(39+0 - takže týden před TP, syna jsem přenášela 10dní). Masáž 3 dny a pak jsem musela dát týden pauzu, bo jsem se trošku přetáhla a svědilo mě to, pak jsem ale pokračovala každý den..v návodu na epinu píší zač.3 týdny před porodem a je fakt, že to pak jde čím dál lépe, čím blíž je porod, hormony fungují :one: .. maliník a len také od 36.tt :)

17.02.2013

Ahoj děvčata,
v pátek (20+2) jsme byli ve Zlíně v Prediku na velkém ultrazvuku a pan doktor nám potvrdil :girl: ... :\x: :\x: :\x:

Velký UZ

Ahojky Luci, krásná fotečka za velkého UTZ, my jdeme teď ve středu a to vůbec netuším koho chytneme ,ale na prvotrimestrálním screeninku jsme měli dr.Kovalčíka a byl fakt v pohodě a vše krásně popisoval, tak snad chytneme i tentokrát někoho dobrého, už se těšíme jak jsme poporůstli :a:

In reply to by arty

Díky :k:
Kovalčík je tam prý jen v pátek, Polák jen v pondělí - ten je prý ale hned rychle hotový...a pak tam jsou ještě 2 doktorky a 1 doktor, tak uvidíš, kdo na Tebe vyjde :) Kdyžtak se ptej, my si nechali natočit 2D UZ na DVD, za
250,- a foto 3D za 200,-.
A tentokrát jsme ani dlouho nečekali, jen 15min. :€s€:
Tak ať Ti to hlavně dobře dopadne :k: :k: :k:

Moc pěkná fotečka!!! A je super, že je vše v pořádku a bude holčička! Taky čekám holčičku a už se těším (na začátku jsem byla docela nesvá...)!

13.12.2012

Ahoj holky, tak jsem dnes byla v poradně, dle ovu jsme 10+4, dle utz 11+1, mimi sebou mrskalo a měří už 45 mm :///: Další ko 3.1. a mezitím screening ve Zlíně 21.12. Pohlaďte :€O: :€s€: :a:

Poradna v 11.tt.
Poradna v 11.tt.

No ne :-), Luci mám velkou radost, že miminko takhle hezky roste, moc ti gratuluju :-), tak se opatruj a pohlaď :€O:

29.11.2012

Ahoj holky, tak 2.kontrola proběhla úspěšně, mimi má 21mm, odpovídá 8+5 a :h: bije a i šíjové projasnění prý vypadá dobře..

2. kontrola v těhu

no tak to gratuluji moc moc...a tiše závidím.. já už chci také.. také chci už vidět srdíčko a mít průkazku, ale ještě týden vydržet.
No ale ty se opatruj a hlad si bříško at je vše v pořádku

Jé Luci blahopřeju :one: :a: .Mimísek krásně roste.Teda to je pálka za ty ultrazvuky.Mně dělá doktorka při každé kontrole ultrazvuk a neplatím nic.Fotku mám za 50 korun,ale každý doktor to má asi jinak.Je fakt,že ultrazvuk má starý černobílý.Byli jsme ve Zlíně v Prediku na 3D a je to úplně jiný zážitek,jenom fotku jsme bohužel nedostali,protože se malá nechtěla fotit a měla před oblýčejem ručičky i nožičky.Škoda.Musíme vydržet do porodu :€O:

13.11.2012

Ahoj holky, tak mám za sebou 1.kontrolu s potvrzením těhu :one: Odpovídáme přesně délce těhu dle ovulace - 6+2, mimi má :h: , tak jsem se konečně na třetí pokus dočkala :h: a jsem mooooc ráda :€s€:

1.kontrola za námi :-)
1.kontrola za námi :-)
24.10.2012

Ahoj holky, tak to je výsledek našeho nesnažení - bez Duphastonu, bez čajíku, bez nohou hore, dokonce jsem si hlídala ovu, abychom se záměrně vyhnuli, ale den po to holt ještě jistota nebyla :€s€: N

Výsledek našeho nesnažení :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Holky, jestli stihnete ovu během 10-ti následujících dní, tak se ještě vlezete do červenecčátek, jóóóóóóóóó :one: :one: :€s€: :€s€: :k: :k:

28.08.2012

Ahoj holky, mám smutnou zprávu - opět jsem samovolně potratila, tentokrát v 6+2 a opět prázdné plodové vejce :r: :r: Včera večer jsem začala trošku krvácet, dnes už více, ale žádné bolesti jinak..

To mě moc mrzí :( Mám taky prázdnou těhu dutinku a příští středu jdu na ultrazvuk tak se bojím co bude do toho se ještě ted v sobotu vdávám..blázinec :00:
Miminko ti mooooc přeju a drž se :w: :w:

Ach jo :( je mi to moc líto :r:
Nechápu proč se tohle děje lidem, kteří to miminko tak moc chcou. Je to nespravedlivý. Drž se!!! :h:

27.08.2012

Ahoj holky, stalo se vám některé, že v 7tt byla na utz vidět jen těhu dutina a mimi se ukázalo až třeba o týden později a dopadlo to nakonec dobře??

Ahoooj jsem na tom podobně, čekáme jestli se mimi ukáže ve váčku (jsem cca 6+5) V pátek mi bral krev kvůli hcg a včéra jsem volala na výsledky. Měla jsem šílenej knedlík a hrozně se bála (páč k dr. už chodím 3týdny ajsem stále v nejistotě, šílené nervy) a oproti minule vyrostlo na 8tis, měla jsem šílenou radost. Bohužel má radost odpolko skončila, páč jsem začala krvácet, jela jsem do nemocnice, po vyšetření dr. řekl, že na potrat to ještě nevypadá. Dostala jsem prášky, musím být v klidu (bohužel s 2letým prckem to moc nejde), ale snažím se furt odpočívat co to dá. Dneska jsem to volala mému dr. a ve čtvrtek mám dojít opět na krev v pátek podle výsledků se rozhodne co a jak dál...šíleně se bojím. Beru prášky a stále lehce krvácím :r:

Luci mně se to samé stalo v dubnu.V 8+2 podle MS jsem měla jenom prázdný plodový obal bez plodu a hnali mně na revizi :\\: ,ale známé se stalo to samé a nedala se a za 14 dní už byl v plodovém obalu mimísek a má zdravého kluka :a: .Věř,že to bude v pořádku.Držím palečky :€s€:

Luci,nestresuj se,ja byla u synka v 6tt na uz a byl videt jen tmava tecka,jinak nic.Az v 8t jsem videla :h: snaz se byt v klidu,mysli pozitivne,bude to v poradku neboj zlaticko. :h: :k:

21.08.2012

Ahoj holky, nemáte PROSÍM někdo zkušenost s nálezem HEMOLYTICKÉHO STREPTOKOKA v krku V TĚHU???

In reply to by Scorpio

:€s€: no to se divím,přímo v letáčku je napsané že se smí a mě ho doporučil právě gyndař protože k obvodačce jsem se nemohla dokopat. :00: jestli tě dráždil tak se na to vyprdni,kdo ví co ti to udělá. jestli jsi citlivá na něco co to obsahuje tak to asi ani za těch deset let nezmizlo.

Ahojky no antibiotika ti dát asi ani nemůže. Zkus si zavolat svému gynekologovi určitě ti poradí, jinak držím palečky ať to přeléčíš a máš už od něj klid, tohle jsem našla na netu-

Infekce ?-hemolytickým streptokokem
může být velice nebezpečná pro matku i pro dítě, přičemž ?-hemolytický (beta-hemolytický) streptokok se vyskytuje u 5 až 30 % žen. Infekce se může přenést na genitálie při pohlavním styku či z vlastního trávicího traktu ženy, který představuje jakýsi „rezervoár“ tohoto streptokoka.

Nevím tedy co je na tom pravdy :? a jak až je to nebezpečné když ho máš v krku spíš si myslím že jde o to aby se nepřenesl nějak do pochvy. Jinak já když jsem jednou něco takového měla tak mi doktor řekl ať jdeme na výtěr celá rodina protože může být jeden z nás který to neustále roznáší a nemůžeme se toho zbavit, já to pořád chytala od manžela...

Já bych zkusila zavolat tomu doktorovi co ti řekne, uvidíš že bude vše v pořádku. Opatruj se :€O: :h:

19.08.2012

Ahoj holky, tak vkládám t.testíky týden po vynechané ms a konečně jsem se dočkala pořádné dálnice :///: Tak doufám, že se dočkáme v dubnu toho vytouženého :||): :|P: Hezkou neděli všem :a:

Těhu testy - po týdnu
Těhu testy - po týdnu

nádherná dálnice-no jde vidět jak ukázkově sílila čárečka to u mě teda ani náhodou takhle nebylo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka